Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Valsts prezidents un valdības vadītāja atbalsta Porziņģi ceļā uz Zvaigžņu spēli

Valsts prezidents un valdības vadītāja atbalsta Porziņģi ceļā uz Zvaigžņu spēli
Kristaps Porziņģis
Foto: Nathaniel S. Butler / Getty Images, NBA.com

Latvijas Valsts prezidents Raimonds Vējonis un demisionējusī Ministru prezidente Laimdota Straujuma balso par Kristapu Porziņģi, sniedzot atbalstu latviešu basketbola spīdekļa ceļā uz NBA Zvaigžņu spēli. Garais latvietis jau vairākas dienas ir planētas spēcīgākās basketbola līgas populārākais spēlētājs sociālajos tīklos.

Pagājušajā nedēļā publiskotajos balsojuma starprezultātos Kristaps Porziņģis starp Austrumu konferences garajiem spēlētājiem ieņēma 9. vietu (nepieciešams trijnieks), no trešajā vietā esošā Detroitas "Pistons" centra Andrē Dramonda liepājnieku tobrīd šķīra nedaudz vairāk kā 100 000 balsu. Kopš tā laika arvien lielākus apmērus gūst balsošanas kampaņa, kas tiek izvērsta arī sociālajos tīklos. Mūsu spēlētājs "NBA Pulse" jau vairākas dienas ieņem 1. vietu - tas nozīmē, ka latvietis kāpj uz augšu arī balsojumā.

Balso ne tikai parastie sporta draugi, bet arī Valsts prezidents Raimonds Vējonis, valdības vadītāja Laimdota Straujuma, Rīgas mērs Nils Ušakovs, Porziņģa dzimtās pilsētas vadītājs Uldis Sesks un daudzi citi. Pēdējie starprezultāti tiks paziņoti šonedēļ. Zvaigžņu spēles starta pieciniekus uzzināsim 21. janvārī, savukārt nedēļu vēlāk tiks atklāti atlikušie septiņi spēlētāji no katras konferences, kurus būs izvēlējušies komandu galvenie treneri.

Ņujorkas "Knicks" latviešu spēka uzbrucējs Kristaps Porziņģis savā debijas sezonā bieži redzams NBA labāko momentu topos. Arī vidējā statistika ir gana iespaidīga: 28.0 minūtes (trešais laiks komandā), 13.9 punkti (trešais lielākais rādītājs komandā), 8.0 atlēkušās bumbas (lielākais skaits komandā), 1.98 bloķētie metieni (labākais rādītājs komandā), +18.6 efektivitātes koeficients (trešais labākais komandā).




Izmantotie resursi:
nba.com/pulse/?ls=iref:nba:gnav
nba-allstar.com

, 2016-01-14 15:22, pirms 8 gadiem
Nu feini, ko, lai saka. Prieks kā latvietim, bet kā liepājniekam: DUBULTĀ!
, 2016-01-14 15:23, pirms 8 gadiem
nu jau nav par traku...tad jau vinam jaspelee sarkanbatsarkanos šortos vismaz.....
ceru ka sito akciju viņam atgadinas tad, kad vins izvelesies nba karjeru, nevis LV izlases krasas aizstāveet....
, 2016-01-14 15:31, pirms 8 gadiem
Malači!
, 2016-01-14 15:32, pirms 8 gadiem
Briedis, Zemgus, Bertāns, Ikauniece... Vienvārsakot, balso visi!
, 2016-01-14 15:32, pirms 8 gadiem
Suņi jūt, ka var pareklamēt sevi uz citu cilvēku popularitātes rēķina. Diezgan nožēlojami
, 2016-01-14 15:33, pirms 8 gadiem
markkomartins rakstīja: nu jau nav par traku...tad jau vinam jaspelee sarkanbatsarkanos šortos vismaz.....
ceru ka sito akciju viņam atgadinas tad, kad vins izvelesies nba karjeru, nevis LV izlases krasas aizstāveet....
Pirms izvēles, cerēsim, ka atcerēsies pirms šīs izvēles, nebūs tādi pesimisti.
, 2016-01-14 15:41, pirms 8 gadiem
Man bail ko prezidentam par to teiks Eliņa kungs!
, 2016-01-14 15:43, pirms 8 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Suņi jūt, ka var pareklamēt sevi uz citu cilvēku popularitātes rēķina. Diezgan nožēlojami
Kapēc uzreiz tā, pilnīgi normāla cilvēku reakcija uz notiekošo!

Tad jau tev arī kko vajag ja tu balso?
, 2016-01-14 15:43, pirms 8 gadiem
Straujuma savā dzīvē vispār kaut kad ir redzējusi kādu NBA spēli...?
, 2016-01-14 16:03, pirms 8 gadiem
domāju Porziņģis jau ir garo četriniekā, vēl bišķi un tiks iebalsots
, 2016-01-14 16:09, pirms 8 gadiem
Ronis90 rakstīja: Straujuma savā dzīvē vispār kaut kad ir redzējusi kādu NBA spēli...?
ja jau balsot varētu tikai tādi kurš ir redzejis kaut spēli, KP nebūtu pat puse no balsīm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-14 16:26, pirms 8 gadiem
Daņilla Fox rakstīja: vislabak patika ka elins uzrakstija,ja būs pelnijis all star ,tad paņems arī bez balsošanas kaut vai ka 12. speletāju treneru izvēlē
"Ja būs pelnījis", zvaigžņu spēlē nav tāda kritērija. Ir FANU BALSOJUMS, kaut vai fano par līgas mazrezultatīvāko spēlētāju, nav svarīgi.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-14 16:33, pirms 8 gadiem
Es ceru, ka cilvēki saprot, ka nebalsoja pati amatpersona, bet cilvēks (PR speciālists), kurš uztur šos tviterkontus. Protams, gan jau ar šo personu piekrišanu. Kārtējais gājiens, lai tautai patiktu.
, 2016-01-14 16:34, pirms 8 gadiem
KillerLoop rakstīja: "Ja būs pelnījis", zvaigžņu spēlē nav tāda kritērija. Ir FANU BALSOJUMS, kaut vai fano par līgas mazrezultatīvāko spēlētāju, nav svarīgi.
Vispār zvaigžņu spēlē ir tāds kritērijs un tas attiecas uz pārējiem 7 spēlētājiem katrā komandā, kuri netiek iebalsoti starta piecniekā.
, 2016-01-14 16:42, pirms 8 gadiem
mosby rakstīja: Briedis, Zemgus, Bertāns, Ikauniece... Vienvārsakot, balso visi!
Nebalso eksperts Eliņš un daži citi žurnālisti,kuri domā,ka tas nav jādara, jo viņš to vēl nav pelnījis..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-14 16:55, pirms 8 gadiem
mind rakstīja: Nebalso eksperts Eliņš un daži citi žurnālisti,kuri domā,ka tas nav jādara, jo viņš to vēl nav pelnījis..
Bija taču bildes no twittera, kur arī Eliņš ir balsojis Tas viņa lielais komentārs jau tikai tāds popularitātes triks
, 2016-01-14 17:42, pirms 8 gadiem
Eliņ, es domaju tev jaraksta vestule prezidentam, Girgensonam, Gačo, Briedim, Dārgajam, Bertānam LTV, Knicks officiālā twitter konta drukātājam, nu vienvārdsakot, visiem! Ja viņi buutu redzejuši tavu rakstu, noteikti nebalstotu!
Un tagad vēlreiz Kristaps Porzingis #NBAVote
Slēpts komentārs: Ferdinands Lieliskaisss
, 2016-01-14 19:48, pirms 8 gadiem
kaut kur var redzēt live voting results?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-14 20:05, pirms 8 gadiem
Man no sirds žēl tos garā vājos un sirdī tukšos vīreļus, kas raksta tos nožēlojamos un skaudīgos komentārus par Kristapu un mums, latviešiem, kas no sirds priecājas par viņu un dara visu, lai latvietis (eiropietis galu galā) būtu tur, kur viņam pēc parādītā snieguma DEBIJAS sezonā pienāktos būt - Visu Zvaigžņu spēlē, jo Kristaps viennozīmīgi šobrīd ir mūsu zvaigzne un tāds pasākums nevar un nedrīkst notikt bez letiņa dalības.
, 2016-01-15 03:41, pirms 8 gadiem
Tak iedarbiniet Valsts hakerus, lai uzhako balsis! Balsojot nedabalsosim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-01-15 08:57, pirms 8 gadiem
Kā jūs zjb ar KP balsošanu!!! liekat tak puiku mierā, vismaz šajā sezonā. Būs vēl laiks un spēlēs ZS arī bez Latvijas līdzjutēju atbalsta, ja nenokritīs tik zemu kā AB....
, 2016-01-15 09:01, pirms 8 gadiem
escada rakstīja: Man no sirds žēl tos garā vājos un sirdī tukšos vīreļus, kas raksta tos nožēlojamos un skaudīgos komentārus par Kristapu un mums, latviešiem, kas no sirds priecājas par viņu un dara visu, lai latvietis (eiropietis galu galā) būtu tur, kur viņam pēc parādītā snieguma DEBIJAS sezonā pienāktos būt - Visu Zvaigžņu spēlē, jo Kristaps viennozīmīgi šobrīd ir mūsu zvaigzne un tāds pasākums nevar un nedrīkst notikt bez letiņa dalības.
Viņš vēl ir jauns "gurķis" priekš ZS, tā, ka lai patrenējas. un pierāda arī ilgākā periodā. Nešaubos, ka tā būs un būs arī citas ZS. Tā, ka bez uztraukuma. Un te nav nekāda sakara ar skaudību, bet reāla situācijas novērtēšana nevis biksēs čurāšana...
, 2016-01-15 12:50, pirms 8 gadiem
kastasir rakstīja: Kā jūs zjb ar KP balsošanu!!! liekat tak puiku mierā, vismaz šajā sezonā. Būs vēl laiks un spēlēs ZS arī bez Latvijas līdzjutēju atbalsta, ja nenokritīs tik zemu kā AB....
ka zaj ebali tadi bikses curataji ka tu, kas grib tas balso, tavs viedoklis varetu intereset tikai tavus pudeles bralus bridi kad tu viniem uzsauc!
Džo Inglss. Foto: Orlando Magic
2

Minesotas vilki kā Andersona aizstājēju atrod veterānu Inglsu

Austrālijas basketbola veterāns Džo Inglss savu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) karjeru turpinās Minestoas "Timberwolves" rindās, mēģinot aizstāt komandu atstājušo Kailu Andersonu, kurš pārcēlies uz Sanfrancisko.
Lebrons Džeimss. Foto: USA Sports Today/Scanpix
21

Lebrons un "Lakers" vienojas par 104 miljonus vērtu līgumu uz divām sezonām

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Lebrons Džeimss paliks Losandželosas "Lakers" rindās. Basketbolists un klubs vienojušies par divu gadu līgumu, kura vērtība ir 104 miljoni dolāru.
Klejs Tompsons. Foto: AP/Scanpix
2

Ar "Lakers" divus titulus izcīnījušais Tompsona tēvs vīlies par dēla izvēli pievienoties "Mavericks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubam Dalasas "Mavericks" pievienojies Klejs Tompsons, tādējādi noraidot Losandželosas "Lakers" piedāvājumu. Viņa tēvs Maikls savulaik ar "Lakers" izcīnīja divus titulus, bet tagad analizē komandas spēles radio. Tēvs pauda vilšanos par dēla izvēli.