Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Foto: Porziņģis figurē Ņujorkas "Knicks" mediju dienā

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) klubam Ņujorkas "Knicks" pirmdien bija mediju diena, kur piedalījās arī latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis.
Foto: AFP/Scanpix u.c.


Slēpts komentārs: Lin#7
, 2016-09-27 12:33, pirms 8 gadiem
Lin#7 rakstīja: Es šogad vairak Davim jutišu lidz, KP jau sāk palikt, par lielu staigājošu naudas maisu un neticu, ka viņš no sirds spēletu, tad palidzetu izlasei.
hehehe varesi just,ja kada spele tiks uz laukuma tad bus svetki KP gan bus zvēra es domaju lai viss izdodas!!
, 2016-09-27 12:56, pirms 8 gadiem
Sporta centrs nevar ludzu uztaisit normalaku attelu aplukosanu? kaitina ka pec katras bildes parladejas pilnigi visa lapa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikola Jokičs un Entonijs Deiviss. Foto. USA Sports Today. Scanpix
4

Jokičam 24+15+9 pret "Lakers", čempione "Nuggets" soļa attālumā no nākamās kārtas

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo sērijas spēli aizvadījušas Denveras "Nuggets" un Losandželosas "Lakers" komandas. Čempione arī izbraukuma pirmajā spēlē tika pie uzvaras (112:105), nonākot viena soļa attālumā no nākamās play-off kārtas.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
17

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Žoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
8

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.