Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Deivisa nākotne neskaidra

Andrejs Siliņš

Deivisa nākotne neskaidra
Barons Deiviss
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" aizsargs Barons Deiviss vēl nav izdarījis izvēli, vai palikt klubā arī turpmāk un, ja jā, uz kādiem nosacījumiem.

Deivisam pēc šīs sezonas, kas beigsies naktī uz rītdienu, kad "Warriors" aizvadīs pēdējo maču pret Sietlas "Supersonics", būs iespēja pārskatīt savu līgumu ar klubu un atteikties no pašreizējiem nosacījumiem, lai pacīnītos par labākiem. Šā brīža līgums paredz, ka nākamsezon Deiviss no "Warriors" saņemtu 17,2 miljonus dolāru.

"Es vēlos atvest čempionu kausu uz Oklendu," vairākkārt teikto atgādina Deiviss. Interesanti, ka "Warriors" galvenais treneris Dons Nelsons arī izteicies par sarunu turpināšanu [par jauno līgumu] ar Deivisu, tādējādi netieši norādot, ka arī pats paliks Goldensteitas klubā nākamsezon. "Viņam ir jāpieņem pareizais lēmums gan savās, gan savas ģimenes interesēs," sacījis Nelsons.

"Vienmēr ir grūti, ja tu zaudē komandas labāko spēlētāju," par iespējamo Deivisa aiziešanu nobažījies ir treneris. "Izņemot, ja komanda ir ļoti slikta un tev nav neviena laba spēlētāja," sev raksturīgā manierē pajoko Nelsons.

Deiviss rītnakt aizvadīs pirmo pilno sezonu (visas 82 regulārās sezonas spēles) kopš 2001./2002. gada sezonas, kad aizsargs pārstāvēja Ņūorleānas/Šarlotes "Hornets" krāsas. 29 gadus vecais, 191 centimetru garais un 98 kilogramus smagais aizsargs šosezon vidēji mačā guvis 21,9 punktus, atdevis 7,6 rezultatīvas piespēles, kā arī izcīnījis 4,7 atlēkušās bumbas.

Izmantotie resursi:
contracostatimes.com

1 2 3 72 komentāri

  +6 [+] [-]

, 2008-04-16 09:15, pirms 16 gadiem
Tā kā GSW ir vajadzīgs pastiprinājums, bet jauno (perspektīvo) ir ļoti daudz, paredzu interesantu iznākumu

 +16 [+] [-]

, 2008-04-16 09:18, pirms 16 gadiem
jautājums vai Deiviss vispār ir pelnījis kaut ko vairāk par gaidāmajiem 17,2 miljoniem vienā sezonā. Tas jau uz doto brīdi ir viens no lielākajiem līgumiem NBA un ja paskatamies šīs sezonas Deivisa statistiku tad domāju, ka tie arī ir griesti!!!

  +3 [+] [-]

, 2008-04-16 09:21, pirms 16 gadiem
Shitais ir interesanti, tuvojoties sezonas beigaam Davisam aciimredzami mazinaajaas motivaacija un izejota no taa arii vinja sniegums bija zem katra kritikas, tam apakshaa vareetu buut liels akmens, taa kaa pasha naakotne ir savaas rokaas, Davisa aizieshana reaali vareetu atbriivot Cap room +17milj....atkal jau taas ir tikai spekulaacijas, gaidiisim vasaru!!!

  +5 [+] [-]

, 2008-04-16 09:21, pirms 16 gadiem
Ja notur Deivisu tad GSW ir iespēja tuvākajos gados tikt NBA čempionu gredzeniem ļoti tuvu, ja nē - tad jāatliek pat tikšana tuvāk vismaz uz pāris gadiem... Bet vispār 17,2 miljoni izklausās ļoti, ļoti daudz...

  -1 [+] [-]

, 2008-04-16 09:22, pirms 16 gadiem
pho gsw 3/4 palidzeja izteloties so komandu bez lidera...!!!
bet,nenoliedzami,vinja loma nav atsverama..punkti piespeeles bumbas...speles lasisana..aukstasiniiba un liidera faktors...tas veido ligas superzvaigzni... un visu cienju vinjam...

domaju,ka vinjs palix...un ja palix nellijs tad 100 punkti...jo vinji miil viens otru..un davis miil ouklendu...
Slēpts komentārs: BookiesNightmare

  +6 [+] [-]

, 2008-04-16 09:25, pirms 16 gadiem
papētot citu saspēles vadītāju statistiku un algas, jāsaka, ka Deivisam jau tagad pārmaksā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2008-04-16 09:28, pirms 16 gadiem
Jānis_Bērziņš rakstīja: Ja notur Deivisu tad GSW ir iespēja tuvākajos gados tikt NBA čempionu gredzeniem ļoti tuvu, ja nē - tad jāatliek pat tikšana tuvāk vismaz uz pāris gadiem... Bet vispār 17,2 miljoni izklausās ļoti, ļoti daudz...


neesi naivs! BD ievilks GSW finaalaa? attopies!

  +6 [+] [-]

, 2008-04-16 09:30, pirms 16 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nedomāju, ka ir iespēja tikt pie gredzeniem... Jā, playoffs var iekļūt, taču ar tādiem grandiem kā Spurs, Lakers, Suns arī ar Baron Davis vai bez, cīnīties līdz uzvarai sērijā - praktiski neiespējami.


tieshi taa- par to es arii vakar rakstiiju! ar Nellyball un BD nestabilo sniegumu playoffu pirmaa, otraa kaarta ir maximums! NBA tituls, speeleejot laimes speeli (lasiit 'Run & Gun') ir utopija!

  -3 [+] [-]

, 2008-04-16 09:31, pirms 16 gadiem
Dzhonis, vot pasaki viedu domu- kaadas ir izredzes tuvaakajos 3 gados GSW aizmalties vismaz liidz 4iekam finaalaa?

  +3 [+] [-]

, 2008-04-16 09:31, pirms 16 gadiem
nu Biedriņam drīz būs lielāks līgums

     [+] [-]

, 2008-04-16 09:35, pirms 16 gadiem
btw viņiem vaidzētu labāk Kidu atvilkt Davisa vietā, lai ir, kas padod piespēles AB un tad var cerēt arī uz kaut ko augstāku...

  +7 [+] [-]

, 2008-04-16 09:35, pirms 16 gadiem
lai nu kā, laikam tomēr vajadzētu BD pacensties paturēt .. nenoliedzami ka 17 mlj tomēr ir daudz un AllStars līmenis, kur tā stabili BD netiek dēļ savas nestabilitātes, kas laikam saistīta ar psiholoģisko un motivējošo pusi, izskatās ka bieži džekam nav interesanti spēlēt pret lejasgala komandām, kur pretī nav skaļu zvaigžņotu izaicinošu vārdu.

un acu priekšā tas klipiņš no TV, kur BD trakā caurgājienā izlido starp aizsargiem un tā vietā, lai ieliktu bumbu rokās Andrim, kurš viens stāv ar seju pret grozu un apm 90% būtu 2 punkti - nē - BD kritienā atmuguriski laiž nereālu āķi groza virzienā ..

  +3 [+] [-]

, 2008-04-16 09:38, pirms 16 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Nedomāju, ka ir iespēja tikt pie gredzeniem... Jā, playoffs var iekļūt, taču ar tādiem grandiem kā Spurs, Lakers, Suns arī ar Baron Davis vai bez, cīnīties līdz uzvarai sērijā - praktiski neiespējami.


Nu ne jau ar pašreizējo sastāvu. Bet rēķinies ar to, ka sastāvs kļūs tikai spēcīgāks jo Eliss kļūst tikai spēcīgāks un spēcīgāks, tas pats ar AB, Raitu, Pjetrusu, Belinelli ... Turklāt Tu pašlaik nekādīgi nevari zināt kādi izskatīsies Spurs, Lakers un Suns pēc pāris sezonām. Piemēram par Spurs var ļoti skaidri norādīt uz spēlētāju vecumu...

  +2 [+] [-]

, 2008-04-16 09:39, pirms 16 gadiem
man jau ar liekas ka 17 miljoni ir krietni pārspīlēti...un ja tad vēl cilvēkam vajag vairāk, viņš vai nu sevi iedomājas par pasaules labāko vai arī viņam ir lielummānija!!!

  +2 [+] [-]

, 2008-04-16 09:39, pirms 16 gadiem
lai arī viņš nereti izšķirīgos brīžos kļūdās un rīkojas avantūriski (protams, ir spēles, kuras viņš pats iznes uz saviem pleciem), lai arī viņš vairs nav tik žigls kā pirms gadiem 3-4iem, tomēr viņš komandā ir īsts līderis un cīņā saucējs, lai arī kapteinis ir Džeksons! nekas traģisks šosezon nav noticis un nav jāmaina sastāvs, kā bieži komandas to dara pēc neveiksmīgām sezonām...vienīgais Mulina problēmjautājums ir tas, ka jāpagarina līgumi ar vairākiem spēlētājiem(mēs ļoti labi zinām - kuriem), kā rezultātā piķis visiem var nepietikt... bet, lai nu kā, man, personīgi, Warriors bez "bārdas" ir grūti iztēloties... ceru, ka Deiviss paliks Ouklendā!

  +6 [+] [-]

, 2008-04-16 09:40, pirms 16 gadiem
Andzzeys rakstīja: Dzhonis, vot pasaki viedu domu- kaadas ir izredzes tuvaakajos 3 gados GSW aizmalties vismaz liidz 4iekam finaalaa?

Ja tu pastiitos ruupiigaak tad saprastu kaa tiek veidotas dynastijas...ja tu esi ieveerojis, kaada komanda bija Celticiem pagaajushosezon ??? Warriors vinjus njeema priekshaa tikai taa...a shogad??? Reaali pretendenti...p.s. arii shogad Warriors vinjus panjeema vienreiz priekshaa...taapat pasties kaada komanda ir New Orleaanai, pagaajushosezon ne tuvu vinji nebija liigas galvgalii...divu gadu laikaa no rookija izauga Pauls un tagad viens pats ir puse no komandas panaakumiem, tas tiekai liecina par to ka viss var mainiities sezonas laikaa, un Warriors nav iznjeemums, vinji var uztaisiit liidziigu mainju kaa Celtics vai komandaa var ienaakt tikpat talantiigs dzheks kaa Pauls, un vinji jau ciinaas par kaut ko vairaak...taapec jau tas ir NBA, kur speeku sameeri mainaas ik pa sezonaam...taapat arii Lakers...kas vinji bija pagaajushosezon...nekas...GM labi pastraadaaja, savaaca ap Kobi speejiigus speeleetaajus + dabuuja Pau un arii vinji jau ciinaas...taa kaa dziivosi redzeesim, Mullins ir reaali maaciijies no savaam kljudaam un divreiz purvaa nekaaps...

  +2 [+] [-]

, 2008-04-16 09:40, pirms 16 gadiem
Andzzeys rakstīja: neesi naivs! BD ievilks GSW finaalaa? attopies!


Neievilks finālā... Bet bez Deivisa [vai vismaz tāda kalibra spēlētāja kā Deiviss] Goldensteita tur netiks nekad... Un es neko neesmu teicis par finālu kā vien - tiks tuvāk NBA čempionu titulam, es teiktu, ka konferences fināls arī ir tuvāk NBA čempionu titulam...

     [+] [-]

, 2008-04-16 09:44, pirms 16 gadiem
Andzzeys rakstīja: Dzhonis, vot pasaki viedu domu- kaadas ir izredzes tuvaakajos 3 gados GSW aizmalties vismaz liidz 4iekam finaalaa?


manuprāt tas nav reāli, teorētiski protams. tādā stilā spēlējot GSW var uzvarēt atsevišķas spēles, vienu sēriju, bet ne 4 sērijas. bez aizsardzības, ar tik lielu īpatsvaru uz 3p nereāli. līdzīgi spēlējošas komandas, arī PHO iepriekšējos gados pat labākā variantā to ir pierādījušas un sapratušas. teorētiski gan arī iespējams, ka pēc 3 gadiem komandu sastāvi būs ievērojami mainījušies, jo piem SAN bez Dankana vai DAL bez Novicka utt uzreiz ir klasi zemākas komandas. bet GSW arī nav garantēts noturēt labākos spēlētājus. reālāk ka piem POR cīnīsies par 1/2F.

     [+] [-]

, 2008-04-16 09:49, pirms 16 gadiem
Andzzeys rakstīja: tieshi taa- par to es arii vakar rakstiiju! ar Nellyball un BD nestabilo sniegumu playoffu pirmaa, otraa kaarta ir maximums! NBA tituls, speeleejot laimes speeli (lasiit 'Run & Gun') ir utopija!


gluži manas domas! pašreizējā situācija klubā ir daudz labāka, nekā pirms vairākiem gadiem! bet ja grib uz titulu pretendēt, tad ar pašreizējo spēli ir daudz par maz. man jau liekas, ka Biedriņam vieta atrastos arī čempionu sastāvā, bet par BD un Džeksona vietu tādā komandā varētu ilgi strīdēties!

un 17 miljoni ir daudz pat Amerikā...

  -1 [+] [-]

, 2008-04-16 09:49, pirms 16 gadiem
GS ir pakaļā ir ja paliek bez Deividsona... komanda bez saspēles vadītāja ir gluži kā saspēles vadītājs bez laba centra!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-04-16 09:53, pirms 16 gadiem
ja pareizi atceros tad arī Elisam Biedriņam un vēl dažiem beidzās līgumi, un par šiem spēlētājiem ar būs jāmaksā krietni vairāk nekā pašlaik.. manuprāt nav īsti variantu noturēt visus, tāpēc būt vairāk jādomā par perspektīvām nākotnē un ilgtermiņa līgumiem ar Elisu un AB, Deivisa vietā var atrast arī kādu citu, kas varbūt pat dotu vairāk piespēles.. Punktus Warrioriem tāpat ir kas samet pietiekami...

  +1 [+] [-]

, 2008-04-16 09:55, pirms 16 gadiem
un nedomāju, ka BD vajadzētu traki tirgoties - par GSW piemērotāku komandu viņam neatrast, protams vājākās komandās viņu gaidītu ar prieku, bet top komandās viņa darbības un uzdevumi tomēr tiktu ierobežoti diezgan ievērojami, kas viņam diezvai patiktu..

  +3 [+] [-]

, 2008-04-16 09:55, pirms 16 gadiem
Jurchiks rakstīja: GSW vajag labu, pieredzējušu, aizsardzībā spēlējošu ceturto numuru un visa spēle rokā.

Piekriitu...un Nellijs to shosezon meegjinaaja rast Webera personaa, bet smagi apdedzinaajaas...speelee pret Suns, kad laukumaa bija AB un Kosta, bija juutams tas speeks aizsardziibaa, un daudzi Suns uzbrukumi vai nu iespruuda, vai tika noblokjeeti, divreiz pat laiks beidzaas...bet izskatiijaas vareni...tiesa uzbrukumaa Kosta veel taustiijaas taa kaa Ab savaas pirmajaas speelees bet taa jau bija aizsardziiba...

  +1 [+] [-]

, 2008-04-16 10:00, pirms 16 gadiem
Ar Davis kā pamatsaspēles vadītāja un Nelsonu galveno treneri, liels panākums būs iekļūšana Play off, bet par čempiona titulu vispār nevar būt runas. Komanda bez aizsardzības un ar haotisku uzbrukumu nevar iegūt čempiona kausu. Atvainojiet, bet uzskatu, ka Davis nav All star spēlētājs. Saspēli vins nemāk vadit, vienigi iedot atseviskas skaistas piespēles un uzmest atros trinisus vai samocitu pustalo. Vinja precizitate izskirosajas speles bija fantastish Varbūt jadomā par mainju, jo GSW metēju pietiek, bet kvalitatīva saspēles vadītāja nav!!

  +4 [+] [-]

, 2008-04-16 10:04, pirms 16 gadiem
Individuaalistam nav videeji 8 piespeelees sezona!!! bet vieniigais BD ir nestabils kaa Pizas tornis vienaa speele guust 40p naakoshaas divas iemet 3/18 no speeles, visiem jau gadaas arii pashiem labaakajiem, bet BD savos 29 veel nav izdevies nostabilizeeties,varbuut pa daudz uz publiku,varbuut kkas cits..

  -1 [+] [-]

, 2008-04-16 10:14, pirms 16 gadiem
saaksim ar to, ka OBLIGAATI jaasleedz liigumi ar deivisu, elisu un biedru! jaapieziimee, ka warriors ir 2-ie, 3-ie nummuri, kurus noteikti vareetu iemainiit pret labiem garajiem speeleetaajiem, kas warriors noteikti ir vajadziigi, ja ne vairaaki, tad viens noteikti!
taa kaa gaidam vasaru un jauno sezonu!

     [+] [-]

, 2008-04-16 10:14, pirms 16 gadiem
Manuprāt fruktc pateica visu precīzi, nav pat ko piebilst! Tālāk lai domā Mullins
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-04-16 10:19, pirms 16 gadiem
Nja ja PG kurš atdod 7.6 (!!!) piespēles vidēji spēlē ir Individuālists,tad laikam visus PG ar dažiem izņēmumiem var saukt par Individuālistiem!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2008-04-16 10:23, pirms 16 gadiem
omlete rakstīja: saaksim ar to, ka OBLIGAATI jaasleedz liigumi ar deivisu, elisu un biedru! jaapieziimee, ka warriors ir 2-ie, 3-ie nummuri, kurus noteikti vareetu iemainiit pret labiem garajiem speeleetaajiem, kas warriors noteikti ir vajadziigi, ja ne vairaaki, tad viens noteikti!
taa kaa gaidam vasaru un jauno sezonu!

Tu Biedriņu neskaiti par labu garo spēlētāju?
1 2 3 72 komentāri