Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dončičs, visticamāk, nepalīdzēs ''Mavericks'' arī otrajā spēlē pret ''Jazz''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Dončičs, visticamāk, nepalīdzēs ''Mavericks'' arī otrajā spēlē pret ''Jazz''
Luka Dončičs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas ''Mavericks'' līderis Luka Dončičs, visticamāk, izlaidīs arī otro maču ''play-off'' sērijā pret Jūtas ''Jazz'', vēsta sporta medijs ESPN.

ESPN pietuvoti avoti liecina, ka sportistam nākamo 24 stundu laikā būtu neticami jāprogresē, lai viņš varētu spēlēt. Oficiāls lēmums par spēles izlaišanu gan vēl nav pieņemts.

Slovēņu basketbolists šodien aizvadīja nelielu treniņu, kurā izpildīja tikai metienus pa grozu. Dalasas līderis atgūstas no savainojuma ikru rajonā, taču nav pilnībā gatavs spēlēt. Arī komandas galvenais treneris Džeisons Kids informēja, ka Dončiča dalība nākamajā spēlē vēl tikai tiks lemta.

''Vakar bija vēl viena laba diena. Šodien viņš atgriezās laukumā un tā ir laba ziņa. Redzēsim kā viņš jutīsies rīt,'' lakonisks bija Kids.

''Ja viņš nevarēs spēlēt, mums nekas cits neatliks kā aizvadīt spēli bez viņa. Tā jau notika pirmajā sērijas mačā. Diemžēl, bet tāds ir sports. Traumas mēdz rasties pašos nepiemērotākajos brīžos. Mēs tomēr esam profesionāļi un nevaram atļauties raudāt par šo situāciju. Ja Luka nespēlē, tas nenozīmē, ka Dalasa nevar izcīnīt uzvaru. Mēs gan jūtamies labāk, ja viņš ir laukumā un ceram, ka pavisam drīz tajā arī atgriezīsies,'' turpināja komandas stūrmanis.

Dončičs šosezon devās laukumā 65 mačos, izceļoties ar 28.4 gūtiem punktiem, 9.1 atlēkušo bumbu, 8.7 rezultatīvām piespēlēm, 1.2 pārtvertām bumbām un 0.6 bloķētiem metieniem vidēji katrā no tiem.

Dāvja Bertāna un Luka Dončiča pārstāvētā Dalasas ''Mavericks'' sestdien piedzīvoja zaudējumu sērijas pirmajā spēlē pret Jūtas ''Jazz'' ar 93:99. Sērijā līdz četriem panākumiem klubs ir iedzinējos ar 0:1. Otrais mačs tiks aizvadīts naktī uz otrdienu. Spēles sākums plkst. 3:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2022-04-18 00:10, pirms 2 gadiem
Viņš visticamāk nepalīdzēs pirmajā kārtā vispār.

  +3 [+] [-]

, 2022-04-18 00:40, pirms 2 gadiem
hammerx rakstīja: Viņš visticamāk nepalīdzēs pirmajā kārtā vispār.
Tad otrās kārtas nemaz nebūs, kur piedalīties.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-18 06:29, pirms 2 gadiem
Pie tam trauma iegūta bez kontakta. Te ne bija trauslais..

     [+] [-]

, 2022-04-18 17:01, pirms 2 gadiem
kur ta KP aplicējs?

     [+] [-]

, 2022-04-18 19:02, pirms 2 gadiem
Viss notiek tieši kā domāju - tiko LD notraumējas,tā Mavs grimst

     [+] [-]

, 2022-04-18 19:32, pirms 2 gadiem
Protams ka grimst, bez Lukas pārējā komanda sezonas laikā tik maz dabū spēlēt ar bumbu, ka tagad viņi nav gatavi spēlēt ja laukumā nav Luka.