Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Jazz" redzeslokā Dontels Džefersons

"Jazz" redzeslokā Dontels Džefersons
Dontels Džefersons
Foto: NBA

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Jūtas "Jazz" savam sastāvam plāno pievienot saspēles vadītāju un viens no galvenajiem kandidātiem ir Dontels Džefersons, kurš pirms pusotra gada vēl spēlēja Latvijā.

Pagājušajā nedēļa Jūtas "Jazz" veica spēlētāju maiņu, kurā iesaistīs bija pirmo gadu NBA pavadošais saspēles vadītājs Ēriks Meinors, pārceļoties uz Oklahomsitijas "Thunder". Pēc šī darījuma kā vienīgais aizvietotājs Deronam Viljamsam palika Ronijs Praiss, kas radīja nepieciešamību pēc trešā saspēles vadītāja.

Ļoti iespējams, ka spēlētājs, kas varētu pievienoties Jūtas vienībai jau ir noskatīts. Tas ir Dontels Džefersons, kurš pašreiz pārstāv NBA D-Līgas klubu Jūtas "Flash". Jau pirmdien "Jazz" ģenerālmenedžeris Kevins O'Konors apmeklēja "Flash" spēli, kurā Džefersons kaldināja uzvaru, gūstot 17 punktus, izcīnot septiņas atlēkušās bumbas un atdodot sešas rezultatīvas piespēles. 12 spēlēs šosezon D-Līgā Džefersons vidēji guvis 19,4 punktus, atdevis 5,9 rezultatīvas piespēles un izcīnījis 4,9 atlēkušās bumbas.

Pastāv iespēja, ka Džefersons līgumu ar "Jazz" varētu noslēgt jau tuvākās dienas laikā. 26 gadus vecais Džefersons pagājušās sezonas beigās tika pie līguma Šarlotes "Bobcats" sastāvā, kur piedalījās sešās spēlēs. Savukārt 2007./2008. gada sezonas pēdējos trīs mēnešus viņš pavadīja Latvijas klubā "Barons/LMT".

Izmantotie resursi:
nba.fanhouse.com
deseretnews.com

     [+] [-]

, 2009-12-29 22:35, pirms 14 gadiem
Nju lai ìzdomas uzspélèt chalim