Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Edgars Bērziņš

Riverss: ''Zaudējām pirmajā puslaikā''

Pēc šonakt piedzīvotā pirmā zaudējuma šosezon (pret Orlando ''Magic'' (102:104)) NBA kluba Bostonas ''Celtics'' galvenais treneris Doks Riverss par zaudējuma galveno iemeslu nosauca vājo spēli pirmajās 24 minūtēs.

''Lieliska spēle. Viņi [''Magic''] nospēlēja lieliski, bet mēs sākām spēlēt tikai otrajā puslaikā. Ir grūti uzvarēt, ja pēc pirmā puslaika atrodies iedzinējos ar 17 punktu pārsvaru. Ne to labāko spēli aizvadīja Gārnets. Paši nerealizējām brīvos metienus, to skaitā arī izšķirošo metienu mača beigās. Tas viss kopā šodien mums sagādāja pirmo zaudējumu šosezon,'' pēc mača teica Riverss.

''Protams, ļoti žēl, ka mēs zaudējām, taču bija skaidrs, ka neizcīnīsim 82 uzvaras šosezon. Mēs esam komanda ar raksturu, cīnīsimies līdz beigām, lai tur vai kas!'' optimismu pēc zaudējuma saglabāja ''Celtics'' līderis Kevins Gārnets.

Orlando ''Magic'' galvenais treneris Stens van Gandijs: ''Šodien parādījām ļoti nestabilu spēli - nevar ļaut pretiniekiem atspēlēties no mīnus 17 un gandrīz uzvarēt! Taču šodien mūsu puiši guva pārliecību par saviem spēkiem. Nedaudz izbrīnīja tas, ka Pols Pīrss mača likteni nolēma izšķirt ar tālmetienu, tas man bija pārsteigums. Domāju, ka viņi dosies caurgājienā, tāpēc sūtiju laukumā Dvaitu Hovardu.''

''Mēs ar katru spēli cenšamies kļūt par labāku komandu. Šodien ''Celtics'' aizsardzība koncentrējās uz mani, taču es ticēju saviem partneriem, un viņi nepievīla. Pagaidām neko ievērības cienīgu neesam paveikuši, tāpēc turpināsim smagi strādāt un spēlēt bez kritumiem - sezona ir gara,'' tā Dvaits Hovards.

Izmantotie resursi:
www.nba.com
Foto: AP


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-19 19:16, pirms 16 gadiem
un sogad pilnigi visas komandas kritis pret denvera tagad vnk neapturami prognozeju 8uzvaru seriju varu pat saderet uz alus kasti!!DEnvera sogasd visiem sados bet ceru ka AB savaks labu statistiku un paries uz denveru jo GSW vinu nenotures nakosgad kur nomainis to nene<un tad AB spid 1 cempionu tituls!!go Warious
, 2007-11-19 21:53, pirms 16 gadiem
Pīrsa lēmums beigās mest trīnīti nevis iet cauri arī bija diez gan muļķīgs.
Nikola Jokičs un Rūdi Gobērs. Foto: AFP/Scanpix
3

Gobēram par naudas žesta rādīšanu tiesnešiem piespriež 75 tūkstošu sodu

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi par 75 tūkstošu dolāru liela naudas soda piespriešanu Minesotas ''Timberwolves'' centram Rudī Gobēram, kurš Rietumu konferences otrās kārtas sērijas ceturtās spēles laikā tiesnešu virzienā demonstrēja naudas žestu.
Nikola Jokičs. Foto: AFP/Scanpix
17

Jokičs ar 40 punktiem tuvina ''Nuggets'' iekļūšanai Rietumu finālā

Naktī uz trešdienu Rietumu konferences otrās kārtas sērijā trešo uzvaru svinēja čempione Denveras ''Nuggets'', kas, pateicoties Nikolas Jokiča 40 punktiem, 13 piespēlēm un septiņām atlēkušajām bumbām, ar 112:97 apspēlēja Minesotas ''Timberwolves'', sērijā panākot 3-2.
Džeilens Bransons un Džošs Hārts. Foto: AFP/Scanpix
5

Bransons iemet 44 punktus un palīdz "Knicks" pietuvoties Austrumu finālam

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta piektā spēle Austrumu konferences pusfināla sērijā starp Ņujorkas "Knicks" un Indianas "Pacers". "Knicks" šo spēli uzvarēja pārliecinoši (121:91), nonākot soļa attālumā no konferences fināla. Džeilens Bransons šajā spēlē guva 44 punktus.