Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bārklijs: "Hjūstonas "Rockets" joprojām man ir parādā trīs miljonus dolāru"

Ivars Krūze
Ivars Krūze

Bārklijs: "Hjūstonas "Rockets" joprojām man ir parādā trīs miljonus dolāru"
Čārlzs Bārklijs. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix

Bijušais Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlētājs Čārlzs Bārklijs atklāja, kāda vienošanās starp viņu un Hjūstonas "Rockets" tika panākta pirms 1998. gada starpsezonas. "Rockets" gan savus solījumus neesot pildījusi.

Neskatoties uz to, ka Bārklijs nekad nav izcīnījis čempiontitulu, viņa karjera tāpat bijusi pietiekami iespaidīga. Pagājušas jau vairāk kā divas desmitgades, kopš Slavas zālē iekļautais spēka uzbrucējs noslēdzis savu karjeru, tomēr viņa paveikto "Suns" un "76ers" labā atceras daudzi. To gan nevarētu teikt par laiku "Rockets" vienībā, kurā Bārklijs pavadīja savas karjeras izskaņu.

61 gadu vecais Bārklijs Hjūstonā spēlēja no 1996. līdz 2000. gadam. "Karjeras pēdējos pāris gadus es vairs nebiju spējīgs spēlēt," Bārklijs iesāka. "Hjūstona joprojām man ir parādā trīs miljonus dolāru. Viņi mani apzaga! Es uzskatu, ka ar mani bija patiešām patīkami kopā spēlēt. Izņemot pāris basketbolistus, domāju, ka visi izbaudīja spēlēšanu kopā ar mani."

Kā saka basketbolists, "Rockets" solīja viņam 1998. gada vasarā piedāvāt 12 miljonu līgumu, tomēr, lai komandai piesaistītu Skotiju Pipenu, Bārklijam nācās samierināties ar atalgojuma samazināšanu. Tā vietā viņš šo naudu būtu saņēmis gadu vēlāk. Bārklijs gan atklāja, ka komanda šo solījumu neturēja.

"Vienīgais gads, kad es nebiju formā un biju resns, bija pēdējais gads Hjūstonā, jo viņi man bija solījuši 12 miljonu," stāstīja bijušais basketbolists. "Viņi teica, ka iedos man 12 miljonu līgumu pēc gada. Kad pienāca vasara, es saņēmu jauno līgumu un tajā bija ierakstīti astoņi miljoni. Viņi atbildēja, ka mēs Tev dosim astoņus miljonus. Kad prasīju, kur ir atlikušie četri, viņi teica, ka esot pārdomājuši. Tā arī man pazuda motivācija uzturēt sevi formā."

Četru sezonu laikā, kuras Bārklijs pavadīja "Rockets" rindās, viņš vidēji guva 16.5 punktus un izcīnīja 12.2 atlēkušās bumbas. Viņš gan izlaida diezgan daudz spēles. 1997. gadā Bārklijs un "Rockets" aizspēlējās līdz Rietumu finālam, kurā sešos mačos atzina Jūtas "Jazz" pārākumu.

Izmantotie resursi:
https://www.basketballnetwork.net/o...

     [+] [-]

, 2024-09-23 18:09, aizvakar
Teftelis nav sapratis, ka solīts makā nekrīt.

     [+] [-]

, 2024-09-23 19:15, aizvakar
Bārklijs bija minēts starp tiem, kas visu savu bagātību notriekuši. Grib kaut atgūt?

     [+] [-]

, 2024-09-24 11:51, vakar
wegils rakstīja: Bārklijs bija minēts starp tiem, kas visu savu bagātību notriekuši. Grib kaut atgūt?
Viņš varbūt notrieca karjerā nopelnīto,bet viņš domājams to nejūt pelnot 20+ miljoni sezona par Insede the NBA