Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

''Rockets'' šovakar godinās Mutombo

''Rockets'' šovakar godinās Mutombo
Dikembe Mutombo

Šovakar spēles pārtraukumā Hjūstonas ''Rockets'' godinās komandas ilggadējo centru, vienu no labākajiem aizsardzības spēlētājiem un vecāko spēlētāju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vēsturē Dikembi Mutombo.

Pagājušajā sezonā kad Jao Mins savainoja kāju, 42 gadus vecajam Mutombo tika dota iespēja spēlēt par pamatsastāva centru un darīja to ļoti atzīstami, turklāt ar viņu sastāvā komanda uzvarēja 20 uzvaras 32 spēlēs. Pagajušo mēnesi, kad Jao savainoja pēdu, Mutombo atkal bija gatavs spēlēt daudz un palīdzēja komandai izcīnīt 12 uzvaras 15 spēlēs.

''Viņš vienmēr ir izdarījis mūsu labā vairāk nekā no viņa prasām'' saka komandas galvenais treneris Riks Adelmans. '' Es nevaru domāt par nākamo sezonu, esmu pārliecināts, ka viņš pats pateiks kad būs viņa laiks beigt, nevis kāds cits''.

NBA vecākais spēlētājs treniņnometnē pirms sezonas teicis, ka 17 sezona viņa karjerā nebūs pēdējā, bet tagad, kad spēles lielajā pārtraukumā viņu godinās, viņš vairs nav tik pārliecināts.

''Tās ir svinības par godu Dikembes Mutombo karjerai, kas tuvojas pēdējai spēlei'' smejoties saka Mutombo. '' Es taču visu saku pareizi vai ne?''.
''Es domāju ka tā būs laba ceremonija un lieliska cenšanās par godu manai 17. sezonai līgā'' saka Mutumbo. ''Tas liekas kā garš ceļojums''.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-26 20:40, pirms 16 gadiem
wildon rakstīja: Īens Torps beidza peldēt 25 gados vecuma dēļ


Viņš pārāk labs bija un nolēma mest mieru
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-03-26 22:21, pirms 16 gadiem
"turklāt ar viņu sastāvā komanda uzvarēja 20 uzvaras 32 spēlēs."
Uzvarēja 20 uzvaras..

  +3 [+] [-]

, 2008-03-26 23:50, pirms 16 gadiem
PAtikami.
Vairak tadus speletajus, kuri var palidzet ar pieredzi jaunajiem...parasti sakasa naudinju un sveiki, laiks baudit pensiju 30 pari gados...

  +2 [+] [-]

, 2008-03-27 02:11, pirms 16 gadiem
viens no visu laiku labākajiem garajiem spēlētājiem nba!..
apbrīnojama veselība,izturība,cīņas spars un mīlestība pret spēli..reti kurš sportists atrod sevī motivāciju turpināt karjeru tādā vecumā!..
vēlu viņam veselību un izturību!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-03-27 12:10, pirms 16 gadiem
tracymc rakstīja: Bet jaa Mutombo vienmer ir man paticis, viens no labakajiem visu laiku Garaa gala speletajiem :/


Par uzbrukumu nevar būt ne runas ( pat 100niekā nebūtu ), bet aizsardzība droši var teikt ka pats labākais apmēram kā Camby tikai labāks 0_0