Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Trīs klubu darījumā Jūta sūta traumu guvušo Inglsu uz Portlendu, pretī saņem Ernangomesu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Trīs klubu darījumā Jūta sūta traumu guvušo Inglsu uz Portlendu, pretī saņem Ernangomesu
Džo Inglss. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Šodien noticis kārtējais NBA darījums, kurā iesaistīta Portlendas ''Trailblazers''. No Jūtas uz Portlendu pārcēlušies Džo Inglss un Elija Hjūzs, kamēr uz Jūtu devušies Nikeils Aleksandrs-Vokers un Huans Ernangomess. Tikmēr Sanantonio ''Spurs'' bez vienas drafta izvēles saņēmusi Tomāšu Satoranski.

Kamēr vakar Portlendas ''Trailblazers'' aizmainīja Sīdžeju Makolumu, Leriju Nensu un Toniju Snelu uz Ņūorleānas ''Pelicans'', tikmēr šodien Portlenda turpina aktivitātes tirgū. Tā ieguvusi Džo Inglu, Eliju Hjūzu un drafta otrā raunda izvēli trīs maiņu darījumā ar Jūtas ''Jazz'' un Sanantonio ''Spurs''.

''Jazz'', kas sūta prom krustenisko saišu savainojumā iedzīvojušos Inglsu, darījumā iekļāva arī drafta otrās raunda izvēli. Pretī uz Jūtu no Portlendas ceļo Nikeils Aleksanders-Vokers, bet no Sanatnonio Huans Ernangomess. Tikmēr ''Spurs'' kā vienīgo pastiprinājumu saņēmusi čeha Tomāša Satoranska personā.

Džo Inglss visu savu NBA karjeru līdz šim bija pavadījis Jūtā, 590 spēlēs vidēji izceļoties ar 8.6 punktiem, 3.2 atlēkušajām bumbām un 3.8 rezultatīvajām piespēlēm. Līdz traumas gūšanai basketbolists 45 mačos vidēji guva 7.2 punktus un atdeva 3.5 rezultatīvas piespēles. Elija Hjūzs tika izvēlēts 2020. gada drafta otrajā raundā ar 39. izvēli. Jūtas ''Jazz'' rindās basketbolists nospēlēja 32 mačus, kuros vidēji guva 2.3 punktus un izcīnīja 0.8 atlēkušās bumbas.

Šeja Gildžesa Aleksandera brālēns Nikeils Aleksanders-Vokers līdz šim trīs sezonas pavadīja Ņūorleānas ''Pelicans'', taču šajā sezonā spēlētājs pievienojās Portlendai, kurā gan spēles neaizvadīja. NBA karjerā basketbolists laukumā devies 123 spēlēs, kurās vidēji guvis 9.9 punktus, izcīnījis 2.7 atlēkušās bumbas un atdevis 2.3 rezultatīvas piespēles. Huans Ernangomess tika izvēlēts ar 15. izvēli 2016. gada draftā, bet karjeras laikā viņam tā būs jau piektā NBA komanda (''Nuggets'', ''Timberwolves'', ''Celtics'', ''Spurs''). Sezonu basketbolists sāka Sanantonio, 23 mačos izceļoties ar minimālu pienesumu (1.1 punkts, 1.7 atlēkušās bumbas spēlē).

Čeham Tomāšam Satoranskim šī būs ceturtā NBA komanda aiz ''Wizards'', ''Bulls'' un ''Pelicans''. Karjeras laikā Satoranskis laukumā devies 365 NBA spēlēs, kurās vidēji guvis septiņus punktus un atdevis četras rezultatīvas piespēles.

''Trailblazers'' ir pagaidām aktīvākā sezonas vidus maiņu darījumu komanda - šis tai ir jau trešais darījums. Maiņu darījums laiks noslēgsies rīt 10. februārī.

     [+] [-]

, 2022-02-09 22:25, pirms 2 gadiem
Inglsa līgumu gan jau Portlenda izpirks.

     [+] [-]

, 2022-02-09 22:50, pirms 2 gadiem
Neliela 3 komandu maiņa kurā Jazz atbrīvojās no Inglsa līguma un ietaupīs dažus milj. naudiņas. Pretī divi spēlētāji kuri varbūt var iespēlēties/iederēties komandā. Spurs/POR iegūst vienkārši 2.k drafta izvēles. Un līgumus kas vasarā beigsies Tas arī pa lielam viss.