Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Aizeja Tomass noslēgs līgumu ar Šarlotes ''Hornets'' līdz sezonas beigām

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Aizeja Tomass noslēgs līgumu ar Šarlotes ''Hornets'' līdz sezonas beigām
Aizeja Tomass. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs Šarlotes ''Hornets'' noslēgs līgumu līdz sezonas beigām ar Aizeja Tomasu, informē ''The Athletic'' apskatnieks Šams Čaranija.

Aizeja Tomass šosezon bija noslēdzis trīs dažādus desmit dienu līgumus. Sākotnēji viņš tos parakstīja ar Losandželosas ''Lakers'' un Dalasas ''Mavericks'' vienībām, bet pēcāk ar Šarlotes ''Hornets''. Šarlotes klubs ir lēmis dot saspēles vadītājam iespēju un nodrošinās viņam vietu komandā līdz pat šīs sezonas beigām.

Tomass šosezon ir aizvadījis septiņas spēles ''Hornets'' rindās, kurās izcēlies ar 9.9 punktiem, 1.3 atlēkušajām bumbām un divām rezultatīvām piespēlēm vidēji spēlē. Aizeja paralēli ir aizvadījis arī piecas spēles citos NBA klubos šosezon un vairākus mačus NBA G līgā.

Savu individuāli labāko sniegumu Tomass uzrādīja 2016./17. gada sezonā, kad ne vien bija līgas vērtīgākā spēlētāja kandidāts, bet arī aizveda ''Celtics'' vienību līdz pat Austrumu konferences finālam. Tajā gadā viņš aizvadīja 76 spēles, kurās izcēlās ar 28.9 gūtiem punktiem, 2.7 atlēkušajām bumbām, 5.9 rezultatīvām piespēlēm un 0.9 pārtvertām bumbām vidēji spēlē.

''Hornets'' ar 37 panākumiem 72 spēlēs ieņem devīto pozīciju Austrumu konferencē. Klubs ir uzvarējis pēdējās piecas spēles pēc kārtas un ir zaudējusi vien divas no pēdējām deviņām spēlēm kopš Tomasa pievienošanās.

Izmantotie resursi:
https://bleacherreport.com/articles...

     [+] [-]

, 2022-03-22 14:51, pirms 2 gadiem
Aizeja Tomass līdz sezonas beigām noslēgs līgumu ar Šarlotes ''Hornets'' - kas viņam liedz līgumu noslēgt tuvākajā laikā?