Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Teitums, Mičels, Kuzma un citi aicina apdrošināt arī nākamo līgumu sakarā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Teitums, Mičels, Kuzma un citi aicina apdrošināt arī nākamo līgumu sakarā
Džeisons Teitums. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas sezonas atsākšanās plānota 31. jūlijā. Vairāki no vadošajiem jaunajiem spēlētājiem vērsušies pie spēlētāju arodbiedrības, lai tiktu risināts jautājums saistībā ar apdrošināšanu pirms nākamo līgumu parakstīšanas.

Sarunā piedalījās pieci basketbolisti, kuri jau tuvākajā laikā tiks pie iespaidīgiem līgumiem – Bams Adebajo no Maiami "Heat", De'Ārons Fokss no Sakramento "Kings", Kails Kuzma no Losandželosas "Lakers", Donovans Mičels no Jūtas "Jazz" un Džeisons Teitums no Bostonas "Celtics". Viņi aicinājuši līgu parūpēties par apdrošināšanas polisēm sakarā ar nākamajiem līgumiem, kas vēl nav parakstīti. Basketbolisti bažījas par traumām.

2017. gadā draftētie spēlētāji drīkstēs pagarināt līgumus, tiklīdz atvērsies brīvo aģentu tirgus. Tas paredzēts oktobrī – periodā starp šīs sezonas beigām un nākamās sezonas sākumu. Jau vairāk kā trīs mēnešus nav aizvadītas spēles, treniņnometnes būs īsākas nekā parasti, un tāpēc basketbolisti uzskata, ka risks iedzīvoties traumās ir lielāks nekā parasti.

Spēlētāju arodbiedrība un līgas vadība iesaistījušās sarunās, kā pasargāt spēlētājus gadījumā, ja viņi saslimst ar koronavīrusu vai iedzīvojas savainojumā, kas apdraudētu karjeras turpinājumu. Pagaidām sarunas nav novedušas pie taustāma labuma, bet diskusijas turpinās, un abas puses cer panākt vienlīdz izdevīgu vienošanos.

ESPN norāda, ka uzrunātie avoti pauduši – spēlētājiem, kuru nākamā līguma vērtība varētu pārsniegt 100 miljonus dolāru, apdrošināšanas polise, kas sevī ietvertu laika periodu no 1. jūlija līdz 13. oktobrim, varētu maksāt aptuveni 500 tūkstošus dolāru. Tā garantētu aizsardzību pret savainojumiem, kas apdraudētu karjeras turpināšanu.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

  +1 [+] [-]

, 2020-06-14 15:32, pirms 4 gadiem
Ko Kuzma dara starp tiem vārdiem
Viņš netuvu nedabūs tādu kāpostu,kā visi pārējie

     [+] [-]

, 2020-06-14 20:33, pirms 4 gadiem
Es nesaprotu,uztraucas par traumām tagad kad sezona planota atsakties...a sezonu sākt nav bail?tad traumu iespēja nav?Tad nespēlē to basi,sviests,bail notraumēties,nafig tad vispār sakt sezonu vajadzēja?!Žēl ka parastie cilvēki nevar pateikt,man bail ejot pa ielu samežģīt potīti...samaksājiet man uz priekšu,pēctam atstrādāšu!Mičels vecene tāpat kā Makalums izklausās,bija cits priekšstats...

     [+] [-]

, 2020-06-14 20:35, pirms 4 gadiem
Es Silvera vietā viņus pasūtītu!