Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Portlendas "Trail Blazers" prezidents pametīs amatu pēc deviņu gadu darba

Portlendas "Trail Blazers" prezidents pametīs amatu pēc deviņu gadu darba
Kriss Makgauens. Foto: NBA

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Portlendas "Trail Blazers" pavēstījusi par gaidāmajām pārmaiņām vadības apcirkņos.

Līdzšinējais organizācijas prezidents un izpilddirektors Kriss Makgauens pēc deviņu gadu darba nolēmis atkāpties no amata, un 26. novembrī par jauno Portlendas "Trail Blazers" prezidentu kļūs Diveins Henkinss, kurš organizācijā strādā kopš 2013. gada un kurš pašlaik ieņem komercdirektora un izpildviceprezidenta amatus. Makgauena un Henkinsa vadībā būtiski uzlabojušies "Trail Blazers" rādītāji biļešu pārdošanas, sponsorlīgumu atribūtikas, ēdināšanas, digitalizācijas un citu biznesa segmentu rādītāji.

Makgauens atvadu runā nepaskaidroja aiziešanas iemeslus un nekomentēja, vai tam ir kāda saistība ar organizācijas iekšienē uzsākto izmeklēšanu pret basketbola operāciju prezidentu Nīlu Olšiju, kurš tiek vainots par nepatīkamas darba atmosfēras radīšanu un uzvedības pārkāpumiem pret darbiniekiem.

Portlendas "Trail Blazers" ar sešām uzvarām un septiņiem zaudējumiem pašlaik ieņem devīto vietu Rietumu konferencē. Komanda astoņas sezonas pēc kārtas tikusi izslēgšanas spēlēs, vienreiz iekļūstot arī konferences finālā, bet divās iepriekšējās sezonās Portlenda izstājās jau pirmajā kārtā.

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/blazers/trail-b...


Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix
2

Porziņģis un Bostona turpinās pirmās kārtas sēriju pret "Heat"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēles turpinās Bostonas "Celtics" un Kristaps Porziņģis, pulksten 2:00 Austrumu konferences pirmās kārtas sērijas otrajā spēlē uzņemot Maiami "Heat".
Tairīss Maksijs. Foto: USA Today Sports/Scanpix
5

''76ers'' aizsargs Maksijs atzīts par NBA sezonas progresējušāko spēlētāju

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Filadelfijas ''76ers'' aizsargs Tairīss Maksijs atzīts par aizvadītās regulārās sezonas progresējušāko spēlētāju.
Luka Dončičs un Pols Džordžs. Foto. AP. Scanpix
13

Dončičam 32+9 revanšā Losandželosā, Siakams lielisks uzvarā pār "Bucks"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīrā aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Dalasas "Mavericks", pateicoties Lukas Dončiča 32 gūtajiem punktiem, viesos ar 96:93 pārspēja Losandželosas "Clippers". Indianas "Pacers" citā spēlē izdevās pārspēt bez Jaņņa Adetokunbo spēlējošo Milvoki "Bucks" un izlīdzināt rezultātu sērijā.