Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Dampjērs tuvu debijai

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

NBA kluba Dalasas ''Mavericks'' centra spēlētājs Ēriks Dampjērs, iespējams, pirmo reizi šosezon dosies laukumā 20. novembra mačā pret Toronto ''Rapors''.

32 gadus vecais Dampjērs jūnijā pārcieta pleca operāciju un kopš tā brīža nav pilnvērtīgi trenējies. Pirmos treniņus kopā ar komandu viņš trenera striktā uzraudzībā aizvadīja aizvadītajā nedēļas nogalē.

Plānots, ka Dampjērs, kurš aizvadītajā sezonā vidēji mačā guva 7,1 punktu un izcīnīja 7,4 bumbas zem groziem, laukumā atgriezīsies 20. novembrī, kad viņa pārstāvētā ''Mavericks'' tiksies ar Toronto ''Raptors'' vienību.

''Mums viņš ir vajadzīgs komandas pamatsastāvā. Viņam jābūt spēcīgam un veselam. Ir dažas komandas līgā, pret kurām mums klājas ļoti grūti, ja ierindā nav Damps [Dampjēra iesauka - aut.],'' tā komandas galvenais treneris Eiverijs Džonsons.

Izmantotie resursi:
Dallas Morning News

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja