Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Biedriņš atgriezīsies pret "Lakers"

Biedriņš atgriezīsies pret "Lakers"
Andris Biedriņš
Foto: AP

Goldensteitas "Warriors" latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš, kurš bija guvis savainojumu, ierindā atgriezīsies jau pavisam drīz un gaidāms, ka naktī uz ceturtdienu piedalīsies kārtējā Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) regulārās sezonas spēlē rpet Losandželosas "Lakers".

Biedriņš guva potītes savainojumu spēlē pret Fīniksas "Suns" un laukumu atstāt varēja tikai ar komandas biedru palīdzību. Prognozes par atgriešanos īstenojušās un gaidāms, ka Biedriņš atgriezīsies rotācijā jau mačā pret "Lakers" Oklendā. No nākamajām piecām spēlēm "Warriors" četras jāaizvada savā laukumā un vienīgais izbraukums uz turpat Kalifornijā salīdzinoši netālo Losandželosu, kad jāspēlē pret "Clippers".

Ir arī vēl kāda laba ziņa - ierindā gatavs atgriezties būs arī itāliešu aizsargs Marko Belinelli, kurš jau ilgāku laiku nevarēja spēlēt savainojuma dēļ. Līdz ar to ierindā atgrioezušies gandrīz visi savainotie spēlētāji, un iepriekš plašajā lazaretē palicis vien uzbrucējs Brendans Raits, kuram pleca savainojums.

Tiesa, būs interesanti pavērot, kā komandas galvenais treneris Dons Nelsons, kuram raksturīga ne visai plaša spēlētāju rotācija maču laikā, tiks galā ar visu veselo iesaistīšanu spēlē. Lai gan Biedriņa prombūtnē lieliski sevi parādīja Ronijs Turiafs, par latviešu basketbolista spēles laika būtisku samazināšanos mums diezin vai būtu jāuztraucas. Tomēr aktuāla ir intriga par to, vai Belinelli, kuram Nellijs solīja pieklājīgu spēles laiku arī pēc atgriešanās no savainojuma, patiešām atkal netiks nosēdināts tālāk uz rezervistu soliņa, ņemot vērā, ka Belinelli prombūtnes laikā ierindā atgriezies Monta Eliss.

Izmantotie resursi:
nba.com

  +3 [+] [-]

, 2009-02-16 14:12, pirms 15 gadiem
o ideali.... tad jau noteikti jaskatas

  +4 [+] [-]

, 2009-02-16 14:23, pirms 15 gadiem
turies...

  -1 [+] [-]

, 2009-02-16 14:29, pirms 15 gadiem
Redzēs vai piepildīsies bimbambola prognozes par Biedriņu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-02-16 14:49, pirms 15 gadiem
neznez rakstīja: Redzēs vai piepildīsies bimbambola prognozes par Biedriņu...
Viņam prognozes nemaz nevar nepiepildīties... Viņš jau prognozēja visus iespējamos variantus
Protams, ka pret Lakers teorētiksi jāzaudē, vienalga vai tur spēlē Biedrs vai ronijs. UN ja vinēs, tā noteikti enbūs Biedriņa vaina, jo tak veiksmīgi bija iespēlējies turiafs... Grozi, kā gribi, nekas nemainās
Vairāk tiešām interesē, kā Nelsosn sadalīs laiku starp mazajiem aizsargiem...

     [+] [-]

, 2009-02-16 14:56, pirms 15 gadiem
neznez rakstīja: Redzēs vai piepildīsies bimbambola prognozes par Biedriņu...
nez, nez. Pēdējās 3 spēles, kuras GSW spēlēja, bija pret salīdzinoši vājām vai novājinātām komandām. Neviens līgas izteiktais līderis tā arī nenāca pretī, kad AB nebija laukumā. Tāpēc ir grūti objektīvi spriest par to, cik slikti vai labi spēlē komanda, kad nav Biedriņa. Drīzāk jāskatās, kad pretī nāks Portlenda vai NYK, kāds tad būs komandas sniegums ar Andri laukumā.

  -1 [+] [-]

, 2009-02-16 15:16, pirms 15 gadiem
Tu saki? rakstīja: nez, nez. Pēdējās 3 spēles, kuras GSW spēlēja, bija pret salīdzinoši vājām vai novājinātām komandām. Neviens līgas izteiktais līderis tā arī nenāca pretī, kad AB nebija laukumā. Tāpēc ir grūti objektīvi spriest par to, cik slikti vai labi spēlē komanda, kad nav Biedriņa. Drīzāk jāskatās, kad pretī nāks Portlenda vai NYK, kāds tad būs komandas sniegums ar Andri laukumā.
jūtas džezs gāja pretī

  +4 [+] [-]

, 2009-02-16 15:31, pirms 15 gadiem
tullamore rakstīja: jūtas džezs gāja pretī
bez Būzera un Kiriļenko

  -1 [+] [-]

, 2009-02-16 15:40, pirms 15 gadiem
O-jā, būs laba spēle! AB varētu uzlikt Kobem kādus 3 blokus!

  +1 [+] [-]

, 2009-02-16 15:53, pirms 15 gadiem
zinot Nelliju, atkal tik dragāts smallballs ar Andri centrā un Jaksonu, Magetti, Azu un Ellisu laukumā, epizodiski parādoties Turiafam(Biedra vietā) Vatsonam, Rendolfam, Morovam un Rokijam, pēdējiem 3 sadalot kopā kādas 10 minūtes!
domāju, ka ne tikai man gribētos, lai laukumā garajā galā vienlaicīgi nāk gan Andris, gan Ronijs, kamēr Rendolfs ik pa lakam nomaina kādu no viņiem, bet nu, velti cerēt - atkal zaudēs, ielaižot 140 punktus, pašiem iemetot 120...

  -1 [+] [-]

, 2009-02-16 16:40, pirms 15 gadiem
vot man arii, vakar domaajot, satrauca doma par to kaa Marko iesaistiisies speelee, respektiivi, par to cik vinam buus speeles laiks...nu saprotams, ka pirmajaa speelee vareetu buut mazaaks, jo ti nesen atgriezies no pietiekami ilgas pauzes, bet kaa tas izvertiisies turpmaak - to gan nenemos spriest...nez, kur Bimbambols palicis, laikam jau aizvada kaarteejaas speeles Anglijaa

  -1 [+] [-]

, 2009-02-16 16:43, pirms 15 gadiem
Emilio rakstīja: zinot Nelliju, atkal tik dragāts smallballs ar Andri centrā un Jaksonu, Magetti, Azu un Ellisu laukumā, epizodiski parādoties Turiafam(Biedra vietā) Vatsonam, Rendolfam, Morovam un Rokijam, pēdējiem 3 sadalot kopā kādas 10 minūtes!
domāju, ka ne tikai man gribētos, lai laukumā garajā galā vienlaicīgi nāk gan Andris, gan Ronijs, kamēr Rendolfs ik pa lakam nomaina kādu no viņiem, bet nu, velti cerēt - atkal zaudēs, ielaižot 140 punktus, pašiem iemetot 120...
aizmirsi Crawfordu piemineet...nu nez, tad jau redzees jaabuut optimistiem un jaacer uz to labaako

     [+] [-]

, 2009-02-16 17:25, pirms 15 gadiem
Emilo, "Lakers" nav tā komanda, kura var iemest 140.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-16 17:31, pirms 15 gadiem
patiesībā Nellijam ir spēcīga komanda, tikai viņš neprot vai negrib visus savus spēlētāju resursus izmantot kā nākas.

  +1 [+] [-]

, 2009-02-16 18:09, pirms 15 gadiem
ericcartman rakstīja: bez Būzera un Kiriļenko
Nez kāpēc daudziem ir vēlme ignorēt faktu, ka Jazz, bez tiem pašiem Būzera un Kiriļenko, nupat mājas spēlē Leikerus apspēlēja uz "urrā"