Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Trīs treneriem sods par tiesnešu kritizēšanu

Trīs treneriem sods par tiesnešu kritizēšanu
Pols Pīrss un Doks Riverss
Foto: AFP

Nacionālā Basketbola Asociācijas piespriedusi 25 000 ASV dolāru lielu naudas sodu trijiem treneriem - Rikam Adelmanam, Neitam Makmilanam un Dokam Riversam.

Trīs NBA klubu galvenie treneri - Riks Adelmans (Hjūstonas "Rockets"), Neits Makmilans (Portlendas "Trail Blazers") un Doks Riverss (Bostonas "Celtics") - sodīti par tiesnešu kritizēšanu. Katram trenerim piespriests 25 000 ASV dolāru liels sods. Interesanti, ka pēc Hjūstonas - Portlendas sērijas ceturtās spēles ar tiesnešu darbību nebija apmierināti abu komandu galvenie treneri. Pēc ceturtās spēles sērijas vadībā ar 3:1 izvirzījās Adelmana vadītais "Rockets", bet šonakt notika piektā spēle, kurā uzvarēja Portlenda.

Savukārt Doks Riverss tika sodīts par komentāriem pēc Bostonas - Čikāgas sērijas ceturtās spēles, kurā "Celtics" divos pagarinājumos piekāpās "Bulls". Pēc tās spēles sērija iestājās līdzsvars - 2:2, bet šonakt notika jau sērijas piektā spēle, kurā pagarinājumā uzvarēja "Celtics". Pirms aizvadītas nakts spēles Riverss bija pārsteigts par sev piešķirot sodu, norādot, ka viņam vairāk rūp gaidāmā spēle nevis sods.

Izmantotie resursi:
espn.con

  +1 [+] [-]

, 2009-04-29 11:37, pirms 15 gadiem
njaa...te nav Krievija, kur pēc spēles var tiesnešus gānīt... protams, priekš šīem vīriem 25tk tāda dzeramnuada vien ir, bet nu tāpat bišku disciplinē!