Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Bukers pirms septītās spēles: ''Visi ir maksimāli koncentrējušies. Pat komandas vadība''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Bukers pirms septītās spēles: ''Visi ir maksimāli koncentrējušies. Pat komandas vadība''
Devins Bukers. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Naktī uz pirmdienu Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) pagājušā gada fināliste Fīniksas ''Suns'' savā laukumā uzņems Dāvi Bertānu un Dalasas ''Mavericks'', aizvadot sērijas septīto, izšķirošo spēli. ''Suns'' līderis Devins Bukers atklāja, ka visa organizācija ir maksimāli koncentrējusies.

''Visi ir maksimāli koncentrējušies. Pat komandas vadība, es jūtu viņu noskaņojumu. Tāpēc arī mēs spēlējam šo spēli. Domājām, ka regulārajā sezonā var izjust spiedienu, kad centāmies uzstādīt franšīzes rekordu, bet to nevar salīdzināt ar izslēgšanas maču septīto spēli. Tā izšķirs visu sezonu. Šajā komandā ir puiši, kas spēj tikt galā ar spiedienu un parādīs labāko sniegumu,'' sacīja Fīniksas ''Suns'' līderis Devins Bukers.

''Ja palūkojamies līgas vēsturē, mājas spēļu priekšrocība ir patiesa. Izbraukumā uzvarēt vienmēr ir grūti. Domāju, ka spēlēt septīto spēli mājās ir priekšrocība mums. Esmu pārliecināts, ka atmosfēra būs lieliska. Skatītāji dos mums enerģiju. Nevaru sagaidīt spēli,'' turpināja Bukers.

Rietumu konferences pusfināla septītā spēle starp Fīniksas ''Suns'' un Dalasas ''Mavericks'' norisināsies naktī uz pirmdienu. Spēles sākums pulksten 3:00.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...