Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Video: NBA nedēļas momentos triumfē Maiami aizsargs

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis
Nacionālā basketbola asociācija (NBA) apkopojusi aizvadītās nedēļas labākos momentus. Pirmajā vietā ierindots Maiami "Heat" aizsargs Džošs Ričardsons ar efektīgu danku.

Video: NBA
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2016-03-15 12:44, pirms 8 gadiem
Monro gan skumjš tops - viens aizsargs nobloķē viņa danku, cits iedanko pāri.
Gordonam nebija staigāts?

  +3 [+] [-]

, 2016-03-15 13:28, pirms 8 gadiem
phils rakstīja: Monro gan skumjš tops - viens aizsargs nobloķē viņa danku, cits iedanko pāri.
Gordonam nebija staigāts?
NBA topi vispār dažreiz skumji no tā viedokļa ko vispār liek iekšā. Lūpainais no sākuma atbalstās ar vienu roku uz Monro pleca un tad bloķē ar otru. Tīrākais sods. Bet nu šajos topos tā pat liek visu to, kas nav nosvilpts, lai cik tas stulbs arī būtu.

  -3 [+] [-]

, 2016-03-15 14:39, pirms 8 gadiem
Zingera slam dunki spainii nav topaa?? :nesaprashanaa: tak pasaules zinja bija vakar.

     [+] [-]

, 2016-03-15 16:12, pirms 8 gadiem
Ulrihs rakstīja: NBA topi vispār dažreiz skumji no tā viedokļa ko vispār liek iekšā. Lūpainais no sākuma atbalstās ar vienu roku uz Monro pleca un tad bloķē ar otru. Tīrākais sods. Bet nu šajos topos tā pat liek visu to, kas nav nosvilpts, lai cik tas stulbs arī būtu.
Tieši to pašu iedomājos! Besī ārā tie topu sastādītāji, taču kaut kādām smadzenēm ir jābūt. Viena lieta, ka tiesneši nav fiksējuši spēles laikā tīrāko sodu (tas nav nekāds bloks - trāpīt pa bumbu cauri Monro rokām ), bet pavisam kas cits tagad likt to ''bloku'' topos un lielīties, kāda smuka epizode! Nu palaida tiesneši garām, nu nenosvilpa, ko lai dara.. Ta vismaz neliekat TOPā, āksti kaut kādi

     [+] [-]

, 2016-03-15 17:11, pirms 8 gadiem
Lebrons iedanko ar kreiso un video to atkārto reizes 6, īpaši neskaitīju un emocijas tādas, it kā to izdarītu kāds 4. klases skolēns.