Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Galinari jāpiestrādā pie aizsardzības

Galinari jāpiestrādā pie aizsardzības
Danilo Galinari
Foto: basketground.com

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Ņujorkas "Knicks" draftā ar augsto sesto numuru izvēlējās itāļu jauno uzbrucēju Danilo Galinari. Kluba jaunais galvenais treneris Maiks D’Antoni veltījis labus vārdus jaunajam talantam.

"Mēs uzskatam, ka viņam ir lielisks potenciāls," izteicās arī itāļu valodu pārvaldošais "Knicks" treneris Maiks D’Antoni. "Tā mēs buvējam jauno komandu, sakot ar viņu (Galjinari – aut.)." Taču jaunieceltais "Knicks" komandas galvenais treneris atzīmēja arī kādu mīnusu: "Cerams, kāds viņam iemācīs spēlēt aizsardzībā."

D’Antoni tika jautāts, ko viņš saskata Galinari. Treneris atbildēja izsmeļoši: "Ja tas ir sapnis, tad redzu Dirku (Novicki), vai Toniju Kukoču, bet ja murgs tad jau kādu citu." Eksperti atzinuši, ka līdzīgi, kā pagājušā gadā "Warriors" pievienojušajam itālim Marko Belinelli arī Danilo nepieciešams daudz ieguldīt fiziskā darba un iemācīt spēlēt aizsardzībā.

Tāpat "NY Post" ziņo, ka ļoti iespējams, komandu pametīs Galinari pozīcijā spēlējošais Deivids Lī, kurš tiks aizmainīts uz citu klubu, pretī saņemot saspēles vadītāju. Baumo, ka tuvu kopsaucējam Ņujorkas klubs ir ar Šarlotes "Bobcats", kas varētu atdot savu saspēles vadītāju Reimondu Feltonu.

Izmantotie resursi:
NY Post

     [+] [-]

, 2008-06-27 19:04, pirms 16 gadiem
20 gadi, iespaidīgs viņam youtube. mixiņš ir
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-06-28 10:39, pirms 16 gadiem
nu ja D.J Augustins iejutisies komanda tad nemaz o feltonu nevajadzes jo Augustin loti labi spele,labak met pa feltonu