Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Nurkičam 40 tūkstošu dolāru naudas sods par līdzjutēja telefona aizsviešanu

Rolands Eliņš

Nurkičam 40 tūkstošu dolāru naudas sods par līdzjutēja telefona aizsviešanu
Jusufs Nurkičs. Foto: AFP/Scanpix

NBA spēlētājs Jusufs Nurkičs ticis sodīts par savu rīcību pēc svētdienas spēles starp "Trail Blazers" un "Pacers", kad viņš konfrontēja kādu līdzjutēju, atņēma viņam telefonu un aizmeta to pa gaisu.

Jusufs Nurkičs pēc svētdienas spēles, kurā pats nepiedalījās savainojuma dēļ, piegāja pie kāda spēles skatītāja tribīnēs. Krietni garākais Nurkičs viņā dusmīgi noskatījās, atņēma telefonu un aizmeta projām.

Šodien tika vēstīts, ka Nurkičs šādi rīkojies, jo šis spēles skatītājs ar izsaucieniem aizvainojis viņa ģimeni, ieskaitot vecmammu. Nurkiča vecmamma 2020. gadā aizgāja mūžībā pēc saslimšanas ar Covid-19.

Taču par savu nesavaldīšanos Nurkičs tik un tā saņēmis sodu no NBA. Viņam būs jāsamaksā 40 tūkstoši dolāru par savu rīcību, taču vismaz nav piespriesta papildu diskvalifikācija.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-03-23 08:21, pirms 2 gadiem
Varēja to čalīti arī sagrābt un kaut kur aizmest!

     [+] [-]

, 2022-03-23 09:32, pirms 2 gadiem
oxa rakstīja: Varēja to čalīti arī sagrābt un kaut kur aizmest!
Un savu nba karjeru kopā ar viņu

     [+] [-]

, 2022-03-23 09:35, pirms 2 gadiem
Ja tas slimais fans, ko tādu ir teicis, tad varēja labak iedot Nukicam 40k par to, ka nenosita viņu.