Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Beverlijs nokrīt, taču efektīvā veidā tāpat trāpa grozā

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu ietvaros šonakt maču aizvadīja Minesotas ''Timberwolves''. Klubs savā laukumā uzņēma Memfisas ''Grizzlies'' un cieta zaudējumu ar rezultātu 95:104. Klubs izsēja 26 punktu pārsvaru.

Otrā ceturkšņa vidusdaļā skaistu grozu guva Patriks Beverlijs. Sākotnēji basketbolists nokrita, taču pēc tam pats sev piespēlēja bumbu no groza stikla un arī guva divus punktus Minesotas labā.

Beverlijs kā īsts šovmenis mača vidū arī kārtīgi uzkurināja Minesotas tribīnes. Noteikumus pret viņu pārkāpa Dža Morants un basketbolists lika noprast, ka pretinieks ir par mazu, lai viņu segtu.

Beverlijs spēli noslēdza ar ar 14 gūtiem punktiem (1p. 4/5, 2p. 5/8, 3p. 0/5), piecām rezultatīvām piespēlēm, divām atlēkušajām bumbām, trīs pārtvertām bumbām un diviem bloķētiem metieniem.

Sērijā līdz četriem panākumiem rezultāts ir 2:1 Memfisas labā. Ceturtais mačs tiks aizvadīts naktī uz svētdienu. Spēles sākums plkst. 4:00 pēc Latvijas laika.