Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Trail Blazers" un "76ers" rezervisti gandrīz sakaujas un tiek diskvalificēti

Rolands Eliņš

"Trail Blazers" un "76ers" rezervisti gandrīz sakaujas un tiek diskvalificēti
Meijers Lenards
Foto:AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācija vadība ar vienas spēles diskvalifikāciju sodījusi Meijeru Lenardu un Danielu Ortonu, kuri vakar notikušajā basketbola spēlē starp Portlendas „Trail Blazers” un Filadelfijas „76ers” centās ieviest pāris cīņas sporta elementus.

„76ers” pēc veiksmīgā sezonas sākuma šobrīd ir noslīdējusi uz turnīra tabulas lejasdaļu, un sestdienas spēlē bez variantiem piekāpās vienai no NBA līderēm Portlendas „Trail Blazers” (105:139).

Mača beigās, kad uzvarētājs jau sen bija skaidrs, abas komandas laukumā sūtīja savus rezervistus. Astoņas minūtes pirms pamatlaika izskaņas, kad rezultāts bija 126:92 Portlendas labā, centra spēlētāji Daniels Ortons („76ers”) un Meijers Lenards („Trail Blazers”) tomēr nosprieda, ka šajā mačā vēl pietiek par ko cīnīties. Cenšoties ieņemt labāku pozīciju, Ortons diezgan agresīvi mēģināja nostāk pastumt Lenardu, savukārt Portlendas centrs ar cīņas sporta cienīgu paņēmienu nogāza savu pretinieku zemē. Ortons gan nepalika atbildi parādā un iesita pretiniekam pa seju.

Abi tika izraidīti no spēles, un šodien NBA vadība arī piespriedusi abiem centriem vienas spēles diskvalifikāciju. Ortons šajā sezonā izcēlies ar 2,9 punktiem vidēji spēlē, bet Lenards piedalījies tikai piecās spēlēs, gūstot vidēji 2,8 punktus. Naudas sodi spēlētājiem nav piešķirti.

Lenarda un Ortona saķeršanās

Izmantotie resursi:
Portland Trail Blazers' Meyers Leonard,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-12-16 19:28, pirms 11 gadiem
Lenards Meijers - LOL
Ja jau par basketu raksta, tad jāzina, kas vārds, kas uzvārds, un nesakiet, ka viņš rakstīja pēc principa Uzvārds Vārds

  +1 [+] [-]

, 2013-12-16 19:55, pirms 11 gadiem
Lenards vienkārši nosimulēja.

  -1 [+] [-]

, 2013-12-16 22:19, pirms 11 gadiem
jureks rakstīja: Lenards vienkārši nosimulēja.
Gribētu redzēt, kā tu simulētu, ka ar elkoni atrautos pa ģīmi.