Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Likās, ka "Lakers" paši nesaprot, ko dara aizsardzībā"

Emils Ozerinskis

Porziņģis: "Likās, ka "Lakers" paši nesaprot, ko dara aizsardzībā"
Kristaps Porziņģis pret Lebronu Džeimsu. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Liepājnieks Kristaps Porziņģis aizvadītajā naktī pavisam tuvu redzēja kā Lebrons Džeimss samet 50 punktus Vašingtonas "Wizards" komandas grozā. Pēcspēles preses konferencē latviešu basketbolists izteicās, ka viņam pašam jāsaglabā miers, lai neforsētu notikumus laukumā.

Aizvadītajā naktī Kristaps Porziņģis spēlē Losandželosā sakrāja 14 punktus un izcīnīja 14 atlēkušās bumbas zem groziem, laukumā pavadot 25 minūts.

"Mēs atļāvām viņiem pārāk daudz vieglos punktus. Pārāk daudz ieskriet zem groza. Vismaz sākumā likās, ka "Lakers" savās darbībās ir haotiski, aizsardzībā pa pusei mainoties pie blokiem. Jutu, ka viņi nesaprot, ko dara aizsardzībā. Arī mēs tādi sākām kļūt. Vajadzēja palikt disciplinētiem un spēlēt savu spēli," pēc neveiksmes Losandželosā izteicās Kristaps Porziņģis.

"Kad Lebrons spēlē tik izcili, pat tādā vecumā, viņu apturēt ir grūti. Kad viņš sajuta spēli, nevarējām neko likt pretī. Domāju, ka spēles laikā kļuvām slinki savu uzdevumu izpildē. Tā ir mūsu pašu spēlētāju vaina. Treneri dod pareizās atbildes, bet mums ir jāizpilda savi uzdevumi labāk. Jāsatīra sava spēle, sākot ar mani pašu," gana paškritisks bija liepājnieks.

"Fiziski jūtos labi. Es gribu spēlēt vairāk, bet man pakāpeniski tam jāsagatavojas. Likās, ka aizsardzībā kājās esmu nedaudz lēns. Es to nedrīkstu pieļaut. Gribu būt veikls kājās un paspēt nospēlēt epizodes. Protams, gribu spēlēt garākas minūtes un brīžiem iezogas domas, ka jāforsē situācijas, jo kuru katru brīdi varu tikt nomainīts. Man jāsaglabā miers un fokuss, lai spēlētu pareizajā manierē," izteicās "Wizards" centra spēlētājs Porziņģis.

Tāpat Porziņģis pieminēja, ka uzticas komandas medicīnas personālam, kas rekomendē nespēlēt divas spēles divās dienās. Līdz ar to paredzams, ka šonakt izbraukuma cīņā pret Portlendas "Trail Blazers" liepājnieks laukumā nedosies.

     [+] [-]

, 2022-03-12 12:46, pirms 2 gadiem
Pareizi, KP !
Jāspēlē tik sava spēle !