Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Hawks" un "Warriors" panāk neizšķirtu konferenču pusfinālos

"Hawks" un "Warriors" panāk neizšķirtu konferenču pusfinālos
Stefens Karijs "kareivju" uzvaru kaldināja ar 33 punktiem.
Foto: AFP/Scanpix

NBA izslēgšanas spēlēs aizvadītajā naktī pie uzvarām tika Austrumu konferences un Rietumu konferences regulārā čempionāta uzvarētāji - attiecīgi Atlantas "Hawks" un Goldensteitas "Warriors", tādējādi izlīdzinot rezultātu konferences pusfināla sērijās.

Atlantas "Hawks" basketbolisti izbraukumā ar 106:101 pieveica Vašingtonas "Wizards", sērijā līdz četrām uzvarām panākot neizšķirtu 2-2. Uzvarētāju labā 26 punktus guva Džefs Tīgs, 19 punktus pievienoja Pols Milseps, bet 18 punkti un desmit bumbas zem groziem bija Ela Horforda kontā. "Wizards" zvaigzne Džons Vols rokas lūzuma dēļ izlaida jau trešo maču pēc kārtas, bet viņa prombūtnē ar 34 punktiem izcēlās Bredlijs Bīls, kamēr 22 punktus sakrāja iepriekšējās spēles varonis Pols Pīrss. 9,5 sekundes līdz mača beigām Pīrss varēja panākt neizšķirtu, bet viņa trīspunktu metiens atšķirībā no pēdējo sekunžu metiena pirms divām dienām bija neprecīzs.

"Tā mēs spēlējam, tā mēs esam spēlējuši visu sezonu. Lietas, kuras neizdarījām praktiski visas sērijas laikā, šonakt mēs paveicām," norāda Milseps. "Manuprāt, šī bija mūsu labākā spēlē visā sērijā. 30 rezultatīvas piespēles, aizsardzība un tas, kā mēs viens otram palīdzējām, kā mēs kustinājām bumbu un tikām pie metieniem."

Sērijas piektā spēle risināsies naktī uz ceturtdienu Atlantā, bet sestais mačs naktī uz sestdienu risināsies Vašingtonā.

Goldensteitas "Warriors" viesos pārspēja Memfisas "Grizzlies" ar 101:84, Rietumu konferences pusfināla sērijā panākot 2-2. "Warriors" labā 33 punktus guva regulārā čempionāta vērtīgākais spēlētājs Stefens Karijs, 16 punktus un desmit atlēkušās bumbas sakrāja Dreimonds Grīns, bet 15 punkti bija Kleja Tompsona rēķinā. "Grizzlies" komandā ar 19 punktiem un desmit bumbām zem groziem izcēlās Marks Gazols, bet pa 12 punktiem guva Džefs Grīns un Zaks Rendolfs, kurš pievienoja ar 11 atlēkušās bumbas.

"Warriors" šosezon vēl ne reizi nebija piedzīvojis zaudējumus trīs spēlēs pēc kārtas un tas nenotika arī šoreiz. Karijs šajā sērijā nebija guvis vairāk par 23 punktiem mačā, bet šoreiz 21 punktu bija sakrājis jau līdz lielajam pārtraukumam. Devīto reizi karjeras laikā Karijs play-off mačā guva vismaz 30 punktus, realizējot četrus no kopumā 14 "kareivju" trāpītajiem tālmetieniem, kamēr "Grizzlies" spēlētāji atbildēja tikai ar četriem precīziem tālmetieniem.

Sērijas piektais mačs naktī uz ceturtdienu notiks Oklendā, bet sestā spēle naktī uz sestdienu paredzēta Memfisā.

Izmantotie resursi:
nba.com

  -1 [+] [-]

, 2015-05-12 08:05, pirms 9 gadiem
Wariors paņems šo sērīju !

  +5 [+] [-]

, 2015-05-12 08:16, pirms 9 gadiem
Sākumā GSW pavilka Barnes un Green uzbrukumā, pēc tam jau pieslēdzās Curry un Thompson, bet kopumā Warriors šo spēli neuzvarēja dēļ uzbrukuma, uzvarēja dēļ aizsardzības, liels nopelns tajā bija Bogutam un Barnsam, kuri sedza Gasolu un Rendolphu. Kā jau saka, ka aizsardzība izcīna titulus, nu, tad Warriors jāturpina spēlēt aizsardzībā kā šodien un kā viņi to darīja sezonā.

  +3 [+] [-]

, 2015-05-12 09:47, pirms 9 gadiem
Warriors izlīdzina, tas priecē. Tagad jāņem mājas spēle un pēc tam jāpārkāpj astei. Pēc iepriekšējām 2 spēlēm no tumšajiem stūriem izlīda ārā Grizļu fani un eksperti, kas norakstīja kareivjus.

Lecgovoooriiioooors!!!!

Hawks arī paņems sēriju, bez Vola neticu Wizards.

  +3 [+] [-]

, 2015-05-12 10:15, pirms 9 gadiem
Kur tagad ir MEM fani, kas teica, ka GSW nav variantu. Sērija ir pagriezta uz otru pusi. Atkal GSW ir favorīti un laukuma priekšrocības. Stefs ieslēdza killeru. Ja vēl Tomsonam aizvērtos tākā GSW ir vēl rezerve.

  +3 [+] [-]

, 2015-05-12 10:16, pirms 9 gadiem
Hawks paveicās, ka Wall ir traumēts. Nepatīk, ka komandas līderis satraumējas tieši uz po. Tas pats, kas bija ar Rouzu pāris gadus atpakaļ.

  +3 [+] [-]

, 2015-05-12 10:37, pirms 9 gadiem
Visas sērijas velk uz 7 spēlēm izņemot LAC, kas izskatās stipri pārliecinošāki par Hou.
GSW - Boguts aizsardzībā labi noārdijās, es dotu spēles MVP viņam.

  +3 [+] [-]

, 2015-05-12 10:42, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Kur tagad ir MEM fani, kas teica, ka GSW nav variantu. Sērija ir pagriezta uz otru pusi. Atkal GSW ir favorīti un laukuma priekšrocības. Stefs ieslēdza killeru. Ja vēl Tomsonam aizvērtos tākā GSW ir vēl rezerve.
Vai tad bija uz doto bridi varianti?Nebija,bet Kers un Curry kardinali mainija speles stilu.Speleja nenormalo def basiiti.Curry tikpat,ka pa grozu speles pirmaja puse nemeta.Varbut ari ir atradusi ta teikt kriptonitu MEM basitim.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-12 11:08, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Kur tagad ir MEM fani, kas teica, ka GSW nav variantu. Sērija ir pagriezta uz otru pusi. Atkal GSW ir favorīti un laukuma priekšrocības. Stefs ieslēdza killeru. Ja vēl Tomsonam aizvērtos tākā GSW ir vēl rezerve.
Olinek, Tur nu tev ir taisnība , kā wariors ieliek trešajā ātrumā viss notiek kā tam jānotiek, Bail iedomāties kas notiks ka wariors ieliks 4 vai piektajā ātrumā!!

  -3 [+] [-]

, 2015-05-12 11:08, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Hawks paveicās, ka Wall ir traumēts. Nepatīk, ka komandas līderis satraumējas tieši uz po. Tas pats, kas bija ar Rouzu pāris gadus atpakaļ.
Rouzs nav nekas vairāk kaaa 0

  +3 [+] [-]

, 2015-05-12 11:43, pirms 9 gadiem
frizbijs rakstīja: Rouzs nav nekas vairāk kaaa 0
Ja Rouzs ir 0, tad padomā cik lielos mīnusos zem šīs nulles esi tu.

  -2 [+] [-]

, 2015-05-12 11:49, pirms 9 gadiem
gohardorgohome rakstīja: Ja Rouzs ir 0, tad padomā cik lielos mīnusos zem šīs nulles esi tu.
Nu netik liels mīnuss kaa tu.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-12 11:53, pirms 9 gadiem
Raicha rakstīja: Warriors izlīdzina, tas priecē. Tagad jāņem mājas spēle un pēc tam jāpārkāpj astei. Pēc iepriekšējām 2 spēlēm no tumšajiem stūriem izlīda ārā Grizļu fani un eksperti, kas norakstīja kareivjus.

Lecgovoooriiioooors!!!!

Hawks arī paņems sēriju, bez Vola neticu Wizards.
Nezinu, kurš norakstīja kareivju, bet jau iepriekš teicu, ka šajā sērijā nekas nebūs vienkārši. Pilnīgs idiotisms nāca no abām pusēm (vieni teica, ka MEM nav variantu, otri, ka GSW). Varianti ir abām, tikai katrai savi un uzvarēs tā, kura veiksmīgāk otrai uzspiedīs savu spēli.

Ceru, ka MEM tomēr paņems sēriju. Plovos tomēr gribu tādu kārtīgu kapāšanos. Un MEM rokraksts tāds ir. Turklāt konferences fināls MEM - LAC, zinot iepriekšējos gadus (12. un13.), būtu super. LAC gribētu atriebties pēc pilnas programmas. LAC-GSW varbūt būtu tāds skatāmāks, ātrāks, ar daudzām skaistām epizodēm, bet spēlētu divas līdzīgas komandas. Labāk gribētu redzēt divu pretēju stilu komandu spēkošanos, tā kā tas šobrīd ir tieši šajā pārī MEM-GSW. šādos gadījumos paradās visa plovu sāls, jo spēli no spēles komandai ir jāveic uzlabojumi un jāatrod pretdarbība iepriekšējā spēlē notikušajam (šādās sērijās biežāk tiek lietots vārds - adjustment).

  +3 [+] [-]

, 2015-05-12 12:05, pirms 9 gadiem
Jā, laikam līdz šim Warriors domāja, ka visus paņems tīri uz uzbrukumu, un savu aizsardzības potenciālu nemaz neizmantoja. Labākā aizsardzības komanda, bet neizmanto to kā ieroci ..... Ja viņi to saprata pēc šīs spēles, tad tas ir liels solis pretī titulam. Sērija ir atpakaļ Warriors rokās.

  -2 [+] [-]

, 2015-05-12 12:13, pirms 9 gadiem
Memphisa tāpat uzvarēs sērijā

  +3 [+] [-]

, 2015-05-12 12:13, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Jā, laikam līdz šim Warriors domāja, ka visus paņems tīri uz uzbrukumu, un savu aizsardzības potenciālu nemaz neizmantoja. Labākā aizsardzības komanda, bet neizmanto to kā ieroci ..... Ja viņi to saprata pēc šīs spēles, tad tas ir liels solis pretī titulam. Sērija ir atpakaļ Warriors rokās.
tieši tā...tas gan ir diezgan dīvaini, jo Keram jau nu vajadzētu zināt, ka tituli atnāk ar aizsardzību. Sērija ir tieši tāda kādu to gaidīju - neparedzama.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-12 13:55, pirms 9 gadiem
Nejeega rakstīja: tieši tā...tas gan ir diezgan dīvaini, jo Keram jau nu vajadzētu zināt, ka tituli atnāk ar aizsardzību. Sērija ir tieši tāda kādu to gaidīju - neparedzama.
Tieši tā, un lai kā daudziem nepatiktu GSW redzēt tālāk, bet es tomēr esmu arī par to, ka cīnās zvaigznes pret zvaigznēm playofos. Karijs pret Polu būtu ļoti skatāms duelis, it sevišķi, pēc sezonas, kur Karijs CP3 izģērba pa vīlītēm, veterānam ir iespēja atspēlēties uz lielākas skatuves.
Nesaku, ka Grizļiem nav zvaigžņu, bet ne tāda lieluma kā CP3 un SC.
Protams, gribētos redzēt veselu CP3 sērijā.

     [+] [-]

, 2015-05-12 14:51, pirms 9 gadiem
One Man Show! rakstīja: Tieši tā, un lai kā daudziem nepatiktu GSW redzēt tālāk, bet es tomēr esmu arī par to, ka cīnās zvaigznes pret zvaigznēm playofos. Karijs pret Polu būtu ļoti skatāms duelis, it sevišķi, pēc sezonas, kur Karijs CP3 izģērba pa vīlītēm, veterānam ir iespēja atspēlēties uz lielākas skatuves.
Nesaku, ka Grizļiem nav zvaigžņu, bet ne tāda lieluma kā CP3 un SC.
Protams, gribētos redzēt veselu CP3 sērijā.
Memfisai lielākā zvaigzne ir VC. Lai cik mēs negaidītu katru gadu sapņu finālu reti, kad tas piepildās. Atceros kā 10 gadus gaidīja, kad Kobe pret Lebronu būs finālā. Nekad tas nenotiks. Un mūžīgais strīds palika. Bet šogad NBA pa visam savāds, jo gaidītais cavs-thunder vai cavs vs spurs fināls izpalika. Beidzot būs kāda komanda,kas nav bijusi sen finālā.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-12 14:54, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Memfisai lielākā zvaigzne ir VC. Lai cik mēs negaidītu katru gadu sapņu finālu reti, kad tas piepildās. Atceros kā 10 gadus gaidīja, kad Kobe pret Lebronu būs finālā. Nekad tas nenotiks. Un mūžīgais strīds palika. Bet šogad NBA pa visam savāds, jo gaidītais cavs-thunder vai cavs vs spurs fināls izpalika. Beidzot būs kāda komanda,kas nav bijusi sen finālā.
Es par Bulls austrumos, un par GSW rietumos. Protams viss dēļ tā, ka Lakers ir tur kuri.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-12 14:56, pirms 9 gadiem
Nejeega rakstīja: Nezinu, kurš norakstīja kareivju, bet jau iepriekš teicu, ka šajā sērijā nekas nebūs vienkārši. Pilnīgs idiotisms nāca no abām pusēm (vieni teica, ka MEM nav variantu, otri, ka GSW). Varianti ir abām, tikai katrai savi un uzvarēs tā, kura veiksmīgāk otrai uzspiedīs savu spēli.

Ceru, ka MEM tomēr paņems sēriju. Plovos tomēr gribu tādu kārtīgu kapāšanos. Un MEM rokraksts tāds ir. Turklāt konferences fināls MEM - LAC, zinot iepriekšējos gadus (12. un13.), būtu super. LAC gribētu atriebties pēc pilnas programmas. LAC-GSW varbūt būtu tāds skatāmāks, ātrāks, ar daudzām skaistām epizodēm, bet spēlētu divas līdzīgas komandas. Labāk gribētu redzēt divu pretēju stilu komandu spēkošanos, tā kā tas šobrīd ir tieši šajā pārī MEM-GSW. šādos gadījumos paradās visa plovu sāls, jo spēli no spēles komandai ir jāveic uzlabojumi un jāatrod pretdarbība iepriekšējā spēlē notikušajam (šādās sērijās biežāk tiek lietots vārds - adjustment).
Pirms sērijas prognozēju 4:1 vai 4:2 Warriors. 4:2 vēl ir realizējams. Domāju ka Kerrs un Warriors līderi nav muļķi, lai veiktu pareizās izmaiņas un izdarītu pareizos secinājumus lai uzvarētu sērijā. Grozi kā gribi, Warriors ir labāks starta 5, labāks soliņš. To vajag pārvērst tikai labākā izpildījumā. + protams Konlija savainojums, kas svaru kausus vēl vairāk sasvēra

     [+] [-]

, 2015-05-12 15:34, pirms 9 gadiem
Skatos pec memphisas zagja GSW antifaninji izklidushi kur nu kurais. Igijs monstrs, par LAC un GSW konferences finaalu, lai uzvar labakais. Vienigi zel Cartera, ka nepievienojas LAC vai GSW, vismaz tiktu pie gredzena. 95% ka GSW ies talaak.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-12 16:01, pirms 9 gadiem
Raicha rakstīja: Pirms sērijas prognozēju 4:1 vai 4:2 Warriors. 4:2 vēl ir realizējams. Domāju ka Kerrs un Warriors līderi nav muļķi, lai veiktu pareizās izmaiņas un izdarītu pareizos secinājumus lai uzvarētu sērijā. Grozi kā gribi, Warriors ir labāks starta 5, labāks soliņš. To vajag pārvērst tikai labākā izpildījumā. + protams Konlija savainojums, kas svaru kausus vēl vairāk sasvēra
tur jau tā lieta, ka vismaz divās spēlēs pagaidām MEM ir lieliski izdevies neatļaut GSW sasniegt šo tevis pieminēto labāku izpildījumu un tas bija tieši MEM komandas nopelns nevis vienkārši GSW neveiksmes. šajā spēlē kā jau One Man Show minēja GSW pamainīja taktiku un uzlika stipri lielāku uzsvaru uz aizsardzību, tādējādi radot ļoti lielas problēmas MEM uzbrukumam.
Pilnīgi piekrītu, ka GSW sastāvs ir labāks, dziļāks un GSW ir favorīts uz uzvaru sērijā, bet MEM ir ļoti neērts pretinieks priekš GSW. Tā ir kārtīga, ja var tā teikt "darba" komanda, kas spēj iegrožot pretinieku un piespiest to spēlēt tā kā tai ir ērtāk. Līdz ar to, es neapgalvotu (nesaku, ka tu to dari), ka šī spēle tagad pilnīgi un neatgriezeniski mainīja sēriju par labu GSW.
Katru gadu novēlu titulu Lebronam, lai arī kur viņš spēlētu, bet šogad gribētos lai titulu paņem tieši MEM, jo šī komanda un tieši šajā sastāvā to ir pelnījusi + būtu skumji, ja VC būtu jābeidz karjera bez gredzena.

  +2 [+] [-]

, 2015-05-12 16:04, pirms 9 gadiem
valjero rakstīja: Skatos pec memphisas zagja GSW antifaninji izklidushi kur nu kurais. Igijs monstrs, par LAC un GSW konferences finaalu, lai uzvar labakais. Vienigi zel Cartera, ka nepievienojas LAC vai GSW, vismaz tiktu pie gredzena. 95% ka GSW ies talaak.
ja par GSW antifaniem uzskati MEM atbalstītājus, tad nekur jau nav pazuduši. Te pat vien ir. Tie, kuri pēc 2:1 jau paziņoja sērijas uzvarētājus ir vienkārši atmari.

  +1 [+] [-]

, 2015-05-13 11:17, pirms 9 gadiem
frizbijs rakstīja: Rouzs nav nekas vairāk kaaa 0
Tu par sevi runā?

  -1 [+] [-]

, 2015-05-13 11:18, pirms 9 gadiem
Raicha rakstīja: Warriors izlīdzina, tas priecē. Tagad jāņem mājas spēle un pēc tam jāpārkāpj astei. Pēc iepriekšējām 2 spēlēm no tumšajiem stūriem izlīda ārā Grizļu fani un eksperti, kas norakstīja kareivjus.

Lecgovoooriiioooors!!!!

Hawks arī paņems sēriju, bez Vola neticu Wizards.
Puisīt, nekas vēl nav beidzies.

  -1 [+] [-]

, 2015-05-14 09:45, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Hawks paveicās, ka Wall ir traumēts. Nepatīk, ka komandas līderis satraumējas tieši uz po. Tas pats, kas bija ar Rouzu pāris gadus atpakaļ.
GSw ir sliktāka komanda uz planetas

  -1 [+] [-]

, 2015-05-14 09:47, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Memfisai lielākā zvaigzne ir VC. Lai cik mēs negaidītu katru gadu sapņu finālu reti, kad tas piepildās. Atceros kā 10 gadus gaidīja, kad Kobe pret Lebronu būs finālā. Nekad tas nenotiks. Un mūžīgais strīds palika. Bet šogad NBA pa visam savāds, jo gaidītais cavs-thunder vai cavs vs spurs fināls izpalika. Beidzot būs kāda komanda,kas nav bijusi sen finālā.
GSw sūkā nebuss viņi finnāla, jo viņi smird

  -1 [+] [-]

, 2015-05-14 09:48, pirms 9 gadiem
chubaki rakstīja: Kur tagad ir MEM fani, kas teica, ka GSW nav variantu. Sērija ir pagriezta uz otru pusi. Atkal GSW ir favorīti un laukuma priekšrocības. Stefs ieslēdza killeru. Ja vēl Tomsonam aizvērtos tākā GSW ir vēl rezerve.
https://www.youtube.com/watch?v=cdv...

where GSw suck