Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Džeksons cer palikt "Lakers" arī nākamsezon

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Džeksons cer palikt "Lakers" arī nākamsezon
"Lakers" līderi - Po Gazols, Kobe Braiants, Rons Ārtests - un galvenais treneris Fils Džeksons.
Foto: AFP/Scanpix.

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) kluba Losandželosas ''Lakers'' galvenais treneris Fils Džeksons cer arī nākamsezon trenēt pašreizējos līgas čempionus.

Jautāts, vai treneris arī nākamsezon atradīsies pie ''Lakers'' stūres, Džeksons atbildēja bez minstināšanās un atbildēja apstiprinoši. ''Biežie pārlidojumi un sezonas ilgums atstāj iespaidu uz jebkuru cilvēku, tomēr par sevi es varu teikt, ka patlaban esmu labākajā formā, kādā esmu bijis pēdējo trīs gadu laikā,'' atzina ''Lakers'' treneris, kurš savas trenera karjeras laikā izcīnījis desmit NBA čempiontitulus.

Atšķirībā no pērnā gada, kad trenera veselības stāvoklis nebija pārāk labs, Džeksonu pagaidām neuztrauc iespējamās veselības problēmas. ''Sezonas beigās veikšu medicīniskās pārbaudes un konkrētus secinājumus varēšu izdarīt tikai pēc tām, tomēr jau tagad manī mītošās priekšnojautas saka priekšā, ka viss būs kārtībā,'' sacīja Džeksons.

''Par finansiālajiem nosacījumiem es vispār nedomāju un uzskatu, ka tā noteikti nebūs problēma. Mani satrauc tas, ka es sava mūža otrajā pusē vairāk laika pavadīšu basketbola arēnās, nevis, piemēram, makšķerējot, kāpjot kalnos vai vienkārši braucot ar motociklu. Šīs lietas man bijušas svešas jau pēdējos astoņus, deviņus gadus, un tas dažkārt liek aizdomāties,'' spriež ''Lakers'' galvenais stratēģis, kuram šogad apritēs 65 gadu jubileja.

Ar 53 uzvarām un 18 zaudējumiem Losandželosas ''Lakers'' Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem pirmo vietu.

Izmantotie resursi:
nba.com

Slēpts komentārs: neegeris bez olaam

  +4 [+] [-]

, 2010-03-26 22:26, pirms 15 gadiem
Novēlu izcīnīt vēl kādu gredzenu un, galvenais, lai ar veselību viss kartībā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-26 22:29, pirms 15 gadiem
spoon7 rakstīja: viņam jau tikai 65 gadi. ja būs veselība ta jaunu trenneri ilgi neredzēt
Nedomāju, ka viņš vēl ilgi paliks apritē, ņemot vērā šeit aprakstītos izteikumus par makšķerēšanu utt un muguras problēmām, kas gan jau agrāk vai vēlāk atkal liks par sevi manīt.

  +6 [+] [-]

, 2010-03-26 23:05, pirms 15 gadiem
viņš ir apmaksātākais treneris starp visiem sporta veidiem

     [+] [-]

, 2010-03-26 23:13, pirms 15 gadiem
neegeris bez olaam rakstīja: Es labprat vinju nomainitu,es nedotu tik lielu ricibas brivibu kobem ,bet gan piesaistitu skeli un pabeiktu sez. ar 82 uzwaram
nesanāca..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2010-03-27 12:45, pirms 15 gadiem
Paņems shogad vēlvienu gredzenu ēsmai(jo uz rokam vars vietas nav) un kārtīgi atpūtīsies kalnos ar makshkjeri

  +2 [+] [-]

, 2010-03-27 15:02, pirms 15 gadiem
wyneMiller rakstīja: viņš ir apmaksātākais treneris starp visiem sporta veidiem
Iespeejams labākais treneris!