Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Heat" atlaiž Pārkeru

"Heat" atlaiž Pārkeru
Smušs Pārkers

Austrumu konferences pēdējās vietas īpašniece Maiami "Heat" atlaidusi pretrunīgi vērtēto saspēles vadītāju Smušu Pārkeru, kurš pēdējo divu sezonu laikā nav spējis iekarot divu izcilu līgas treneru - Fila Džeksona un Peta Reilija - uzticību.

2005. gada vasarā Smušs Pārkers parakstīja vienošanos ar Losandželosas "Lakers" un visās regulārā čempionāta spēlēs devās laukumā starta pieciniekā, izpelnoties Fila Džeksona uzslavas (11,5 punkti vidēji spēlē un 3,5 rezultatīvas piespēles). Pagājušajā sezonā jaunā saspēles vadītāja progress apstājās, spriedze turpināja pieaugt Džeksona un Pārkera starpā. Pēc kādas no spēlēm titulētais treneris apgalvoja: "Gribu, lai Smušs dodas laukumā un pierāda sevi. Pagaidām lietas neiet tik labi gan no punktu gūšanas, gan saspēles organizēšanas viedokļa." Komunikācija abu starpā pasliktinājās vēl vairāk un sezonas beigās Džeksons pateica atklāti: "Man šādu spēlētāju nevajag.".

2007. gada starpsezonā Pārkers pievienojās Maiami "Heat", kuras rindās šosezon aizvadījis vien deviņas spēles, jo pamanījās iekulties ķezā ārpus laukuma. 26 gadus vecais spēlētājs iesaistījās strīdā ar stāvvietas apsardzes darbinieku, kurš uzskatīja, ka Pārkers nav samaksājis 12 dolārus par stāvvietas izmantošanu. Vēlāk spēlētājam tika izvirzīta apsūdzība par darbinieka kreisās rokas savainošanu un morālā kaitējuma nodarīšanu. Jau vairāk kā mēnesi Pārkers netrenējas kopā ar komandu, jo bija iekļauts neaktīvo spēlētāju sarakstā, taču saņēma regulārās iemaksas no sava 2,3 miljonu dolāru vērtā līguma.

"Heat" centās iesaistīt Pārkeru kādā apmaiņas darījumā, taču par pretrunīgi vērtēto saspēles vadītāju neviena komanda interesi neizrādīja. Aizvakar Maiami "Heat" iekļāva 26 gadus veco Pārkeru neaizsargāto spēlētāju sarakstā, kas nozīmē, ka pēc pāris dienām spēlētājs kļūs par brīvo aģentu. Šosezon Fordhemas Universitātes absolvents laukumā devies vien deviņās spēlēs, guvis 4.8 punktus, izcīnījis 2.1 atlēkušo bumbu un atdevis 1.7 rezultatīvas piespēles.

Izmantotie resursi:
www.realgm.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja