Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Hārdens pievienojies "Rockets" treniņiem, ierūsējis bijis vien pirmās 30 sekundes

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārdens pievienojies "Rockets" treniņiem, ierūsējis bijis vien pirmās 30 sekundes
Džeimss Hārdens. Foto: Reuters / Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Hjūstonas "Rockets" līderis Džeimss Hārdens ceturtdien aizvadīja pirmo treniņu kopā ar komandu, un galvenais treneris Maiks D'Antoni bija patīkami pārsteigts par Hārdena sniegumu.

"Viņš izskatījās labi. Droši vien pirmajās 30 sekundēs bija mazliet ierūsējis, bet pēc tam nebija nekādu problēmu," teica Maiks D'Antoni. Džeimss Hārdens uz Disnejlendas burbuli devās piecas dienas vēlāk nekā pārējā komanda, kā iemeslu minot ģimenes problēmas. Rezultatīvais basketbolists norādīja, ka viņš pieci pret pieci nebija spēlējis vairāk par mēnesi, bet "Rockets" treniņā bija iespējams atgriezties pie pamatiem.

"Domāju, ka pasaule jau zina – lai kas notiktu, Džeimsam Hārdenam patīk spēlēt. Viņš ir cīnītājs, tāpēc treniņā nekas netika taupīts. Aizvadījām pāris ceturtdaļas un nežēlojām sevi. Izmēģināju arī trash talk, lai motivētu puišus," pauda Hārdens. Viņš šosezon vidēji spēlē guvis 34,4 punktus, un, visticamāk, jau trešo reizi pēc kārtas kļūs par NBA rezultatīvāko spēlētāju.

D'Antoni norādīja, ka viņa plāns bija Hārdenam pirmajās dienās piedāvāt mierīgāku slodzi, tomēr "Rockets" līderis pats vēlējies uzreiz mesties iekšā komandas treniņā. "Neredzēju nekādu atšķirību, ja salīdzinām ar ikdienas Hārdenu. Skatīsimies, kā būs rīt. Ja viņš būs noguris, tad iedosim atelpas brīžus, bet pagaidām izskatās, ka viņš ir gatavs visam."

Pašlaik "Rockets" treniņos nepiedalās saspēles vadītājs Rasels Vestbruks, kurš pirms komandas došanās uz Orlando paziņoja, ka viņam bijušas pozitīvas Covid-19 analīzes. Hjūstonas vienība Rietumu konferencē ieņem piekto vietu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...