Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: Magic 92:98 Lakers - NBA

Šorīt viņpus okeānam tika aizvadītas lērums NBA regulārās sezonas spēles, kurā pie panākuma tika arī Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors komanda... Bet visu uzmanības centrā bija pagājušās sezonas abu finālistu savstarpējā spēle Los Andželosā, kurā ar rezultātu 98:92 pārāki bija mājnieki - Lakers komanda! Lakers komandā rezultatīvākais bija Šanons Brauns, bet Magic komandas ierindā Dvaits Hovards!
Vērtējums: +1

  +1 [+] [-]

, 2010-01-19 17:09, pirms 14 gadiem
Magic šī bija pēdējā no 4 izbraukuma spēlēm pēc kārtas, turklāt klubs mokās ar nestabilu sniegumu visu sezonu. Otrajā puslaikā paši Magic no spēles izslēdza Dvaitu, kurš vairs isti netika pie bumbas. Vinss Kārters arī cīnās ar pleca savinojumu.

Lakers savukārt turpina spēlēt kā pa viļniem, lai gan pēdējās spēlēs ir manāms progress, ko varētu saistīt ar rezerves aizsargu duetu - Braunu un Farmaru, kuri pēdejās nedeļās sākuši spēlēt rezultatīvāk, kas tikai vēlreiz apstiprina faktu, ka Lakers problēmu cēlonis šogad ir soliņs - kad rezervisti spēlē labi, tad visi tiek grauti - MAVS UN CLIPPERS nesen izjuta 40 punktu sagrāves, bet sols bremzē, tad iet ka pa celmiem.

Braients turpina cinities ar traumam - laustais pirksts atkal sapot, bet tas gan vinu neatur izdarit gandriz 30 metienus pedejas speles.

Vairāk vai mazak, abas pagājušā gada finalistes nevar jusities apmierinatas ar lidzshinejo sezonu. Un šisnakts spele isti nelava novertet, cik labi isti bija Lakers, vai cik slikti bija Magic.

Gaidam ceturtdienu, kad 2. un pedejo reizi regulārajā sezonā tiksies Lakers un Cavs - abas cinas par labako bilanci līgā, nemaz nerunajot par Kobes-LBJ dueli.

     [+] [-]

, 2010-01-20 13:52, pirms 14 gadiem
nja kobem galig negaja ieksa 19 metien 4 tikai ieksa