Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dīvāna eksperta piezīmes: Porziņģis notēloja traumu, lai spēlētu ar Lebronu?

Dīvāna eksperts
Dīvāna eksperts

Dīvāna eksperta piezīmes: Porziņģis notēloja traumu, lai spēlētu ar Lebronu?
Kristaps Porziņģis un Nikola Jokičs
Foto: AP/Scanpix

Ir mūsējais Zvaigžņu spēlē! Varam būt lepni, jo Balcers ir izraudzīts starp AHL zvaigznēm. Paredzu, ka tas ir sezonas vai maksimums divu jautājums, līdz NHL spēlēs vairāk mūsējo par vienu Girgensonu. Jaunais latviešu mūris Kivlenieks sargās vārtus Kolumbusā un ik vakaru varēšu raudzīties savas tik iemīļotās hokeja spēles. Bet pagaidām mans TV ekrāns noregulēts uz Keipī frekvences.

Pirms spēles

- Porziņģis ir Lebrona lielākais fans. Kā gan savādāk izskaidrot iepriekš izlaisto spēli pret Goldensteitas "Warriors"? Zvaigžņu spēlē Zingers gribēja spēlēt tieši Lebrona komandā, tādēļ savus talantus slēpa, spēlē pret Kariju nepiedaloties. Šonakt jau ir atkal ierindā.

Pirmā ceturtdaļa

- Noa šajā mačā neatrodas uz komandas soliņa. Ja tas netiktu īpaši pieteikts no komentētājiem nemaz nebūtu pamanījis, ka viņa trūkst. Principā Noa ir kā spoks, kurš četrus gadus rēgosies ap "Knicks" komandu. No viņa nevar tikt vaļā ar nekādām burvestībām, jo neviens maiņas darījumā šo līgumu pretī neņems.
- "Knicks" ārējā līnija palikusi pavisam bēdīga. Ja mačs starta pieciniekā jāsāk dažu mēnešu attālumā no karjeras beigšanas esošajam Džekam un 2,7 punktus vidēji gūstošajam Beikeram, tad šis noteikti ir sliktākais aizsargu duets visā līgā. Ar steigu maiņas darījumā jāiemaina Šarlotas saspēlnieks Vokers.
- Jokičs groza apakšā tuvplānā nodemonstrē Keipī serbu skolas apspēlēšanas manevrus ar muguru pret grozu. Latvietis tikmēr vairākkārt Denveras augstkalnē ir ceturtdaļsekundi par lēnu, nenoķerot piespēles vai pārāk vēlu reaģējot uz pretinieku uzbrucēju darbībām.

Otrā ceturtdaļa

- Minūtes pārtraukumos Denveras video kubā skatītāji tiek mocīti ar emodži seju atdarināšanu. Kādēļ tā vēl ir lieta? Emodži filma bija visbriesmīgākā lieta, ko kinoteātri pagājušajā gadā piedzīvoja. Pārfrāzējot Lūku Skaivokeru: "ir laiks emodžijiem beigties".
- Vai nu iepriekš izlaistā spēle, vai arī Denveras retinātais gaiss atstājis iespaidu uz Keipī darbībām laukumā. Uzbrukumā pietrūkst pārliecības darbībā ar bumbu, bet aizsardzībā "Vienradzis" netiek līdzi saviem konkurentiem kājās, bieži ķerot pretspēlētājus ar rokām. Pat danku Porziņģis ietriec groza stīpas priekšpusē, nespējot uzlidot pierastajā augstumā.
- Valts Freizers atvainojas Porziņģim par iepriekš izteikto kritiku, ko "Knick" leģenda liepājniekam veltīja par "Warriors" spēles izlaišanu. Spēles komentētājs neesot zinājis par Keipī traumu.
- Ņujorkas aizsardzība ir katastrofa. Nekā savādāk Dīvāna eksperts to nevar nosaukt. Puslaikā ielaisti 73 punkti. Nav Ņujorkai "Rockets" cienīgs uzbrukuma potenciāls, lai drīkstētu nespēlēt aizsardzībā.

Trešā ceturtdaļa

- "Knicks" groza apakša ir vienīgā, kas spēj sagādāt mājiniekiem zināmu pretestību. Kanters un Porziņģis divatā puslaika sākumā spēj saglabāt rezultāta starpību desmit punktu robežās.
- Diezgan nevajadzīgā situācijā Keipī nopelna savu piekto piezīmi, atstājot "Knicks" bez komandas līdera uz atlikušo ceturtdaļas laiku. Porziņģis piezīmi saņem pēc uztriekšanās virsū Jokičam groza apakšā. Nevajadzīgš sods, kas dārgi maksā komandai.
- Bīzlijs šosezon krāj lielus statistikas skaitļus. "Vienradzim" neesot laukumā, bumbu viņš gandrīz nelaiž vaļā. Nez kurai komandai pirms maiņas darījumu termiņa beigām varētu Bīzliju iemānīt? Varbūt Sakramento varētu būt pietiekami lētticīgi un atdot Ņujorkai Bogdanoviču?

Ceturtā ceturtdaļā

- Porziņģis, gaidot savu atgriešanos laukuma, nikni min velotrenažieri. Acu skatiens liecina par apņēmību nobraukt Giro d'Italia. Kolorado kalnos tam varētu fiziski ļoti labi sagatavoties.
- Ar metienu pēc pagrieziena Zingers samazina rezultāta starpību līdz astoņiem punktiem. Visas cerības uz Ņujorkas panākumu izdzēš Čendlers, sagādājot "Vienradzim" sesto personīgo piezīmi.
- Bez sava Zvaigžņu spēles dalībnieka "Knicks" var izkārt tikai balto karogu. Jau desmitais zaudējums mēnesī, tikai 13 aizvadītās spēlēs. Šoreiz sasniegti pat visas sezonas briesmīgākie aizsardzības rādītāji, ielaižot 130 punktus.

Pēc spēles

- Tuvāko divu nedēļu laikā "Knicks" jaunais menedžments varēs apliecināt savu vērtību. Pirmo reizi pēc Džeksona ēras, "Knicks" sagaidīs maiņu gala termiņu. Dīvāna eksperts liek Ņujorkas komandas vadībai atrast maiņas darījumi, kurā Bīzliju un Okvinu pārvērst par nākotnes "Knicks" komandai lietderīgiem spēlētājiem.

     [+] [-]

, 2018-01-26 09:27, pirms 7 gadiem
Emodži filma ir par mūsu laiku un tukšumu attiecībās, bet tā patīk bērniem, kuriem arī principā paredzēta.Protams, līdz K.Skalbes pasakām bērniem, bet, būtībā pieaugušajiem, tai tālu.

  -1 [+] [-]

, 2018-01-26 09:40, pirms 7 gadiem
Dīvāna idiots

  -3 [+] [-]

, 2018-01-26 09:50, pirms 7 gadiem
Kaut ko tik stulbu ir jāmāk uzrakstīt. Eksperts bļ .n.

  +9 [+] [-]

, 2018-01-26 10:10, pirms 7 gadiem
knaible rakstīja: Kaut ko tik stulbu ir jāmāk uzrakstīt. Eksperts bļ .n.
Kas tad tur tik stulbs? Normālas diletanta piezīmes no malas, šis tas pavisam jauki. Labākā frāze -
"Knicks" ārējā līnija palikusi pavisam bēdīga. Ja mačs starta pieciniekā jāsāk dažu mēnešu attālumā no karjeras beigšanas esošajam Džekam un 2,7 punktus vidēji gūstošajam Beikeram, tad šis noteikti ir sliktākais aizsargu duets visā līgā. "
Šeit var tikai aplaudēt
Slēpts komentārs: labuks

  +1 [+] [-]

, 2018-01-26 13:15, pirms 7 gadiem
Vai tiešām tādi visziņi kā skorpio,knaible un labuks nespēj atrast ar ko dzīvē sevi apliecināt, ka jāgāž žults uz svešiem cilvēkiem, kuri vismaz mēģina sevi realizēt.Un tā nav latviešu padarīšana, drīzāk garīga nabadzība un agras apreibināšanās sekas.Paši sevi noteikti spogulī saskata kā nācijas varoņus.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-26 13:25, pirms 7 gadiem
nu nākošgad Lebrons kopā ar KP

  +2 [+] [-]

, 2018-01-26 13:30, pirms 7 gadiem
norcha 172 rakstīja: Vai tiešām tādi visziņi kā skorpio,knaible un labuks nespēj atrast ar ko dzīvē sevi apliecināt, ka jāgāž žults uz svešiem cilvēkiem, kuri vismaz mēģina sevi realizēt.Un tā nav latviešu padarīšana, drīzāk garīga nabadzība un agras apreibināšanās sekas.Paši sevi noteikti spogulī saskata kā nācijas varoņus.
Mazvērtības kompleksi. Atgādina to " varoni" no " Nasha Rasha" no Taganrogas, kurš trenūzenēs sēž pie TV un visgudri visu komentē

     [+] [-]

, 2018-01-26 13:40, pirms 7 gadiem
vorkuta rakstīja: Kas tad tur tik stulbs? Normālas diletanta piezīmes no malas, šis tas pavisam jauki. Labākā frāze -
"Knicks" ārējā līnija palikusi pavisam bēdīga. Ja mačs starta pieciniekā jāsāk dažu mēnešu attālumā no karjeras beigšanas esošajam Džekam un 2,7 punktus vidēji gūstošajam Beikeram, tad šis noteikti ir sliktākais aizsargu duets visā līgā. "
Šeit var tikai aplaudēt
Visa blice tur tāda izņemot KP un THJ..

Vēl sapņojot par PO.