Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Eksperiments "Jangs un Marejs" noslēdzies: "Pelicans" iegūst vērtīgu papildinājumu

Ivars Krūze
Ivars Krūze

Eksperiments "Jangs un Marejs" noslēdzies: "Pelicans" iegūst vērtīgu papildinājumu
Dežonte Marejs. Foto. USA Sports Today. Scanpix

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) noticis vēl viens maiņas darījums, kā rezultātā Ņūorleānas "Pelicans" ieguvusi Dežonte Mareju no Atlantas "Hawks".

Lai iegūtu Dežonte Mareju, Ņūorleānas "Pelicans" šķīrās no Lerija Nensa, Daisona Deniela, 2025. gada drafta pirmās izvēles un 2027. gada drafta pirmās izvēles. 27 gadus vecais Marejs, kurš karjeru iesāka Sanantonio "Spurs", nospēlēja divas sezonas Atlantā.

2023./24. gada sezonā Marejs aizvadīja karjeras labāko sezonu tieši gūto punktu rādītājā. Viņš vidēji mačā guva 22.5 punktus. Tāpat viņam iemesto tālmetienu rekords (201 precīzs trejacis), vidēji 6.4 rezultatīvas piespēles un 5.3 bumbas zem groziem.

2022. gadā "Hawks" nācās šķirties no trijām pirmās kārtas izvēlēm, lai no "Spurs" iegūtu Mareju un apvienotu viņu ar komandas lielāko zvaigzni Treju Jangu. Lai arī Marejs uzlaboja savas tālmetiena prasmes, īsti šis duets rezultātu nedeva.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2024-06-29 07:59, aizvakar
Beidzot dabuja normāla līmeņa saspēlnieku.
Vairs nebūs jāredz poing guards Makkolums.
Dyson Daniels ar normāls prospekts Atlantai ja viņš tiek vaļā no traumām.

     [+] [-]

, 2024-06-29 10:32, aizvakar
Beidzot. Šis jau bija februārī jāizdara. Laba mainja abåm komandām. Principā dabūja atpakalj savus 3 pikus. 2025 gada ir LAL piks man liekas, tas ir daudzsološi. Daniels ar labs jaunais spēlētājs, skaitu viñu kā 1.k piku. Nenss loti labs energijas spēlētājs no solinja. NOP arī beidzot kāds nopietns aizsargs. Jo nu ar Mcolumu nekas nopietns tur nesanāks. Aizsardzības caurums. Viñam butu jasak no solinja nakt, kā Polam.