Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis un Dončičs mierīgi pēc zaudējuma, Kids slavē "Hawks"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Porziņģis un Dončičs mierīgi pēc zaudējuma, Kids slavē "Hawks"
Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Ar zaudējumu jauno Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonu sākusi Dalasas "Mavericks", kuru pārstāv Kristaps Porziņģis. Pēc spēles komentārus sniedza Porziņģis, slovēnis Luka Dončičs un galvenais treneris Džeisons Kids. Visi bija vienisprātis – nekas traks nav noticis, jo tā bija tikai pirmā spēlē sezonā.

"Mēs spēlējām patiešām slikti," pēcspēles preses konferencē teica Luka Dončičs. "Tā bija pirmā sezonas spēle, mums ir jauns treneris, jauni cilvēki komandā un personālā. Ar mums viss būs kārtībā, lai arī šodien bija patiešām slikta diena. Mums nekas neizdevās. Mums vēl ir 81 spēle, tāpēc nav par ko satraukties."

Zaudējumu mierīgi uztvēra arī Latvijas basketbola spīdeklis Kristaps Porziņģis: "Metienu realizācija bija patiešām slikta, bet mums jāturpina darīt to, ko darījām līdz šim. Jāstrādā, jāuzticas tam, ko mēs darām un jāturpina spēlēt ar to pašu pārliecību. Tā ir tikai viena spēle – pirmā spēle sezonā. Tādas izgāšanās mēdz gadīties, bet mēs skatāmies nākotnē."

"Domāju, ka nespējām atrast savu ritmu uzbrukumā," turpināja latvietis. "Tas noveda pie sasteigtiem metieniem. Domāju, ka mums nevajag satraukties. Mēs zinām, ko varam paveikt uzbrukumā. Mums ir nedaudz jāsakārto sava spēle un jāatrod ritms uzbrukumā. Kad to izdarīsim, viss būs kārtībā."

Savus pretiniekus slavēja komandas galvenais treneris Džeisons Kids: ""Hawks" Austrumu konferences finālā nespēlēja tāpat vien. Komandai ir lielisks treneris, komanda ir patiešām laba. Pretinieku spēlēja fiziski abos laukuma galos un tiem izdevās labāk realizēt savus metienus. Mēs mācīsimies no šīs spēles un darīsim visu, lai nākamajā spēlē uzlabotu savu sniegumu."

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/hawksbeatmavs-2/

     [+] [-]

, 2021-10-22 10:13, pirms 3 gadiem
Visvairāk vajadzētu uztraukties trenerim - komanda kā tāda vispār nebija redzama, Dončičs "pazuda", pārējie arī nevilka.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-22 10:21, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Visvairāk vajadzētu uztraukties trenerim - komanda kā tāda vispār nebija redzama, Dončičs "pazuda", pārējie arī nevilka.
Dontič šodien nebija Luka Magic, ļoti centās uz komandu spēlēt. Paies savas 10 spēles kamēr viņš atradīs to skaisto vidusceļu - spēlēt uz sevi, bet neaizmirst ka ir arī citi

  +1 [+] [-]

, 2021-10-22 11:23, pirms 3 gadiem
vorkuta rakstīja: Visvairāk vajadzētu uztraukties trenerim - komanda kā tāda vispār nebija redzama, Dončičs "pazuda", pārējie arī nevilka.
Pēc pirmās spēles nevajag izdarīt kaut kādus tālejošus secinājumus, īpaši, ja tik ļoti zems metienu realizācijas procents, bet bija divas lietas, kuras iekrita acīs.
KP tiek dota iespēju spēlēt groza tuvumā, un ne tikai ganīties ap trīspunktu līniju.
Dančičs, tapat kā iepriekšējās sezonās, uzbrukumā totāli pārtur bumbu.

     [+] [-]

, 2021-10-22 11:31, pirms 3 gadiem
hawks aizsardzība bija ļoti tuvu izcilai, es pirmo puslaiku noskatījos, nespēju pat blokus saskaitīt.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-22 12:06, pirms 3 gadiem
Mavericks problēma nav tas, ka Porziņģis ir liels un lēns, bet gan drīzāk tas, ka pretinieki ir maziņi un ātrāki!

     [+] [-]

, 2021-10-22 12:54, pirms 3 gadiem
M rakstīja: Mavericks problēma nav tas, ka Porziņģis ir liels un lēns, bet gan drīzāk tas, ka pretinieki ir maziņi un ātrāki!
Ne jau tikai KP ir " liels un lēns" . Salīdzinot ar Jangu to pašu var teikt par Dončiču, īstenībā - par visu Mavericks salīdzinot ar Atlantu