Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Ērvingam pēc sadursmes ar komandas biedru konstatēts lūzums

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Bostonas "Celtics" saspēles vadītājam Kairijam Ērvingam konstatēts neliels lūzums sejas apvidū, un savainojuma dēļ ir šaubas par viņa piedalīšanos nākamajā spēlē.

Piektdien Bostonas "Celtics" izcīnīja 11. uzvaru pēc kārtas, savā laukumā atspēlējot 18 punktu deficītu pret Šarlotas "Hornets". Pakaļdzīšanos vēl iespaidīgāku padarīja fakts, ka mājiniekiem kopš otrās minūtes nevarēja palīdzēt saspēles vadītājs Kairijs Ērvings. Cenšoties aizsardzībā nosegt Kembu Vokeru, viņš sadūrās ar Āronu Beinsu, no komandas biedra saņemot sitienu ar elkoni pa seju.

Ērvings uzreiz saļima un laukumu pameta tikai medicīniskā personāla pavadībā, pie sejas turot asiņainu dvieli. Tika novērots, vai saspēles vadītājam nav smadzeņu satricinājuma, bet tas netika konstatēts. Toties secināts, ka Ērvingam ir neliels lūzums sejas apvidū, un tādējādi ir šaubas par viņa piedalīšanos šodien gaidāmajā spēlē pret Toronto "Raptors".

No sastāva izkrītot Ērvingam, pret "Hornets" par rezultatīvāko spēlētāju kļuva viņa aizstājējs Šeins Larkins, kurš iemeta 16 punktus. "Pēdējā laikā mūsu spēlētāji krīt kā mušas. Katram nākamajam ir jābūt gatavam kļūt par līderi. Šeins paveica lielisku darbu, uzņemoties iniciatīvu. Šajā līgā nevari zināt, kad pienāks tavs brīdis, un viņš ar situāciju tika galā lieliski," teica Larkina kolēģis Terijs Rozīrs.

Divus mačus izlaidis centrs Als Horfords, kurš nevarēja spēlēt smadzeņu satricinājuma dēļ. Tiek prognozēts, ka viņš laukumā atgriezīsies tieši pret Kanādas komandu. Nespēlējot Horfordam, Ērvingam un Gordonam Heivordam, kurš savainojumā iedzīvojās atklāšanas spēlē, Bostonas "Celtics" lazaretē bija spēlētāji, kuri kopā pelna 76,2 miljonus dolāru.

Izmantotie resursi:
Boston Celtics say Kyrie Irving suffered minor...

  +9 [+] [-]

, 2017-11-12 16:25, pirms 7 gadiem
Bobcats... Nopietni?😄😄 Nu jau kā pāris gadus komandu tā vairs nesauc!
SC līmenis visā tā spožumā

  +6 [+] [-]

, 2017-11-12 16:25, pirms 7 gadiem
Bobcats? Vai tad tagad šī komanda ne saucās Hornets?

  +2 [+] [-]

, 2017-11-12 16:32, pirms 7 gadiem
Brože līmenī

  +4 [+] [-]

, 2017-11-12 16:34, pirms 7 gadiem
Vot tas tiešām ir līmenis. Bobcats! Pat nokopēt nejēdz. Fuj

  +4 [+] [-]

, 2017-11-12 16:37, pirms 7 gadiem
Bobcats!!!

  +1 [+] [-]

, 2017-11-12 16:44, pirms 7 gadiem
Autors kļūdījas uz Bobcats, bet tik un tā tas nemaina raksta būtība. Jebkurš mēdz kļūdīties, tāpēc latviešiem patīk kā otrs cilvēks kļūdas vai skauž. Autors izlabos un viss mierā!

  +1 [+] [-]

, 2017-11-12 17:00, pirms 7 gadiem
KevinDurant#35 rakstīja: Autors kļūdījas uz Bobcats, bet tik un tā tas nemaina raksta būtība. Jebkurš mēdz kļūdīties, tāpēc latviešiem patīk kā otrs cilvēks kļūdas vai skauž. Autors izlabos un viss mierā!
nav ne pirmā, ne otrā, ne trešā reize. Kļūdīties var katrs, bet nejau katrā otrajā rakstā. Par to viņam maksā, nevis tikai lai uzraksta ķep ļep rakstu ātri un par to iegūst naudu. Jau kuro reizi SC žurnaļugas izceļas

  +2 [+] [-]

, 2017-11-12 17:03, pirms 7 gadiem
portal rakstīja: nav ne pirmā, ne otrā, ne trešā reize. Kļūdīties var katrs, bet nejau katrā otrajā rakstā. Par to viņam maksā, nevis tikai lai uzraksta ķep ļep rakstu ātri un par to iegūst naudu. Jau kuro reizi SC žurnaļugas izceļas
nu var redzēt kā te ir jauni un vēl neprofesionāļi žurnālisti. viņu izaugsmei ir jāiet ar katru rakstu, bet steidzoties ne tādas vien kļūdas var pieļaut, jo saku no savas pieredzes. principa uz ātrumu uzskribilēt nav māksla, bet vai saturs ir vērtīgs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2017-11-12 19:22, pirms 7 gadiem
Zbal šitie nīdētāji, nekas nav labi.
Domā kāds te baigo piķi pelna no tiem autoriem?
Maksā, maksā, maksā, tad arī ejiet un maksājiet, ja gribat saņemt kaut ko labāku par SC. Ejiet paši un rakstat, nevis gudri dir.šat tik komentāros.

  +1 [+] [-]

, 2017-11-12 20:11, pirms 7 gadiem
Tagad, kad jau strauji tuvojas pilni 5. gadu desmiti, pašam nāk smiekli par to kasīšanos pie sīkumiem, pie burtiem, vārdiem utt., kas dzīvē reāli nav būtiski. Bet tāds jau ir tas jaunības maksimālisms... Katram pašam jāiet cauri, jāizdzīvo! ;/
andzim pilnīga taisnība! Palasiet tās pašas maksas mācību grāmatas, cik tur autori pieļauj kļūdas saņemot honorārus!!!