Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Durents un Dončičs kļuvuši par NBA labākajiem spēlētājiem iepriekšējā nedēļā

Agris Suveizda

Durents un Dončičs kļuvuši par NBA labākajiem spēlētājiem iepriekšējā nedēļā
Kevins Durents. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija par iepriekšējās nedēļas labākajiem spēlētājiem atzinusi Bruklinas "Nets" un Dalasas "Mavericks" līderus Kevinu Durentu un Luku Dončiču.

Bruklinas "Nets" (35-33), kas Austrumu konferencē ieņem tikai astoto vietu, aizvadītajā nedēļā uzvarēja visās trijās spēlēs, bet Durents atzīmējās ar vidēji 30,7 punktiem, 7,7 rezultatīvām piespēlēm un 7,7 atlēkušajām bumbām. Īpaši Durents izcēlās pēdējā panākumā pār Ņujorkas "Knicks" (110:107), to kaldinot ar 53 punktiem, deviņām piespēlēm un sešām bumbām zem groziem.

Ja Durents kļuva par labāko Austrumu konferencē, tad Rietumu konferencē par labāko nedēļas spēlētāju atzīts Dalasas "Mavericks" līderis Dončičs. Komanda četrās spēlēs izcīnīja trīs uzvaras, bet slovēnis nopelnīja vidēji 30,5 punktus, 11,0 atlēkušās bumbas, 6,3 rezultatīvas piespēles, 3,8 kļūdas un 1,8 pārtvertas bumbas. Dončičs visās četrās spēlēs izmeta vismaz 10 tālmetienus un trāpīja 39,5% (17/43).

Bijušais Kristapa Porziņģa un jaunais Dāvja Bertāna komandas biedrs par Rietumu konferences nedēļas labāko spēlētāju atzīts sesto reizi karjerā, otro reizi sezonā un otro reizi trīs nedēļu laikā. Dončičs iepriekš kļuva arī par februāra labāko spēlētāju Rietumu konferencē.

Naktī uz ceturtdienu Bruklinas "Nets" un Dalasas "Mavericks" tiksies savā starpā. Dalasa (42-26) ieņem piekto vietu Rietumu konferencē.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/NBA/status/1503...

     [+] [-]

, 2022-03-15 08:51, pirms 3 gadiem
SC heiterīši tak saka, ka Luka ķieģeļus mētā. 39% pie viņa metienu sarežģītībās ir tuvu izcili.