Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Garbahosa atkal zem skalpeļa?

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

NBA kluba Toronto ''Raptors'' uzbrucējs spānis Horhe Garbahosa konsultēsies ar ārstiem un, iespējams, veiks potītes operāciju, kā rezultātā viņam nāktos izlaist visu atlikušo sezonas daļu.

Garbahosa nav izgājis laukumā trijās no pēdējām četrām ''Raptors'' spēlēm. Sezonas laikā spānis laukumā ticis divreiz, vidēji mačā gūstot 3,1 punktu un izcīnot divas bumbas zem groziem.

Jau statistikas ciparos var redzēt atšķirību starp pagājušo un šo sezonu (savā debijas sezonā spānis bija viens no ''Raptors'' lielākajiem pārsteigumiem ar 8,5 punktiem un 4,9 atlēkušajām bumbām vidēji spēlē).

Viena no versijām, kāpēc Garbahosa šosezon praktiski netiek laukumā, ir tāda, ka spāņa un komandas starpā valda neliels konflikts, jo Garbahosa otrās operācijas vietā izvēlējās nedaudz ātrāk pārtraukt rehabilitācijas procesu un palīdzēt savai valsts izlasei Eiropas čempionātā.

Šodien Garbahosa konsultējas pie kāda ārsta Baltimorā, un, ja abas puses vienosies par potītes operāciju, tad, ļoti iespējams, spāni vairs laukumā šosezon neredzēsim.

Izmantotie resursi:
www.espn.com
Foto: AP

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-27 02:03, pirms 17 gadiem
Nu tad gan jau saaksies sankcijas no Raptors puses, jo galu galaa - vinjam skaidri un gaishi pateica, ka nevajag un nedriikst braukt uz Eiropas chempi, bet ko vins - uzliek miiksto un caur lielu cirku tomeer atbrauca ziimeeties. Ko ieguva no taa? NEKO! Ne medalju, ne atziniibu, tikai nopeelumu un saasinaaja traumu, nevis izaarsteeja liidz galam!

     [+] [-]

, 2007-11-27 08:09, pirms 17 gadiem
cik neliels konflikts...to jau mees redzeejaam GSW TOR speelee, kad biezhi tuvplaanaa tika pievilkts nekaadu emociju izsakoshaaa Horhee seja

TOR...slikta sisteema...kaut gan vinjus arii var saprast...

  -1 [+] [-]

, 2007-11-27 08:41, pirms 17 gadiem
taapat jau vinsh neko nespeelee! labaak lai opereejas!