Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Braients: "Esmu gatavs mainīt savu spēles stilu un piebremzēt tempu"

Rolands Eliņš

Braients: "Esmu gatavs mainīt savu spēles stilu un piebremzēt tempu"
Kobe Braients
Foto:AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Losandželosas „Lakers” zvaigzne Kobe Braients izteicis apņēmību atgriezties NBA laukumā sestā decembra spēlē pret Sakramento „Kings”.

Braients pavisam nesen ar Losandželosas „Lakers” noslēdza vienu no finansiāli iespaidīgākajiem NBA līgumiem un nākamajās divās sezonās saņems aptuveni 48,5 miljonus ASV dolāru. Šajā sezonā viņš vēl nav piedalījies, tiesa, ir atgriezies komandas treniņos un jau apmēram pēc divām nedēļām arī cer doties laukumā. Braients nedosies kopā ar komandu triju izbraukuma spēļu sērijā, taču pēc tās plāno piedalīties trijos treniņos četru dienu laikā.

„Šie trīs treniņi būs ļoti nozīmīgi,” apgalvo Braients. „Man nepieciešamas tieši šādas pārbaudes, lai novērtētu savu varēšanu.” Pēc šiem treniņiem „Lakers” paredzēta spēle pret „Kings”. „Ja pēc traumas izdziedēšanas būs zudis mans atlētisms, tad esmu gatavs šīs pārmaiņas pieņemt un adaptēties. Mainīšu savu spēles stilu, piebremzēšu tempu, mainīšu mača ritmu. Esmu gatavs piemēroties sava ķermeņa fiziskajām iespējām.”

Savukārt, komentējot savu milzīgo līgumu, kurš jau saņēmis „Lakers” līdzjutēju kritikas vilni, Braients izteicies, ka neredz nekādu problēmu „Lakers” paturēt sastāvā Pau Gazolu, kā arī piesaistīt vēl vismaz vienu augsta līmeņa spēlētāju. Viņš gan atsacījās minēt kādu konkrētu basketbolistu, ar kuru vēlētos spēlēt kopā.

Kobe Braients savas karjeras laikā par NBA čempionu kļuvis piecas reizes un vairākkārt izteicies, ka par savu mērķi izvirzījis Maikla Džordana panākšanu, proti, sestā čempiontitula iegūšanu. Bez Braienta "Lakers" šosezon 15 spēlēs guvusi septiņas uzvaras.

Izmantotie resursi:
Bryant happy with extension, nears return -...

1 2 37 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2013-11-27 13:08, pirms 11 gadiem
Šo tekstu, man liekas, ka esmu dzirdējis tik daudz reizes. Kobe patīk no laikiem, kad parādījās uz NBA lielās skatuves, bet nu neticu, ka viņš spēs mainīt savu spēles stilu.

  +4 [+] [-]

, 2013-11-27 13:09, pirms 11 gadiem
Es gan ceru,ka trauma neatstās uz viņu tādu iespaidu,cerams,ka viss būs pa vecam Vēl vienu gredzenu vajadzētu takā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2013-11-27 13:19, pirms 11 gadiem
D-Mob rakstīja: Šo tekstu, man liekas, ka esmu dzirdējis tik daudz reizes. Kobe patīk no laikiem, kad parādījās uz NBA lielās skatuves, bet nu neticu, ka viņš spēs mainīt savu spēles stilu.
Nu es gan ta neteiktu.
Teiksim panemam Rouza tagadejo savainojumu.
Tas reali atkal notika vina speles stila del.
Ttd ja Rouzs grib tikt atpakal,tad vinam jamegina spelet bez ta mostruala atletiskuma..
Ttd Kobe varetu,vairak mest pa grozu no perimetra,nevis list zem groza un meginat kaut ko izdomat.

  +4 [+] [-]

, 2013-11-27 13:28, pirms 11 gadiem
Gazolu prom, vina vieta Love.

  -4 [+] [-]

, 2013-11-27 13:30, pirms 11 gadiem
Sekojot kebem lidzi pedejos gadus, vins ir gudrs speletajs. Ar tadu speles stilu un komandas biedriem nekur talu netika, tapec kungs saprot, ka kautkas ir jamaina. Ari veselibas labaa!
Slēpts komentārs: irbiite_HEAT
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-11-27 15:05, pirms 11 gadiem
Mainot spēles stilu, tpt metīs pie 30pts, to nu jebkurš var apgalvot

  -1 [+] [-]

, 2013-11-27 15:10, pirms 11 gadiem
Pizonis rakstīja: Gazolu prom, vina vieta Love.
Tas būtu diezgan muļķīgi ja ņem vērā ka Love ir puļītājs. Kobe ar viņu nesadzīvotu. Un šosezon gazols ir labi iesācis jo viņš ir atkal savā vietā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-11-27 15:24, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Kobem buus sevi jaapieraada, jo Karalis (Lebrons) uz vinju skatiisies!
Lebronam vēl daudz ir sevi jāpierādal īdz karjeras beigām, jo MJ un Kobe skatīsies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-11-27 16:49, pirms 11 gadiem
irbiite_HEAT rakstīja: Kobem buus sevi jaapieraada, jo Karalis (Lebrons) uz vinju skatiisies!
Kobe sen jau visu ir pierādijis....
Tieši Le Bronz ir tas, kuram vel ir daudz ko pierādīt

  +1 [+] [-]

, 2013-11-27 17:18, pirms 11 gadiem
tas jaunais Kobes līgums- nu šausmas..būtu viņš gribējis uzvarēt, būtu paņēmis 20m/2gadi.. lai komanda var paņemt kādu normālu zvaigzni šovasar.. bet nē, viņš tāpat kopā ar Nešu noslauks vairāk kā pusi cap space. teorētiski jau varēs paņemt vienu 20miljonu spēlētāju, bet ko tālāk ? pārējos 12 spēlētājus komandā par kopējiem ~10 miljoniem ?

nespīd Kobem sestais gredzens.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-27 17:45, pirms 11 gadiem
Šitam tupakam vajadzētu pamācīties, kā komandas labad nedaudz sev algu samazināt. 24M sezonā par 36 gadīgu pensi? Bet nu lai jau tie leikeri pasmird vēl 3 sezonas(šito ieskaitot)

  -3 [+] [-]

, 2013-11-27 17:46, pirms 11 gadiem
Pizonis rakstīja: Gazolu prom, vina vieta Love.
Nebojā Love reputāciju? LAL smird. Love nē. Kur saskaņa?

  +1 [+] [-]

, 2013-11-27 17:56, pirms 11 gadiem
Redzēsim, kā būs.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-27 18:00, pirms 11 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nebojā Love reputāciju? LAL smird. Love nē. Kur saskaņa?
akd.. ja kkas te smird, tad tie ir LAC. Lakeriem pēdējās desmitgades laikā ir vairāk playoff-sezonu bijuši nekā tavai sūdu bedrei Clipperiem visas pastāvēšanas vēsturē kopumā. parunā vēl par komandām, kas smird.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-27 18:00, pirms 11 gadiem
Pizonis rakstīja: Gazolu prom, vina vieta Love.
Un tiešām, kāda jēga no tā būs?! Lai, prasti sakot, Kobe norok Lovu (Kevin Love)? Visticamāk tā notiktu, jo Kobe nav tas spēlētājs, kurš atteiksies no bumbas kontroles un saviem metieniem.

  -2 [+] [-]

, 2013-11-27 18:06, pirms 11 gadiem
ventilators rakstīja: akd.. ja kkas te smird, tad tie ir LAC. Lakeriem pēdējās desmitgades laikā ir vairāk playoff-sezonu bijuši nekā tavai sūdu bedrei Clipperiem visas pastāvēšanas vēsturē kopumā. parunā vēl par komandām, kas smird.
tava bostona tagad smird kopā ar leikeriem... parunā par to. un pasaki vēl, ka viss ir kārtībā?

  +1 [+] [-]

, 2013-11-27 18:28, pirms 11 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: tava bostona tagad smird kopā ar leikeriem... parunā par to. un pasaki vēl, ka viss ir kārtībā?
ja tu saki, ka LAL un BOS smird, kamēr pats fano par vienu no lielākajām sūdu bedrēm NBA - Clipperiem, kuriem tagad 'ir uzspīdējusi saule' - viņi tiek playoffos (un tikpat ātri izlido), tad man ir apšaubāmas tavas prāta spējas.
jebkurā gadījumā, turpini fanot par to miskasti. Neticu, ka ar Riversu un CP3 tur pietiks, lai kko lielu izdarītu playoffos. es pat teiktu, ka Leikeri vai Bostona ātrāk tiks pie gredzena nekā LAC. spēlē jau viņi skatāmi, bet ar to playoffos ir par maz.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-27 19:12, pirms 11 gadiem
ventilators rakstīja: ja tu saki, ka LAL un BOS smird, kamēr pats fano par vienu no lielākajām sūdu bedrēm NBA - Clipperiem, kuriem tagad 'ir uzspīdējusi saule' - viņi tiek playoffos (un tikpat ātri izlido), tad man ir apšaubāmas tavas prāta spējas.
jebkurā gadījumā, turpini fanot par to miskasti. Neticu, ka ar Riversu un CP3 tur pietiks, lai kko lielu izdarītu playoffos. es pat teiktu, ka Leikeri vai Bostona ātrāk tiks pie gredzena nekā LAC. spēlē jau viņi skatāmi, bet ar to playoffos ir par maz.
Oi, mazais bērniņš nupat ir aizvainots.

Raksts ir par to, ka CP3 paņem pusi budžeta, aicina ar Grifinu pagarināt līgumu un tad par 5M savākt 10 džekus ap viņu? Kaut kā tikai izlasīju par Kobi un Lakers. Varbūt man jāpārlasa raksts.

Un tu pat neapstiprināji, ka kaut kas tajā sūdu bedrē ir kārtībā....

FAAAAAIIIILLL

  +1 [+] [-]

, 2013-11-27 19:28, pirms 11 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: tava bostona tagad smird kopā ar leikeriem... parunā par to. un pasaki vēl, ka viss ir kārtībā?
Bostona un Leikers nesmird,nekad arī nav smirdējuši,sāksim jau ar to. Bostonā notiek pārbūves process,tāpēc nekādu lielu pārsteigumu,kaut gan priekš pārbūves procesa nav tik slikti pagaidām. Leikeriem bilance protams nav spīdoša,bet nav arī slikta,ņemot vērā to,ka Kobe nespēlē. Bet tev kā Bostonas un Leikers anti fanam nav jēgas to stāstīt,jo tu šos klubus nīsti tikai dēļ viņu varenās vēstures un sasniegumiem.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-27 19:40, pirms 11 gadiem
jureks rakstīja: Bostona un Leikers nesmird,nekad arī nav smirdējuši,sāksim jau ar to. Bostonā notiek pārbūves process,tāpēc nekādu lielu pārsteigumu,kaut gan priekš pārbūves procesa nav tik slikti pagaidām. Leikeriem bilance protams nav spīdoša,bet nav arī slikta,ņemot vērā to,ka Kobe nespēlē. Bet tev kā Bostonas un Leikers anti fanam nav jēgas to stāstīt,jo tu šos klubus nīsti tikai dēļ viņu varenās vēstures un sasniegumiem.
Jā... pēdējais teikums kā naglai pa galvu. Tikai tas teksts nāk no Bostonas faneļa, kuram ir rozā (vai zaļas) brilles.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-27 19:41, pirms 11 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Jā... pēdējais teikums kā naglai pa galvu. Tikai tas teksts nāk no Bostonas faneļa, kuram ir rozā (vai zaļas) brilles.
Par kādām rozā brillēm tu tagad konkrēti runā ?

  -1 [+] [-]

, 2013-11-27 20:09, pirms 11 gadiem
jureks rakstīja: Par kādām rozā brillēm tu tagad konkrēti runā ?
Par tām, ar kurām tu skaties uz BOS. Lasīt antifana tekstus un fana tekstus ir viens un tas pats. Neesi, protams, irbītes līmenī, bet tāpat raksti kā fans, nevis objektīvi no malas skatoties.

Es arī sākumā uzrakstīju tā kā no malas, ka ar Kobes to lielo līgumu un vēl pagarinot ar Gazolu(kas netaisās algu samazināt, kā jau ir to paziņojis), Lakers ieslēdz stagnāciju uz 2 gadiem. Bet uzreiz kaut kāds ventilators izlec no ierindas un borzī kaut ko par kliperiem pat bez iemesla. Jo pašlaik es neredzu LAC kaut kādu stagnāciju un man galīgi neinteresē pirms 10-20 gadiem izcīnītie tituli, lai tagad pateiku, ka LAL smird. Un smirdēs vēl pāris gadus. Nav jau East konference...

  +1 [+] [-]

, 2013-11-27 20:25, pirms 11 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Par tām, ar kurām tu skaties uz BOS. Lasīt antifana tekstus un fana tekstus ir viens un tas pats. Neesi, protams, irbītes līmenī, bet tāpat raksti kā fans, nevis objektīvi no malas skatoties.

Es arī sākumā uzrakstīju tā kā no malas, ka ar Kobes to lielo līgumu un vēl pagarinot ar Gazolu(kas netaisās algu samazināt, kā jau ir to paziņojis), Lakers ieslēdz stagnāciju uz 2 gadiem. Bet uzreiz kaut kāds ventilators izlec no ierindas un borzī kaut ko par kliperiem pat bez iemesla. Jo pašlaik es neredzu LAC kaut kādu stagnāciju un man galīgi neinteresē pirms 10-20 gadiem izcīnītie tituli, lai tagad pateiku, ka LAL smird. Un smirdēs vēl pāris gadus. Nav jau East konference...

Nebojā Love reputāciju? LAL smird. Love nē. Kur saskaņa?
neko par stagnāciju tu neteici..

apmēram to pašu tu jau sen skandini par Bostonu. smieklīgi, divas tituliem bagātākās komandas saskaņā ar tevi ir miskaste, bet LAC ne.. zinkas vēl ir interesanti - gan Bostonai gan Lakeriem ir vairāk titulu nekā Clipperiem playoff sezonu. tāpēc, lūdzu, paskaidro, kā tieši LAL un BOS smird, bet LAC ne, ja Clipperu labākā sezona ir otrais raunds playoffos.. ?

  -1 [+] [-]

, 2013-11-27 20:28, pirms 11 gadiem
Beidz man te to vēsturi stutēt ausīs. Ej paskaties standings un turpini murgot.

  +1 [+] [-]

, 2013-11-27 20:34, pirms 11 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Beidz man te to vēsturi stutēt ausīs. Ej paskaties standings un turpini murgot.
man īpaši neuztrauc, kur atrodas tavi klipši.. tāpat par otro raundu tālāk netiks

  -1 [+] [-]

, 2013-11-27 20:35, pirms 11 gadiem
Es runāju par BOS un LAL, kas nav un nebūs PO.

"mani"(es gan nezinu, kur tu to izgrābi) klipši nemaz nav tik augstu, lai es tev to bāztu acīs, bet abas lūzeru blices gan ir tur, kur viņām pienākās būt.

  -1 [+] [-]

, 2013-11-27 20:46, pirms 11 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: tava bostona tagad smird kopā ar leikeriem... parunā par to. un pasaki vēl, ka viss ir kārtībā?
Tu lkm nesaproti Bostonai ir pārbūve tāpēc nav ko brīnīties ka nav sniegums kā piemēram 2008 vai 2010 gadā. Un Lakers pagājušosezon viņi noslīdēja no 3 vietas 11-12 sezonas uz 7 vietu 12-13 sezon. Kāpēc ?? tāpēc ka viņi neļāva Mike Brown iespēlēties ar DH12 un Nash. Bet nolīga Dauņu Antonu kurš tgd vissmaz māk saspēlēties ar Hill un Gasol

  +1 [+] [-]

, 2013-11-27 20:51, pirms 11 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Es runāju par BOS un LAL, kas nav un nebūs PO.

"mani"(es gan nezinu, kur tu to izgrābi) klipši nemaz nav tik augstu, lai es tev to bāztu acīs, bet abas lūzeru blices gan ir tur, kur viņām pienākās būt.
nu nebūs.. un ? tā reiz notiek, kad komanda sāk pārbūvēt savu sastāvu.. es tev arī garantēju, ka BOS pārāk ilgi ārpus PO nebūs.

un atkal 'lūzeru blices' ?? es saprotu, var jau heitot... bet c'mon..

  -1 [+] [-]

, 2013-11-27 20:51, pirms 11 gadiem
Palasi manu komentāru par tām rozā (zaļām) (tavā gadījumā par violetām) brillēm.

  +2 [+] [-]

, 2013-11-27 21:09, pirms 11 gadiem
Kobe mainīs spēles stilu?!
Piespēles dalīs, neticu.
1 2 37 komentāri