Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dalasā nošauts bijušais "Nets" un "Lietuvos rytas" spēlētājs Andrē Emets

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Dalasā nošauts bijušais "Nets" un "Lietuvos rytas" spēlētājs Andrē Emets
Andrē Emets "Big 3" spēlē 2019. gada 25. augustā. Foto: AFP/Scanpix

ASV pilsētā Dalasā pirmdien, 23. septembrī, nošauts bijušais "Memphis Grizzlies" un "New Jersey Nets" basketbolists Andrē Emets, vēsta vietējie mediji.

Emets pustrijos no rīta atradās savā automašīnā uz “North Prairie” avēnijas, kvartālā starp Mandžera un Rosa avēnijām, informē Dalasas policija. Viņam tuvojās divi vīrieši – Emets tika nāvējoši sašauts.

Garāmgājējs ieraudzīja Emetu un izsauca 911 palīdzības dienestu. Uzbrucēji notikuma vietu pameta baltā “Chrysler 300” automašīnā. Policija nav sniegusi plašāku aprakstu par abiem vīriešiem.

Emets mācījās “Carter High School” vidusskolā Dalasā, bet studiju gados slavenā trenera Boba Naita vadībā kļuva par “Texas Tech” rezultatīvāko spēlētāju. Pēc 2004. gada drafta viņš spēlēja Memfisā un Ņūdžersijā. Emeta karjeras pieturu vidū bija komandas Eiropā, Dienvidamerikā, Meksikā un Āzijā.

2006. gada vasarā Emets parakstīja līgumu ar Viļņas klubu “Lietuvos rytas”, taču Lietuvas galvaspilsētā uzkavējās tikai līdz decembrim. “Avīžnieku” sastāvā tosezon spēlēja Roberts Štelmahers un Jānis Blūms, bet komandai nomainījās trīs treneri – Šārons Drukers, Zmago Sagadins un Aleksandars Trifunovičs.

Trīsdesmit septiņus gadus vecais spēlētājs šosezon spēlēja repera “Ice Cube” izveidotajā 3x3 basketbola līgā “Big 3”.

Izmantotie resursi:
https://www.dallasnews.com/news/cri...