Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Jokiču izraida no spēles, Grīns viņu pavada ar rokas mājienu

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Naktī uz otrdienu cīņu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu ietvaros aizvadīja Goldensteitas ''Warriors''. Klubs savā laukumā ar 126:106 pieveica Denveras ''Nuggets'', sērijā līdz četrām uzvarām panākot 2:0.

Noslēdzošā ceturkšņa vidū no spēles tika izraidīts Denveras līderis Nikola Jokičs. Basketbolists bija īpaši neapmierināts pēc tam, kad mača arbitrs nenosvilpa sodu Dreimondam Grīnam zem groza.

Dusmu uzplūdumā Jokičs bija tik ass, ka soģim nekas cits neatlika kā piespriest tehnisko piezīmi. Tā bija jau sportistam otrā, kas nozīmēja, ka spēle viņam beidzās priekšlaicīgi.

Situāciju izmantoja Grīns, kurš pavadīja sportistu nost no laukuma ar rokas mājienu. Pēcāk šo pašu žestu sāka izmantot arī ''Warriors'' līdzjutēji, kuri pievienojās Goldensteitas spēka uzbrucējam.

     [+] [-]

, 2022-04-20 06:43, pirms 2 gadiem
Jokičam vajadzēja ar kaut ko mest tiem skatītajiem!
Tada ir tradīcija!