Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Jao lēnām atlabst

Jao lēnām atlabst
Jao Mins.
Foto: AFP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Hjūstonas "Rockets" centra spēlētājs Jao Mins turpina atveseļošanos pēc kreisās kājas savainojuma, taču vēl nav pārliecināts, vai varēs piedalīties Olimpisko spēļu sagatavošanās mačos.

Pirmdien Jao bija kārtējās pārbaudes, kuras noritējušas veiksmīgi. "Viss pagaidām notiek ļoti labi," priecīgs ir spēlētāja aģents. "Ja viņš būs pilnīgi vesels, iespējams, ka varēs spēlēt [pārbaudes turnīrā pirms Pekinas spēlēm], bet pagaidām vēl ir krietni pāragri par to runāt."

Runa ir par Stankoviča kausu, kas notiks no 17. līdz 20. jūlijam Ķīnas pilsētā Hangzū un būs kā pēdējā pārbaude pirms došanās uz Pekinu uz Olimpisko turnīru. Jao pašreiz atrodas ASV un paliks tur līdz brīdim, kad varēs atsākt treniņus. Šī mēneša beigās basketbolists tiksies ar "Rockets" komandas ārstiem, un tad tie dos savu slēdzienu.

"Pārbaudes aizritējušas labi, bet vēl ir daudz par agru vēlēties, lai viņš būtu pilnībā vesels," stāsta aģents. 27 gadus vecais Mins aizvadītajā sezonā "Rockets" labā guva vidēji 22 punktus un izcīnīja vidēji 11 atlēkušās bumbas. Sezona ķīniešu milzim savainojuma dēļ gan beidzās pāragri - 27. februārī.

Izmantotie resursi:
Associated Press


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-06-17 09:00, pirms 16 gadiem
Diezvai "Rockets" kluba vadība ļaus viņam spēlēt olimpiskajās spēlēs, bet nu laiks rādīs
, 2008-06-17 10:24, pirms 16 gadiem
sensejs rakstīja: Diezvai "Rockets" kluba vadība ļaus viņam spēlēt olimpiskajās spēlēs, bet nu laiks rādīs

akdievs daudz drīzāk Ķīna ļauj spēlēt Jao Rockets kā arī ir
, 2008-06-17 11:09, pirms 16 gadiem
wyneMiller rakstīja: akdievs daudz drīzāk Ķīna ļauj spēlēt Jao Rockets kā arī ir

noteikti tā ir gudriniek!
, 2008-06-17 13:00, pirms 16 gadiem
Stademaier rakstīja: Cerams ka uz olimpiādi paspēs atveseļoties savādāk Ķīnas izlasei būs grūti!

Bez Jao viņi ir 0...
Donovans Mičels. Foto: AP./Scnapix
1

Mičels un "Cavaliers" vienojas par 150 miljonu dolāru vērtu jaunu līgumu

ESPN vēsta, ka NBA klubs Klīvlendas "Cavaliers" panācis vienošanos ar savu zvaigzni Donovanu Mičelu par līguma pagarināšanu uz vēl trim gadiem - līdz 2028. gadam.
NBA čempions Kristaps Porziņģis preses konferencē. Foto: AFP/Scanpix
3

Sell-tics: Bostonas īpašnieki plāno Porziņģa pārstāvētā kluba pārdošanu

Kristapa Porziņģa pārstāvētā basketbola kluba "Boston Celtics" vairākuma daļu turētāji ar Viku Grausbeku priekšgalā plāno komandas pārdošanu, pirmdien, 1. jūlijā, vēstīja Ziemeļamerikas mediji.
Bostonas līderis Džeisons Teitums. Foto. AFP/Scanpix
43

''Celtics'' atalgo Teitumu ar lielāko līgumu NBA vēsturē

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempione Bostonas ''Celtics'' atalgojusi komandas līderi Džeisonu Teitumu ar ienesīgāko līgumu NBA vēsturē, ziņo ESPN.