Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

NBA finālists Bridžess tiek pie 90 miljonu līguma pagarinājuma ar "Suns"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

NBA finālists Bridžess tiek pie 90 miljonu līguma pagarinājuma ar "Suns"
Mikels Bridžess. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Fīniksas "Suns", kas spēlēja aizvadītās sezonas finālā, panākusi jaunu vienošanos ar Mikelu Bridžesu. 1996. gadā dzimušais basketbolists četros gados tiks pie 90 miljoniem dolāru.

Mikels Bridžess tika izvēlēts 2018. gada NBA draftā. Viņu ar kopējo 10. kārtas numuru draftēja Filadelfijas "76ers", bet uzreiz pēc tam aizmainīja uz Fīniksas "Suns". Bridžess šajos gados, bet it īpaši aizvadītajā, pierādījis, ka ir viens no daudzpusīgākajiem jaunajiem spēlētājiem īgā.

Aizvadītajā sezonā viņš vidēji tika pie 13,5 punktiem, 4,3 atlēkušajām bumbām, 2,1 rezultatīvas piespēles, viena bloķēta metiena un tikpat pārtvertajām piespēlēm. Viņš palīdzēja "Suns" ne tikai iekļūt izslēgšanas spēlēs pēc vairāku gadu pārtraukuma, bet arī tikt līdz NBA finālam. '

Kā ziņo NBA apskatnieks Eidriens Vodžnorovskis, Bridzeša līguma pagarinājums būs 90 miljonus dolāru liels, un tas tiks pagarināts uz četriem gadiem. "Lai kur arī viņš spēlētu, viņš palīdz uzvarēt," pēc līguma noslēgšanas ESPN teica spēlētāja aģents Sems Goldfeders. "Tas nav tāpat vien. Viņš ir spēlētājs, kurš spēj ietekmēt komandas kultūru."

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2021-10-18 09:31, pirms 3 gadiem
Ņemot vērā šīs starpsezonas sadotos līgumus, šis tad laikam būs atbilstošs. Suns tagad sakārtoti līgumi ar galvenajiem spēlētājiem, izņemot ar Eitonu, kurš tagad jutīsies apdalīts, te var sākties problēmas. Bet es atbalstu Suns, jo centriem dot max ir liela miļķība. Es domāju, ka tagad viss tā arī paliks, līdz nākamajai starpsezonai, kad viņš kļūs par RFA, kā šogad ar Markanenu/Bolu. Vēl vajag šo sezonu vispār, lai saprastu patieso Eitona vērtību. Bet vieglāk ir viņu notirgot pret nopietniem asetiem. Kaut vai mēģināt dabūt Taunsu, no kura ir zināms kāds būs pienesums. Kā jau teicu iepriekš pēc Nenormālā Pola līguma - naudas tagad visiem nepietiks. Un parasti nepietiek centriem. Jebkurā brīdi var dabūt tādu Plamliju pa 10. milj.

  -4 [+] [-]

, 2021-10-18 14:08, pirms 3 gadiem
Par 13 punktiem spēlē 90 miljonus...

  +2 [+] [-]

, 2021-10-18 14:42, pirms 3 gadiem
san4ito rakstīja: Par 13 punktiem spēlē 90 miljonus...
Basketbols nesastāv tikai no punktiem.

  +1 [+] [-]

, 2021-10-18 16:24, pirms 3 gadiem
san4ito rakstīja: Par 13 punktiem spēlē 90 miljonus...
Labs two way čalis kuru visām komandām vajag.90 mil vēl ir salīdzinoši maz.Runāja ap 100 mil

     [+] [-]

, 2021-10-18 17:15, pirms 3 gadiem
Ja šāds wings nav komandā, tad ir lielas problēmas. Pieprasījums pēc tādiem ir liels. Vecajam krabim Grīnam pat viņa vecumā Fil vēl maksā normālu naudiņu pat nezinot vai izvilks šo sezonu. Nu tad Bridzesam līgums ir atbilstošs. Piemēram POR gadiem nevar tädu atrast un ir lielas problemas. Tikai pēdējā laikā kko ciešamu iemainīja. Bet pPowells tomēr nevelk aizsardzībā tik labi. Redzēs ko dos Nenss un vai Kovingtons atgūsies.

     [+] [-]

, 2021-10-18 17:57, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Ja šāds wings nav komandā, tad ir lielas problēmas. Pieprasījums pēc tādiem ir liels. Vecajam krabim Grīnam pat viņa vecumā Fil vēl maksā normālu naudiņu pat nezinot vai izvilks šo sezonu. Nu tad Bridzesam līgums ir atbilstošs. Piemēram POR gadiem nevar tädu atrast un ir lielas problemas. Tikai pēdējā laikā kko ciešamu iemainīja. Bet pPowells tomēr nevelk aizsardzībā tik labi. Redzēs ko dos Nenss un vai Kovingtons atgūsies.
Tu tagad centies nosaukt Powelu par 3&D džeku?!??!

     [+] [-]

, 2021-10-18 18:32, pirms 3 gadiem
Sixeri malači
Bridžesa mamma strādā 76ers organizācijā un pats izteicās ka sapnis ir spēlēt Filadelfijā.
Nodraftē ar 10o numuru un drafta naktī paņem un aizmaina pret čipsu paku
Tagad var kost pirkstos jo šis kadrs pašiem noderētu

     [+] [-]

, 2021-10-18 21:03, pirms 3 gadiem
Zinātājs atkal ģērē nezinātajus rakstīja: Sixeri malači
Bridžesa mamma strādā 76ers organizācijā un pats izteicās ka sapnis ir spēlēt Filadelfijā.
Nodraftē ar 10o numuru un drafta naktī paņem un aizmaina pret čipsu paku
Tagad var kost pirkstos jo šis kadrs pašiem noderētu
Neviens taču nevarēja paredzēt ka Smiths veselības problēmu dēļ zaudēs reāli trešo daļu sava svara.Kaut kāda mistiska alerģiska reakcija bija pret kaut ko.
Pēc tam reāli totāls krietievs bedrē.Divi treidi.Divi weivi un NBA karjera galā