Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Artūrs Zanders

Fosters pagarina līgumu ar "Pacers"

Fosters pagarina līgumu ar "Pacers"
Džefs Fosters (ar bumbu) pirmssezonas pārbaudes spēlē
Foto: AP

NBA klubs Indiānas "Pacers" pagarinājis līgumu uz diviem gadiem ar centru Džefu Fosteru, kurš šajā komandā ir pavadījis visu profesionālā basketbolista karjeru.

Džefs Fosters pēc līguma pagarināšanas izteica gandarījumu, kā arī vēlmi pabeigt karjeru tieši Indiānā. "Pašreiz mēs esam vidusceļā, lai atgrieztu "Pacers" komandu tādā līmenī, kādā to gaida fani, uz laukuma un arī ārpus tā. Šis būs mans desmitais gads un man ir patiešām liela vēlme pabeigt savu karjeru tieši šeit," tā Fosters, kura stiprā puse ir cīņa par atlēkušajām bumbām.

Pēc espn.com informācijas līguma kopējā vērtība uz šīm divām sezonām būs 12,7 miljoni. Tagad 31 gadus vecajam Fosteram ir līgums ar "Pacers" līdz 2010./2011. gada sezonas beigām.

Pagājušajā sezonā 211 cm garais Fosters laukumā devās 77 spēlēs, vidēji gūstot 6,4 punktus un izcīnot 8,7 atlēkušās bumbas. Visas NBA karjeras laikā, pārstāvot tikai "Pacers", Fosters nospēlējis 607 spēlēs, vidēji gūstot piecus punktus un izcīnot septiņas atlēkušās bumbas. Fosteram ir arī 48 "play-off" spēļu pieredze.

Izmantotie resursi:
indystar.com
nba.com


Slēpts komentārs: slinkais_žīds
, 2008-10-11 18:06, pirms 16 gadiem
Galvenais, ka stabils un nevajā traumas.
, 2008-10-11 19:13, pirms 16 gadiem
Pacers patriots.
, 2008-10-11 19:16, pirms 16 gadiem
Kaadreiz bija viens no labaakajiem atleekosho bumbu vaacejiem uzbrukumaa!
Tagad jau palicis vecs, bet domaaju ka tik un taa diez gan noderiigs speeleetaajs...
Aizeja Džeksons aizsardzībā pret Džeilenu Bransonu. Foto: AFP. Scanpix

Saldais ēdiens Ņujorkā: "Pacers" uzvar "Knicks", visu izšķirs septītais mačs MSG arēnā

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) trešo uzvaru sērijā pret Ņujorkas "Knicks" izcīnījusi Indianas "Pacers". Pateicoties uzvarai (116:103), "Pacers" izdevās izlīdzināt rezultātu sērijā (3-3) un nokārtot septīto spēli starp abām vienībām. Savainojumā šajā spēlē iedzīvojās "Knicks" spēlētājs Džošs Hārts.
Kristaps Porziņģis Atlantā. Foto: USA Sports Today/Scanpix
4

Porziņģis, visticamākais, izlaidīs Austrumu konferences fināla pirmās divas spēles

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bostonas "Celtics" spēlētājs Kristaps Porziņģis turpina atlabt no ikra muskuļa savainojuma, kurā iedzīvojās play-off pirmajā sērijā pret Maiami "Heat". Kā ziņo ESPN, latvietis ir tuvu tam, lai atgrieztos uz laukuma, tomēr vēl pāris spēles, visticamākais, Porziņģis izlaidīs.
Minesotas līderis Entonijs Edavrdss sestajā sērijas spēlē guva 27 punktus. Foto: AFP/Scanpix
17

"Timberwolves" sabradā "Nuggets", sērijā tiks izspēlēta septītā spēle

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) aizvadīta sestā sērijas spēle starp divām Rietumu konferences komandām. Minesotas "Timberwolves" izdevās sagraut čempioni Denveras "Nuggets" sērijas sestajā mačā (115:70), tādējādi Rietumu konferences fināliste tiks noskaidrota septītajā spēlē, kas tiks aizvadīta Denverā.