Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Reinis Aumeisters

Konatons arī nākamajā sezonā pārstāvēs ''Bucks''

Konatons arī nākamajā sezonā pārstāvēs ''Bucks''
Milvoki ''Bucks'' aizsargs Pets Konatons. Foto: 2022 Getty Images/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Milvoki ''Bucks'' vismaz vēl sezonu var rēķināties ar aizsargu Petu Konatonu, informē ESPN žurnālists Eidriens Vodžnarovskis.

Konatons izmantojis ''spēlētāja opciju'', kas nozīmē, ka viņš pārstāvēs 2020./2021. gada čempioni arī nākamajā sezonā. Par to viņš saņems 5.7 miljonus ASV dolāru.

Konatons līgai pievienojās 2015. gadā, kad ar otrā raunda 11. izvēli viņu draftēja Bruklinas ''Nets''. Uzspēlēt Bruklinā gan viņam neizdevās. Pirmās trīs karjeras sezonas viņš aizvadīja Portlendas ''Trail Blazers'', bet pēc tam pārcēlās uz Milvoki, kur nākamgad aizvadīs jau savu piekto sezonu.

29 gadus vecais aizsargs pērn aizvadīja individuāli sekmīgāko sezonu karjerā. Viņš devās laukumā 65 spēlēs, kurās izcēlās ar 9.9 punktiem, 4.2 atlēkušajām bumbām, 1.3 rezultatīvām piespēlēm, 0.9 pārtvertām bumbām un 0.2 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tām.

Buki pērno sezonu noslēdza dalītā otrajā vietā Austrumu konferencē, izcīnot 51 panākumu 82 mačos. Tik pat uzvaru bija arī "76ers" un "Celtics", un taibreika rezultātā Milvoki finišēja kā trešā. Izslēgšanas spēļu otrajā kārtā gan tika piedzīvots zaudējums pret finālisti Bostonas ''Celtics'' (3:4). Konatona palikšana Milvoki nozīmē mazākas kluba raizes par tālmetienu realizāciju.


, 2022-06-23 07:42, pirms 2 gadiem
Bucks palika 3.vietā austrumos.
Žoels Embīds sērijas trešajā spēlē. Foto: AP/Scanpix
5

Embīdam netīra spēle un 50 punkti uzvarā, "Magic" sagrauj "Cavaliers"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pirmos panākumus izcīnījušas Filadelfijas "76ers" un Orlando "Magic" komandas. "76ers", pateicoties Džoela Embīda 50 gūtajiem punktiem, savā laukumā ar 125:114 pārspēja Ņujorkas "Knicks", savukārt "Magic" ar 121:83 uzvarēja Klīvlendas "Cavaliers". Paulo Bankero uzvaru sekmēja ar 31+14+5.
Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
8

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.