Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Durents ceļgala sastiepuma dēļ nespēlēs aptuveni pusotru mēnesi

Durents ceļgala sastiepuma dēļ nespēlēs aptuveni pusotru mēnesi
Kevins Durents. Foto: AP/Scanpix

NBA rezultatīvākais basketbolists Kevins Durents gūtā ceļgala savainojuma dēļ mačā pret Ņūorleānas ''Pelicans'' izlaidīs aptuveni no četrām līdz sešām nedēļām, ziņo klubs un ESPN.

Naktī uz sestdienu uzvaru pār Ņūorleānas ''Pelicans'' ar 120:105 izcīnīja Bruklinas ''Nets'', kuras rindās traumas dēļ maču nepabeidza tās līderis Kevins Durents. Laukumā pavadītajās 12:22 minūtēs basketbolists guva 12 punktus, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas un atdeva divas rezultatīvas piespēles.

Durentam padziļinātās pārbaudēs konstatēts kreisā ceļgala sastiepums un basketbolists tuvākajā laikā ''Nets'' palīdzēt nevarēs. Kā norāda ESPN, tad komanda ir optimistiska par Durenta atgriešanos pēc aptuveni četrām līdz sešām nedēļām.

Ar vidēji gūtiem 29.3 punktiem Kevins Durents ir līgas rezultatīvākais basketbolists. Gūtajiem punktiem Durents pievienojis 7.4 atlēkušās bumbas un 5.8 rezultatīvas piespēles. Bruklinas ''Nets'' Austrumu konferencē ar 27 uzvarām un 15 zaudējumiem ieņem otro vietu. Ar vienu zaudējumu mazāk līdere ir Čikāgas ''Bulls''.

Nākamo spēli ''Nets'' aizvadīs naktī uz otrdienu, kad viesosies pie Klīvlendas ''Cavaliers''.


Kristaps Porziņģis. Foto: EPA/Scanpix
8

Bostona pēc negaidītā zaudējuma izceļ Maiami aizsargu fizisko spēli pret Porziņģi

Nacionālās basketbola asociācijas regulārās sezonas uzvarētāja Bostonas "Celtics" pirmās kārtas pirmajā spēlē pret Maiami "Heat" dominēja, būdama vadībā arī ar 34 punktiem un uzvarēdama ar 114:94, tomēr otrajā mačā negaidīti piekāpās ar 101:110 un zaudēja mājas priekšrocību.
Šejs Gildžess-Aleksandrs. Foto: USA Sports Today/Scanpix
1

Gildžess-Aleksandrs un Holmgrens nokārto graujošu "Thunder" uzvaru pār "Pelicans"

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta otrā play-off sērijas spēle starp Rietumu konferences regulārā turnīra čempioni Oklahomsitijas "Thunder" un Jona Valančūna pārstāvēto Ņūorleānas "Pelicans". Mājinieki svinēja vieglu uzvaru ar 124:92.
2024. gada labākais sestais spēlētājs Nezs Rīds. Foto: AP/Scanpix

Par NBA labāko sesto spēlētāju tiek atzīts "Timberwolves" spēlētājs Rīds

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) paziņojusi spēlētāju, kurš ir 2023./24. gada sezonas labākais sestais spēlētājs jeb rezervists. Par to kļuvis Minesotas "Timberwolves" centra pozīcijas spēlētājs Nezs Rīds.