Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hils labprāt atgrieztos Orlando?

Hils labprāt atgrieztos Orlando?
Grants Hils
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas kluba Fīniksas "Suns" uzbrucējs Grants Hils vēloties atgriezties savā iepriekšējā klubā Orlando "Magic". Orlando vienība arī neesot pret šādu iespējamību.

Protams, ne viena no pusēm pēc līgas noteikumiem nedrīkst teikt, ka vēlas paveikt šādu gājienu , bet pēc neoficiālas informācijas gan Hils, gan arī "Magic" klubs būtu ieinteresēti atjaunot sadarbību. Hilam Orlando joprojām ir divas mājas Orlando (viena no tām gan tiek atjaunota), kas spēlētāju varētu padarīt ieinteresētāku. Viens iespējams darījums jau tiek minēts - Hils pret Dž. Dž. Rediku, kas būtu loģiska no abām pusēm.

36 gadus vecais Hils nav drošs par savu esamību "Suns" plānos pēc šīs sezonas, īpaši pēc aizsarga Džeisona Ričardsona iemainīšanas. Turklāt nav izslēgts, ka "Suns" ģenerālmenedžeris Stīvs Kers veiks vēl darījumus.

Interesanti, ka vasarā cits "Suns" spēlētājs Šakils O'Nīls izteicās, ka viņš un Grants Hils vēloties pēc karjeras beigām iegādāties Orlando "Magic". Abi divi ir spēlējuši šajā klubā un acīmredzot saskata tajā labu potenciālu. Pēc O'Nīla izteikuma "Magic" gan paziņoja, ka klubs nav pārdošanā.

Izmantotie resursi:
orlandosentinel.com

     [+] [-]

, 2008-12-17 12:55, pirms 16 gadiem
Nebūtu slikts papildinājums Priekš orlando,ļoti noderētu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-12-17 16:52, pirms 16 gadiem
kā veterāns - pleiofos ideāli.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-30 00:27, pirms 16 gadiem
sysonpyh rakstīja: orlando 3. austrumos, suns - 7. rietumos. ja es buutu Grants, es ar labpraat atgrieztos Orlando, jo tas palielinaatu izredzes ieguut chempiona gredzenu + vinjam jau ir 36 gadi..
Hills Suns sastāva arī varētu dabūt gredzenu.