Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

ESPN: ''Lakers'' no galvenā trenera amata atlaidīs Vogelu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

ESPN: ''Lakers'' no galvenā trenera amata atlaidīs Vogelu
Frenks Vogels. Foto: AP/Scanpix

ESPN vēsta, ka pēc regulārās sezonas beigām Losandželosas ''Lakers'' izšķīrusies par galvenā trenera Frenka Vogela atlaišanu, kuram bija spēkā līgums ar vienību līdz nākamās sezonas beigām. Sagaidāms, ka oficiāli tas tiks paziņots šodien.

Losandželosas ''Lakers'' aizvadīja neveiksmīgu sezonu, kā rezultātā otro reizi četru gadu laikā neiekļuva NBA izslēgšanas spēlēs. Pirms sezonas tā piesaistīja Raselu Vestbruku, Karmelo Entoniju un Dvaitu Hovardu, taču rezultātu tas nenesa. Gluži otrādi - ''Lakers'' sniegums bija tālu no vēlamā.

Neskaidrības ir ap Rasela Vestbruka nākotni Losandželosā. Spēlētājam vēl ir spēkā līgums uz nākamo sezonu, kas gan ir viņa opcija - izvēlēties turpināt līguma esošas saistības vai tomēr atteikties. Vestbruks gan nez vai atteiksies no 47.4 miljonu dolāru lielas algas, bet kā viens no variantiem pastāv arī ''Lakers'' spēlētāju atlaist, kas gan nozīmēs tāpat izmaksāt prāvo algu.

Vaininieks gan sezonas neveiksmēs ir atrasts. Kā liecina ESPN rīcībā esošā informācija jau šodien ''Lakers'' oficiāli paziņos par Frenka Vogela atlaišanu no galvenā trenera pienākumiem. Par ''Lakers'' speciālistu Vogels kļuva pirms 2019./2020. gada sezonas, jau pirmajā sezonā ar to kļūstot par NBA čempionu. Nākamajās divās sezonās tik labi nav veicies. Kopumā Vogelam bija līgumsaistības ar ''Lakers'' vēl līdz nākamās sezonas beigām.

''Man neviens neko nav teicis. Izbaudīšu šis nakts spēli un nosvinēšu uzvaru ar šiem basketbolistiem. Par rītdienu domāsim rītdien,'' pēc pēdējās regulārās sezonas spēles, kurā ''Lakers'' papildlaikā ar 146:141 uzvarēja Denveras ''Nuggets'', klāstīja Vogels.

Lai arī kā potenciālie Vogela aizstājēji līdz šim minēti tādi speciālisti kā Doks Riverss, Kvins Snaiderss un Marks Džeksons, ESPN vēsta, ka jaunā trenera nolīgšana nebūs ātrs process. Pašlaik nav arī izvirzījies kāds favorīts ''Lakers'' varas gaiteņos.

Frenks Vogels karjeras laikā kā galvenais treneris strādājis Indiānas ''Pacers'', Orlando ''Magic'' un kopš 2019. gada Losandželosas ''Lakers''. Kā asistents Vogels strādājis arī Bostonas ''Celtics'' un Filadelfijas ''76ers''.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2022-04-11 10:03, pirms 3 gadiem
Komandās kurās ir Lebrons trenerim nav nekādas teikšanas. Var likt ko grib tur. Moš tik Dokam būs kaut mazākās izredzes būt autoritātei komanda.

  +1 [+] [-]

, 2022-04-11 11:27, pirms 3 gadiem
markkomartins rakstīja: Komandās kurās ir Lebrons trenerim nav nekādas teikšanas. Var likt ko grib tur. Moš tik Dokam būs kaut mazākās izredzes būt autoritātei komanda.
laidīs vaļā, jo runāja pretī Princesei...

  -1 [+] [-]

, 2022-04-11 12:28, pirms 3 gadiem
Būtu trenneris T.Lū, tad neatlaistu. Skaidrs, ka ar šo komandu pat Fils Džeksons neko neizdarītu. Bet nu zinām kā tas notiek LBJ komandās. Ar profesionalitāti ir maz sakara. Tagad puse līgas komandu gribēs dabūt Vogelu. Klusībā ceru, ka WSH dabūs, bet cerība maza. Ļoti augsta līmeņa trenneris.

     [+] [-]

, 2022-04-11 15:50, pirms 3 gadiem
Charly Skymaker rakstīja: Būtu trenneris T.Lū, tad neatlaistu. Skaidrs, ka ar šo komandu pat Fils Džeksons neko neizdarītu. Bet nu zinām kā tas notiek LBJ komandās. Ar profesionalitāti ir maz sakara. Tagad puse līgas komandu gribēs dabūt Vogelu. Klusībā ceru, ka WSH dabūs, bet cerība maza. Ļoti augsta līmeņa trenneris.
augstākā līmeņa tre-n-eris, sorry par piesiešanos