Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Barbosa ārā no sastāva uz mēnesi

Barbosa ārā no sastāva uz mēnesi
Leandro Barbosa
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) klubs Fīniksas "Suns" būs spiests iztikt četras nedēļas bez saspēles vadītāja Leandro Barbosas, kuram veiks labās rokas plaukstas locītavas operāciju.

Par Barbosas gaidāmo operāciju tika paziņots pirms sestdienas spēles ar Goldensteitas "Warriors", kurā "Suns" guva uzvaru ar 112:103. Sākotnēji labā plaukstas locītava tika savainota sezonas sākumā, bet pēdējā laikā sāpes saasinājās un tika nolemts par operācijas nepieciešamību, pēc kuras Barbosa nevarēs palīdzēt "Suns" vienu mēnesi.

27 gadus veco Brazīlijas basketbolistu šosezon nomocījis ne tikai plaukstas locītavas savainojums, bet arī potītes savainojums, kas bija iemesls 12 spēļu izlaišanai decembrī. Barbosa šosezon piedalījies 29 spēlēs, vidēji gūstot 10,7 punktus, kas ir pazemināts rādītājs salīdzinājumā ar iepriekšējām sezonām.

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2010-01-24 13:01, pirms 14 gadiem
Nozīmīgs spēlētājs, veseļoties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-24 14:19, pirms 14 gadiem
Viņš nav saspēles vadītājs, AUTOR!:d