Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Teitums pēc sakāves: ''Esam bijuši šādā situācijā jau iepriekš - nekas vēl nav beidzies''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Teitums pēc sakāves: ''Esam bijuši šādā situācijā jau iepriekš - nekas vēl nav beidzies''
Džeisons Teitums. Foto: AP/Scanpix

Pagājušajā naktī pie panākuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) finālsērijā tika Goldensteitas ''Warriors''. Klubs savā laukumā ar 104:94 apspēlēja Bostonas ''Celtics'' basketbolistus, panākot sērijā līdz četrām uzvarām 3:2. Ķeltu līderis Džeisons Teitums gan bija mierīgs par konkrēto situāciju un uzsvēra, ka vēl nekas nav zaudēts.

''Mums ir jāspēlē labāk. Jākoncentrējas. Mūsu komandu ir ļoti grūti pārspēt, ja nepieļaujam kļūdas un tehniskos brāķus. Ja pieļaujam kļūdas, tad tieši pretēji - mūs ir ļoti viegli uzvarēt,'' sacīja Bostonas līderis.

Teitums bija Bostonas rezultatīvākais spēlētājs sērijas piektajā mačā. Viņš maču noslēdza ar 27 punktiem (1p. 2/6, 2p. 5/11, 3p. 5/9), desmit atlēkušajām bumbām un četrām rezultatīvām piespēlēm. Ar to gan nebija gana, lai nodrošinātu Bostonai uzvaru.

''Kā jau esmu iepriekš teicis, galvenais ir būt pārliecinātiem. Mums nav jāuzvar divas spēles vienā dienā. Mums vienkārši ir jāizcīna panākums nākamajā mačā. Tad viss izšķirsies septītajā spēlē. Mēs esam bijuši šādā situācijā jau iepriekš. Nekas vēl nav beidzies,'' turpināja Teitums.

Ja ķelti savā laukumā pieveiks Goldensteitu, tad izšķirošais mačs norisināsies Sanfrancisko. Jāpiemin, ka izslēgšanas spēļu ietvaros ''Warriors'' ir zaudējusi tikai vienu spēli savā laukumā - to pašu pret ''Celtics''. Komandas bilance savā laukumā ir 11 uzvaras un viens zaudējums. Izbraukumā vienība tikmēr ir uzvarējusi tikai četros no deviņiem mačiem.

Sērijas sestā spēle paredzēta jau naktī uz piektdienu, kad abas vienības tiksies Bostonā. Mača sākums plkst. 4:00 pēc Latvijas laika. ''Warriors'' panākuma gadījumā tiks pie sava ceturtā titula astoņu sezonu laikā. Ja maču tomēr uzvarēs ''Celtics'', tad pirmo reizi kopš 2015./2016. gada sezonas čempiones noteikšanai būs nepieciešams arī septītais mačs.

Izmantotie resursi:
https://sports.yahoo.com/winning-ga...

  +1 [+] [-]

, 2022-06-14 22:07, pirms 2 gadiem
Pirmo reizi kopš 2015./2016.gada sezonas.

     [+] [-]

, 2022-06-15 01:37, pirms 2 gadiem
vienība rakstīja: Pirmo reizi kopš 2015./2016.gada sezonas.
Paldies par labojumu.

     [+] [-]

, 2022-06-15 05:34, pirms 2 gadiem
Taisnība jau Teitumam vien ir nekas nav vēl beidzies! Beigsies nākošajā spēlē! 🤪