Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Spēle pret Milvoki nebija veids, kādā vēlamies pabeigt sezonu"

Rolands Eliņš

Porziņģis: "Spēle pret Milvoki nebija veids, kādā vēlamies pabeigt sezonu"
Kristaps Porziņģis. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Kristaps Porziņģis pēc 30 iemestajiem punktiem Detroitas "Pistons" grozā medijiem salīdzināja šo maču ar iepriekšējo spēli pret Milvoki "Bucks", norādot, ka sezonu vēlas pabeigt ar tādu sniegumu kā šonakt, nevis kā pret Milvoki.

"Nedomāju, ka mēs pret Milvoki spēlējām tā, kā mums vajadzētu. Tam nevajadzētu būt veidam, kā mēs vēlamies pabeigt sezonu," sacīja Kristaps Porziņģis, Vašingtonas "Wizards" uzbrucējs. "Savukārt šonakt mēs koncentrējāmies uz to, lai aizvadītu spēli ar lielāku enerģiju un paveiktu savus uzdevumus laukumā."

Porziņģis šajā mačā guva 30 punktus un savāca desmit atlēkušās bumbas, un Vašingtona guva sezonas 31. uzvaru, tiesa, reizē arī jāatzīmē, ka "Pistons" ir viena no šīs sezonas vājākajām komandām (tikai 20 uzvaras), kamēr Porziņģa piesauktā Milvoki komanda ir viena no titula kandidātēm. Savukārt "Wizards", lai arī vēl nav zaudējusi teorētiskas izredzes uz vietu izslēgšanas spēlēs, tomēr atrodas no tām tālu.

"Man ļoti patika, kā mēs sākām spēli," teica "Wizards" treneris Vess Anselds. "Taču arī tajā, kā mēs pabeidzām spēli, bija vairākas labas lietas. Viņi pastiprināja spiedienu un atgriezās spēlē, taču tāda jau ir NBA spēle. Spējām viņus pārspēt un veiksmīgi nospēlēt svarīgus uzbrukumus mača izskaņā."

"Wizards" treneris īpaši uzslavēja Deni Avdiju, kurš spēles beigās realizēja svarīgus soda metienus, panākot izšķirošo trīs punktu pārsvaru: "Deni ātri uzņēma spēles ritmu, un tas mums ļāva izšķirošajos brīžos laukumā turēt gan viņu, gan Kristapu, un viņi abi mums ļoti palīdzēja abos laukuma galos."

"Mēs iepriekš bijām redzējuši atsevišķas labas epizodes Deni izpildījumā," sacīja Porziņģis. "Taču šonakt viņš nospēlēja īpaši labi. Tas ir ļoti svarīgi, ka viņš var šādi palīdzēt komandai."

Avdija spēli pabeidza ar 21 punktu un desmit atlēkušajām bumbām, kā arī veica četras rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/recap?game...