Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Arenass: "Pēdējā vieta nav nemaz tik slikta"

Arenass: "Pēdējā vieta nav nemaz tik slikta"
Gilberts Arenass
Foto: AP

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Vašingtonas "Wizards" savainotais saspēlēs vadītājs Gilberts Arenass jau apsver iespēju, ka viņa pārstāvētā komanda varētu sezonu noslēgt līgas tabulas pēdējā vietā, kam būtu arī pozitīvā puse.

Arenasam joprojām atgūstoties no ceļa trešās operācijas pusotra gada laikā, "Wizards" 2008./2009. gada sezonu ir iesākuši ar tikai vienu uzvaru un astoņiem zaudējumiem.

"Nevēlos redzēt viņus grūtībās," Arenass atzina ", bet ja šis ir viens no tiem gadiem, kad mēs netiekam izslēgšanas spēlēs vai beidzam sezonu pēdējā vietā... . Tieši tas notika ar Sanantonio "Spurs", kā rezultātā viņi ieguva Timu Dankanu, un paskatieties uz viņiem tagad, tas ir uz labu."

"Wizards" vēl nav noteikuši laiku, kad superzvaigzne varētu atsākt treniņus un atgriezties laukumā. "Es noteikti vēlos nogaidīt līdz Jaunajam gadam. Tas dos man laiku atgūt formu un saspēlēties ar komandas biedriem," Arenass teica.

Pirmo ceļgala operāciju Arenass piedzīvoja 2007. gada aprīli, tad sekoja operācija novembrī, pērn aizsargs piedalījās 13 regulārās sezonas spēlēs. Pēdēja operācija tika veikta pirms diviem mēnešiem.

"Vecais Es jau šobrīd spēlētu. Kļūstot vecāks, es sāku domāt prātīgāk, un viss rit labi," viņš sacīja ", šobrīd es piedalos gaidīšanas spēlē."

Izmantotie resursi:
espn.com

  +1 [+] [-]

, 2008-11-21 18:38, pirms 16 gadiem
Ja netiek, tad playoff, tad peedeejaa vieta ir ideaali, draftaa lielaaka ceriiba uz pirmo nr. Bet nu zaudeet jau neviens arii speciaali neies. Stulba situaacija iisteniibaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-11-21 19:08, pirms 16 gadiem
kur viņam steigties, līgums svaigs noslēgts..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja