Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Jūingam būs 6. numurs

Jūingam būs 6. numurs
Patriks Jūings juniors
Foto: AP

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" debitants Patriks Jūings juniors tomēr nespēlēs ar sava leģendārā tēva numuru šajā komandā (33.), bet gan ar sesto.

Tiesa, arī sestais numurs Jūingu dzimtā ir nozīmīgs - ar tādu Patriks Jūings seniors spēlēja ASV valstsvienības sastāvā, kad izcīnīja olimpisko zelta medaļu. Džordžtaunas universitātē juniors gan valkāja kreklu tieši ar 33. numuru, taču, nonācis "Knicks" rindās, uzbrucējs vairs vēlas mainīt ieradumu.

"Es vilkšu kreklu ar sesto numuru," sacīja pats basketbolists. "Tas bija mana tēta olimpiskais numurs, kā arī Bila Rasela numurs - Rasels ir mans mīļākais spēlētājs. Mana tēva numurs pie "Madison Square Garden" griestiem karājās ne jau tāpat vien. Vienīgais iemesls, kādēļ Džordžtaunā spēlēju ar 33. numuru, ir tas, ka viņi nekar nevienu kreklu pie griestiem."

Jūings gan vēl nav nodrošinājis stabilu vietu komandas sastāvā nākamajai sezonai. 29. augustā otrajā kārtā izvēlēto basketbolistu Hjūstonas "Rockets" aizmainīja uz Ņujorku.

Tikmēr viena no deviņdesmito gadu "Knicks" sejām aizsargs Džons Starks uzskata, ka Jūingam junioram izdosies nostiprināties Ņujorkā: "Viņš zina "Garden" arēnu, viņš te ir bijis no mazotnes un uzaudzis te. Viņš pazīst cilvēkus, cilvēki pazīst viņu, viņam šeit vajadzētu justies ļoti ērti. Viņam būs iespēja mācīties [galvenā trenera] Maika d'Antoni spēles sistēmu un kļūt par tādu spēlētāju, kāds viņš būs. Viņam klāsies ļoti labi, viņam ir gēni, lai spēlētu labi šajā līmenī."

Izmantotie resursi:
nba.com


Slēpts komentārs: bumba1991
, 2008-09-11 17:37, pirms 16 gadiem
skatos diezgan lielu ažiotāžu ap sevi sacēlis, ik pa pāris dienām kāds raksts par viņu eSportā!
, 2008-09-11 18:25, pirms 16 gadiem
bumba1991 rakstīja: Hahahā-sestais!!!



lol aizej atiisties savos pampeeros !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-09-11 19:25, pirms 16 gadiem
Nu lai čalim veicas.
, 2008-09-12 04:23, pirms 16 gadiem
Andrejs Siliņš rakstīja: Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Ņujorkas "Knicks" debitants Patriks Jūings juniors tomēr nespēlēs ar sava leģendārā tēva numuru šajā komandā (33.), bet gan ar sesto.


Nekas gan nebija dzirdēts, ka tāda iespēja vispār tikusi izskatīta!
Indiānas "Pacers" līderis Tairīss Halibērtons ar bumbu. Foto: AFP/Scanpix
3

Savainotie ņujorkieši cīnās, tomēr pret Bostonu spēlēs jaudīgi uzbrukusī "Pacers"

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Austrumu konferences finālā pirmoreiz kopš 2014. gada spēlēs Indiānas "Pacers", kura konferences pusfināla sērijas septītajā kaujā izbraukumā ar 130:109 sakāva savainojumiem nomocīto Ņujorkas "Knicks".
Džošs Hārts. Foto. USA Sports Today. Scanpix
1

Avots: Anunobī un Hārts mēģinās piedalīties septītajā spēlē pret ''Pacers''

ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņo, ka Ņujorkas ''Knicks'' savainotie basketbolisti Oudžī Anunobī un Džošs Hārts iesildīsies un lūkos piedalīties šovakar gaidāmajā izšķirošajā duelī pret Indiānas ''Pacers''.
Luka Dončičs pret Lū Dortu. Foto: Reuters/Scanpix
17

Dončičam 29+10+10, Mavs dzēš 17 punktu deficītu un izslēdz ''Thunder''

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) par pirmo Rietumu konferences finālisti kļuvusi Dalasas ''Mavericks'', kas sērijas sestajā mačā ar 117:116 apspēlēja Oklahomsitijas ''Thunder'', sērijā esot pārāka ar 4-2.