Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Kjūbans: "Džordans visu dienu neatbildēja uz zvaniem"

Andrejs Siliņš

Kjūbans: "Džordans visu dienu neatbildēja uz zvaniem"
Marks Kjūbans
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kjūbans laidis klajā paziņojumu, savas komandas līdzjutējiem mēģinot paskaidrot, kāpēc neizdevās noturēt Deandrē Džordanu, ar kuru jau it kā bija panākta vienošanās par pievienošanos komandai.

Džordans šovasar kļuva par brīvo aģentu un jau laikus vienojās par līgumu 80 miljonu dolāru vērtībā uz četriem gadiem ar Dalasas "Mavericks". Vakar, dienu pirms tam, kad līgumu drīkstēja oficiāli parakstīt, Džordans uzņēma ciemiņus no savas līdzšinējās komandas Losandželosas "Clippers" un pārdomāja savu lēmumu, piekrītot "Clippers" līguma piedāvājumam.

"Pienāks laiks, kad es varēšu izskaidrot detalizētāk visu, ko zinu par pēdējām 48 stundām," uzrunu savas komandas līdzjutējiem uzsāka Kjūbans. "Nedomāju, ka šobrīd tam ir piemērots laiks, izņemot faktu, ka viņš man visu dienu vakar neatbildēja uz maniem zvaniem. Ne reizi. Joprojām neesmu dzirdējis no viņa ne vārdu kopš otrdienas vakara."

Kjūbans iepriekš saņēma sodu no NBA par izteikumiem, kas atklāja, kā viņš pierunājis Džordanu pievienoties "Mavericks" komandai. Savu jaunāko paziņojumu Kjūbans cilvēkiem nodevis caur sevis izveidoto sociālo tīklu "CyberDust", kas gan nav iekarojis lielu popularitāti.

Džordans iepriekš esot informējis savus tuviniekus, ka, iespējams, pieņēmis nepareizo lēmumu, pievienojoties "Mavericks", taču ar pašu kluba vadību par to ne reizi tā arī nerunāja.

Kjūbans arī informēja fanus, ka Veslijs Metjūzs, atšķirībā no Džordana, savu vārdu turēs un turpinās karjeru Dalasas komandā, kā tas jau ziņots iepriekš.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 19:15, pirms 9 gadiem
Būs jāpapēta publiskais aizkulišu info - figurē versija, ka mutisko piekrišanu Džordana spēlēšanai Dalasā esot devis kāds no viņa daudzajiem pārstāvjiem/aģentiem .. tad jau labi, ka tikai Dalasai un nebūtu brīnums - tur aģents aģenta galā ziepējas iedzīvoties uz spēlētāju rēķina

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 19:17, pirms 9 gadiem
daffka rakstīja: "Veslijs Metjūzs, atšķirībā no Džordana, savu vārdu turēs un turpinās karjeru Dalasas komandā"

Es drīzāk teiktu, ka sāks. Neko gara tā karjera Dalasā viņam līdz šim nav bijusi.
karjera ir viena - sāka jau 2009.gadā Jūtā, vēlāk turpināja Portlendā un tagad turpinās Dalasā ..

  -1 [+] [-]

, 2015-07-09 19:19, pirms 9 gadiem
zigiss rakstīja: karjera ir viena - sāka jau 2009.gadā Jūtā, vēlāk turpināja Portlendā un tagad turpinās Dalasā ..
Sorry, jā, tev taisnība, es kaut kā ātri lasot un nepadomājot iekomentēju

  -1 [+] [-]

, 2015-07-09 19:29, pirms 9 gadiem
zigiss rakstīja: Būs jāpapēta publiskais aizkulišu info - figurē versija, ka mutisko piekrišanu Džordana spēlēšanai Dalasā esot devis kāds no viņa daudzajiem pārstāvjiem/aģentiem .. tad jau labi, ka tikai Dalasai un nebūtu brīnums - tur aģents aģenta galā ziepējas iedzīvoties uz spēlētāju rēķina
Nu tad jau DJ sen to būtu visai pasaulei paziņojis, jo viņam bija pietiekami laiks. Kaut kas jau kaut kam arī DJ būs jāsaka. Vai DAL vai visai pasaulei. Savādāk pārāk nesmuki.

  +1 [+] [-]

, 2015-07-09 19:54, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu tad jau DJ sen to būtu visai pasaulei paziņojis, jo viņam bija pietiekami laiks. Kaut kas jau kaut kam arī DJ būs jāsaka. Vai DAL vai visai pasaulei. Savādāk pārāk nesmuki.
Paziņojumus jau arī diezvai pats gudro - tur citi pārstāvji
inetā diezgan daudz visāda info, piem
DeAndre Jordan agent Dan Fegan reportedly...

     [+] [-]

, 2015-07-09 20:09, pirms 9 gadiem
zigiss rakstīja: Paziņojumus jau arī diezvai pats gudro - tur citi pārstāvji
inetā diezgan daudz visāda info, piem
http://larrybrownsports.com/basketball/deandre-jordan-agent-dan-fegan-mavs/266695
Nu raksti daudz un dažādi un no dažādiem aspektiem.

Rēcīga ir Grifina bilde, ka šis ar benķi ķip bloķē durvis Kjūbanam

Viens labi blīčerā uzrakstījis, ka nevar sagaidīt pirmo spēli iekš LAC iekš DAL

  +1 [+] [-]

, 2015-07-10 04:24, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans rakstīja: Nu raksti daudz un dažādi un no dažādiem aspektiem.

Rēcīga ir Grifina bilde, ka šis ar benķi ķip bloķē durvis Kjūbanam

Viens labi blīčerā uzrakstījis, ka nevar sagaidīt pirmo spēli iekš LAC iekš DAL
Tas Griffina tweets ar to krēslu un istabas iekārtojumu bija vnk bomba. Bet vispār tā bija labi pavadīta nakts, jo internets bija pilns ar visādām bildēm un gifiem kamēr šī situācija attīstījās. Varēja izsmieties vēderu turēdams.

  -1 [+] [-]

, 2015-07-10 22:59, pirms 9 gadiem
Nu gan pats ir muldejis pa 10 mēmiem. Tagad pats nāk klajā ar versiju, ka ir sarakstījies ar DJ un "He texted me that he was on a date."