Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viljamss: "Tāds Būzers mums ir vajadzīgs"

Andrejs Siliņš

Viljamss: "Tāds Būzers mums ir vajadzīgs"
Derons Viljamss
Foto: AP

Pēc aizvadītajā naktī notikušās Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) spēles pret Losandželosas "Lakers" Jūtas "Jazz" aizsargs Deirons Viljamss īpaši uzsvēra komandas biedra Karlosa Būzera lielisko sniegumu.

"Šī vienkārši bija solīda spēle mūsu izpildījumā," piezemēts pēc panākuma bija Viljamss. "Labi kontrolējām bumbu un veidojām vienkāršus uzbrukumus. Puiši spēja trāpīt savus metienus, un līdz ar to ieguvām arvien lielāku pārliecību par saviem spēkiem."

Spēles beigās ļoti veiksmīgi nospēlēja Karloss Būzers, kurš guva teju pusi komandas punktu pēdējā ceturtdaļā. "Viņš beidzot ir atvēries, un tas ir ļoti nozīmīgi," komandas biedru uzslavēja Viljamss. "Tieši tas mums arī ir vajadzīgs. Ja viņš spēlē šādi, tas no pārējiem puišiem noņem milzīgu spiedienu."

"Jūtas komanda ir pietiekami laba, lai liktu mums zaudēt," pretiniekiem labus vārdus veltīja "Lakers" uzbrucējs Lamārs Odoms. "Mums tas ir jāsaprot un jārāda labākais basketbols, ko mākam. Ar šādu spēli mēs zaudētu ikvienai komandai."

"Jazz" galvenais treneris Džerijs Slouns zināja teikt panākuma iemeslus: "Mēs cīnījāmies ļoti smagi, daudz labāk nekā to darījām Losandželosā. Pieļāvām kļūdas, bet turpinājām cīnīties. Iepriekš pieļāvām kļūdas un tad par tām sūkstījāmies. Šoreiz turpinājām cīnīties."

"Jazz" pēc šīs uzvaras sērijā panāca 1:2. Nākamā spēle šajā Rietumu pusfināla pārī notiks jau rītvakar un to tiešraidē translēs arī LTV7 kanāls.

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +1 [+] [-]

, 2008-05-10 14:06, pirms 16 gadiem
Mājās gandrīz nepārspējami!
Rīt obligāti jāskatās spēle pa LTV7

  +1 [+] [-]

, 2008-05-10 15:06, pirms 16 gadiem
Ar mājas uzvarām vien nepietiks. Ja viņi nespēs uzvarēt nevienu izbraukuma spēli tad no tām mājas spēlēm arī tolka nebūs jo Laikeriem 4 spēles mājās tāpat būs. Nu jā Būzeram gāja vaļā. 27 pt un 20 atlēk.

     [+] [-]

, 2008-05-10 16:12, pirms 16 gadiem
daudz kas būs atkarīgs tieši no tiesašanas- ja tiesās piekasīgi - svilpjot ļoti rūpīgi un daudz - tad leikers viss ticamāk uzvarēs , bet ja atļaus fizisko spēli tad jazz ir iespējas uzvarēt !

  +1 [+] [-]

, 2008-05-10 22:54, pirms 16 gadiem
Es labprātāk skatītos Celtics VS Cavaliers, ja rādītu